_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
u Flory888 zaskoczyła mnie sama końcówka opisu, bo odwrotnie to rozumiem, ale że w ten sposób to trochę dziwne:
Daje odpowiedzi według prawdopodobieństwa
1) Zakpiła sobie
2) Rodzice ją zmuszają do kościoła więc jest praktykująca a nie wierzy
3) Jest nieprawdopodobnie głupia
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
1) Zakpiła sobie
1) Zakpiła sobie
Jest jeszcze jedna opcja. Ja też nazwałabym się praktykującą niewierzącą i znam wielu takich. Śpiewam w kościele, co uwielbiam robić i z tego powodu do tego kościoła chodzę co niedziela, więc jestem praktykująca, ale z wiarą u mnie cienko strasznie. No ale może to podchodzi wg Ciebie pod trójkę.
Nie no, trójka to była osoba która nie ma zielonego pojęcia o czym pisze
Z tego co pamiętam to ty chodzisz głównie po to aby sobie pośpiewać więc powiedziałbym, ze praktykujesz śpiewanie a nie religię.
Ty mi lepiej powiedz czemu kostarykańska chińska bajka ma u ciebie kiepskie cycki (jak na chińskie bajki), niewidoczną talię i jedno oko?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum