Ok, czyli teraz oboje będziecie tu wchodzić tylko po to, by wrzucić screen do tego tematu?
Specjalnie dla Ciebie będziemy wrzucać codzienną aktualizację
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
j_psikuta, ale zauważyłeś, że przez tydzień nie wrzucałam NIC? I zalewam Poczekalnię żeby nadrobić tygodniową nieobecność?
Ja nie mam do Ciebie pretensji, że wrzucasz screeny
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
Hmmm, wygląda na to, że ten temat to dla was będzie taki forumowy kącik zabaw dziecięcych jak w banku czy innej instytucji (takie dwa krzesełka, dywanik i kredeczki, żeby dzieciarnia nie bruździła jak się coś załatwia) - i tak dalej nie wchodzicie bo z jednej strony was to nie obchodzi, z drugiej byście wnerwiali ludzi. To bawcie się dobrze a ja zrobię to samo, co zawsze z dzieciaczkami: wrzucę temat w odchłań ignora.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Właśnie na nią spojrzałem po raz pierwszy od dawna i... LOL. W Top20 jakiś koleś ma 227 screenów na głównej w miesiąc! A kolejne 3 osoby ponad 150, plus jeszcze jedna lekko powyżej 100. Kiedy ja wrzucałem screeny, a było to 2 lata temu czyli jeszcze nie aż tak dawno to z wielkim trudem można było wyciągnąć 100, a udawało się to jednej, czasem dwóm osobom naraz. I już były narzekania, że za dużo tych screenów, mistrzowie poszli w ilość zamiast w jakość itp. A teraz ledwo 5 osób ma łącznie ponad 850 screenów na głównej w ciągu miesiąca Straszna masówa się z tego zrobiła...
Davos, wielu z tych wrzucających to w rzeczywistości admini, serio.
Co próbowałam coś wrzucić, bo stwierdziłam, że coś jest na tyle ciekawe, trzasnę skrina i wrzucę... A tu dupa. MK któregoś adminów już to wrzucało, więc archiwum. Planowałam dobić do 200 skrinów, ale mi się odechciało.
W Top100 znajdują się wyłącznie 3 konta adminów, w tym jedno oficjalne (moje) i jedno (derbonobo), do którego przyznałam się kiedyś na forum. Dlatego bardzo prosiłabym o niesianie nieprawdziwych informacji.
Aktualnie (ja ostatnio trochę jadę na fejmie, nie bardzo mam czas na screenowanie) najwięcej screenów wrzucanych jest z kont maxx92, GreenRanger, Teknoman i Nepen - żadne z nich nie należy do admina.
[ Dodano: 2018-04-16, 19:47 ]
Zdradzę też, że aktualnie jestem jedynym adminem, który wrzuca screeny masowo (to należy do moich obowiązków). Trochę ostatnio wrzuciła Malva, ale oficjalnie ze swojego konta. Więc bez przesady z tym bumem adminów.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2018-04-16, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum