Mormegil, nom. Wiem, że robie sobie trening za każdym razem jak sie gdzieś śpiesze i musze dojść na piechote. Jak to trwa dłużej niż chwile, a na dworze nie jest zimno to na końcu sobie czoło przecieram.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A wiesz... Śpieszyłem się... Przeszedłem na piechote dwa przystanki bo akurat nic nie jechało. Do tego jeszcze człowiek ciepło był ubrany, a tu panie plus trzynaście stopni no i sie zgrzałem.
Zaraz zaraz... Minęły 4 miesiące i już wymieniają na nowe
[ Dodano: 2019-03-01, 19:11 ]
No chyba że te co są teraz były już używane gdzie indziej.
te które były na samym początku to były te z białą kierownicą, to hulajogi pierwszej generacji. Strasznie sztywne i z hamulcem elektromagnetycznym (czyli bardzo słąbym), produkowane przez Segway (należący do Ninebot, którego udziałowcem jest Mija należąca do Xiaomi (XDDDD też nie ogarniam)). Były to używki wycofane z innych krajów.
Te co są obecnie są większe, mają amortyzator na przód i tył, są bezpieczeniejsze i mają hamulec tarczowy (lepszy). Są 4, czyli prawie najnwoszej generacji. Piątą generację mają obecnie tylko w USA
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2019-03-01, 20:50, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum