Na początku myślałem, że to prawdziwy Wojtek. A potem uważniej przeczytałem nick.
Gość jest dobry Choć pewnie szybko się znudzi, bo powtarza cały czas to samo właściwie. Ale przez 1-2 dni może być z niego beka.
Mi się wydaje, że Wojtek go zignoruje. Może gdyby jego konto nie wyglądało jak jego parodia, ale tak, to mi się wydaje, że co najwyżej napisze do adminów.
Też chcę zobaczyć ich kłótnie. Chcę zobaczyć, jak wojtek wyrywa sobie włosy z głowy. Chcę zobaczyć, jak ten koleś go ostro troluje. Chcę, aby wojtek dostał bana!
Też chcę zobaczyć ich kłótnie. Chcę zobaczyć, jak wojtek wyrywa sobie włosy z głowy. Chcę zobaczyć, jak ten koleś go ostro troluje. Chcę, aby wojtek dostał bana!
przykro mi, niestety wojtek ma mocne nerwy i to on wyprowadza ludzi z równowagi, nigdy na odwrót. ja po prostu chce zobaczyć rozmowę takich dwóch wojtków, w tym samym stylu i stoickim spokoju
Ogólnie murzyni się mniej inteligentni od białych, ale wciaż są bardziej inteligentniejsi niz ja.
no ku.rwa : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bo wojtek mi niedawno napisał, że murzyni są "mniej inteligentniejsi". Bajeczny tekst
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
przykro mi, niestety wojtek ma mocne nerwy i to on wyprowadza ludzi z równowagi, nigdy na odwrót. ja po prostu chce zobaczyć rozmowę takich dwóch wojtków, w tym samym stylu i stoickim spokoju
Nie mów tak, widzę wielki potencjał w tym trolu. On musi to tylko dobrze rozegrać.
Troll jest naprawdę dobry bo pisze posty dokładnie w stylu Wojtka, tylko sprowadza je do totalnego absurdu Nie wiem jak długo będzie mu się chciało to kontynuować, ale tak czy siak ode mnie ma plusa, bo się nieźle uśmiałem z niektórych komentarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum