Teraz chyba każda myszka ma takie przyciski i dpi do 2400 czy więcej. Zależy też w jakie gry się gra, ja np. w ogóle nie grywam w jakieś FPSy, ale np. do LoL'a mniej niż 2400 jest mi źle (sprawdzałam różne myszki). Do jakichś innych gier wystarczą mniejsze wartości spokojnie.
Macbook to zajebisty wybór jeżeli ten przyjaciel (wszystkich facetów nazywasz przyjaciółmi? xDD no offence) liczy na mobilność, czas pracy na baterii i zwyczajnie wygodę użytkowania. Jakbym miał hajs i potrzebował czegoś do pracy "w ruchu" to raczej kupiłbym Maca.
Zawsze może zainteresować się wszelkiego rodzaj ultrabookami od Lenovo.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Zależy jakich. W takim csie powinno być dość wolno. Sam korzystam z 800dpi i w csie przelicznik 0.20. Szybkie ruchy nie są tak konieczne jak dokładność
nie rozumiem takiego odradzania macbooka tylko dlatego że jest hipsterski i stereotypowy
to bardzo dobry laptop, ze świetnym systemem operacyjnym, bardzo szybki, wygodny, intuicyjny, poza tym ładny, do tego cieniutki i lekki więc łatwo go nosić ze sobą
znam sporo osób z makami i każdy jest bardzo zadowolony
wkurzają mnie te stereotypy że udzie kupują te komputery dla lansu, bo są naprawdę dobre
na mojej uczelni większość doktorantów i wyżej używa sprzętu od apple, a to Poważni Informatycy, więc chyba wiedzą co robią
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
To jest zwyczajna mentalność Polaków. hurr drogie płacisz za znaczek w tej cenie to możesz mieć lepsze podzespoły i w ogóle wszystko lepsze, tylko windows durr
Taka wewnętrzna cebula i zazdrość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
=(wszystkich facetów nazywasz przyjaciółmi? xDD no offence)
Absolutnie. Takim naprawdę bliskim sercu przyjacielem, z którym utrzymuję bardzo bieżący kontakt jest tylko jeden jedyny człowiek, o którego tutaj chodzi. Zwłaszcza, że napisałam, iż to student prawa. Nie podałam szczegółów co do tego przyjaciela, zresztą brałam pod uwagę podrzucenie mu linka do tego tematu.
Poza tym... Jest dwóch facetów, których nazywam przyjaciółmi, bo są zawsze przy mnie kiedy ich potrzebuję i wiem, że zawsze mogę z nimi porozmawiać - ale ten kontakt aż tak bieżący nie jest. Z jednym nie rozmawiałam od bodaj listopada.
[ Dodano: 2017-02-11, 00:27 ]
Zaknafein napisał/a:
Adijos napisał/a:
wszystkich facetów nazywasz przyjaciółmi?
moze wszystko jest zawsze o tym samym przyjaciele
[ Dodano: 2017-02-11, 00:30 ]
Lenovo przyjaciel nie chce - jest za odpowiedzialnym, świadomym kupowaniem. Nie jest wegetarianinem itp. (student prawa, nie wegetarianin - dziwne, co? ), ale jest przeciw wyzyskowi, dlatego zawsze sprawdza opinię danej firmy. Lenovo podobno produkuje podzespoły wykorzystując pracę niewolniczą/bardzo słabo opłacaną.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2017-02-11, 00:30, w całości zmieniany 1 raz
No to kolega ma wielki problem bo co on będzie jadł skoro ze sklepu nic nie kupi??? No chyba że sam se wyhoduje i wyprodukuje ciężką wręcz niewolniczą pracą. No co za głąb
Przecież kurwa Chiny mają lepszy poziom życia niż Polacy co za zjebane, stereotypowe myślenie xD
[ Dodano: 2017-02-11, 14:43 ]
Większość Polaków chciała by zarabiać tyle co "biedne wyzyskiwane dzieci w chinach". Już nie wspominając,że problem wyzyskiwania dzieci to też mit
Cytat:
- Typowy chiński mieszczuch mieszka w kupionym na kredyt mieszkaniu i jeździ dobrym samochodem, który parkuje w wynajmowanym przez siebie parkingu. Jada w restauracjach, stać go na takie same rozrywki, jakie dostępne są dla obywateli zachodnich państw - mówi Marco Beniamino Brioschi, przedsiębiorca zajmujący się inwestycjami na rynkach azjatyckich
.
Cytat:
Beata Pawlikowska, autorka książki - "Blondynka w Chinach" tak oto opisuje swoje pierwsze wrażenia z pobytu w Pekinie: - Zobaczyłam tętniące życiem, kolorowe miasto, w którym ludzie chodzą ubrani w takie same ciuchy jak Europejczycy. Zobaczyłam ludzi, którzy cieszą się życiem, emerytów uczących się grać na instrumentach i piszących poezję. Okazało się, że 99 procent tego, co słyszałam wcześniej o Chinach było totalną bzdurą.
Cytat:
Majątek chińskich gospodarstw domowych w 2010 roku osiągnął najwyższą łączną wartość wśród wszystkich krajów świata i wyniósł 69,1 bilionów dolarów. Na drugim miejscu w rankingu jest USA z łącznym majątkiem w wysokości 57,1 bilionów dolarów - podaje Wprost
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2017-02-11, 14:45, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum