Clickable to jakies kable od klikania wiec musisz przestac klikac kablami
Może zamiast myszki ma kable i jak styka przewody to komputer to interpretuje jako kliknięcie myszką.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Po prostu jak opery używałeś przez x lat to nie musisz szukać ;_;
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Po prostu jak opery używałeś przez x lat to nie musisz szukać ;_;
Dokładnie. Jak się ktoś przesiądzie z jednego auta do drugiego to też mu ręka będzie szukała lewarka skrzyni biegów tam gdzie go nie ma
Ja mam przywracanie ostatnio zamkniętej karty wyciągnięte na górny pasek. Zresztą zaraz zrobię screena i mi Moris pokażesz co konkretnie Ci się nie podoba
Moris, ja tego nigdy nie musiałam szukać, dla mnie to było intuicyjne
używałam kiedyś przez długi czas opery (to były moje internetowe początki, po oddaniu kompa do naprawy wrócił z ikonką O na pulpicie i nawet nie wiedziałam co to i z ciekawości otworzyłam, OMG TO JAK INTERNET EXPLORER TYLKO INNE) i była naprawdę spoko, nawet nie wiem kiedy przerzuciłam się na ff, pewnie po jakimś formacie, i się przywiązałam
więc szanuję operę ale co to za przeglądarka pewnie wszystkie dodatki to jacyś śpiewacy i arie :\ ja tam wierzę Moni
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Ale nie dodasz tam ani rozszeń ani nie dodasz więcej niż 9 ani swoich stron nie dodasz tylko to się opiera o historie
Jest pełno dodatków do FF które to ulepszają.
Cytat:
Przynajmniej ja nie widzę nigdzie ani konfiguracji ani możliwości dodania miniaturki
Jak się pojawia to możesz ją zlikwidować albo zablokować, żeby nie zniknąła więc po jakimś czasie użytkowania i tak masz tam co chcesz. Niedługo się zmieni toto bo widziałem, że w nightly coś kombinują.
Ja nie używam żadnych rozszerzeń poza AdBlockiem i niezbędnymi wtyczkami. Nie czuję potrzeby by z przeglądarki robić symulator gry na marimbie czy inny bajer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum