Rok to nie bo regularnie zacząłem wrzucać od końca sierpnia 2014 :] A od czerwca do połowy grudnia 2015 miałem przerwę więc jak widać da się wykręcić tysiaka w rok
A tak poważnie - ciężko powiedzieć. Kiedyś pewnie tak, skoro on już nie dodaje i raczej nie planuje do tego wrócić, a ja zaangażowałam się dość solidnie. Jak widać, pomimo pojedynczych gównoburz gdzieś tam, moje screeny pasują użytkownikom i wlszowi (który głównie dodaje Główną) również. Dynamika jednak jest trudna do przewidzenia - sporo osób jednak dodaje a wiecie, raz na wozie, raz pod nim. Zwłaszcza, że chwilowo mam utrudnione korzystanie z sieci a jak już dorwę się do Mistrzów przez telefon to przecież nie po to, żeby tą drogą dodawać screeny. Może pododaję w ten sposób coś z Archiwum jeszcze raz, ale to zobaczę. Dzisiaj mój laptop funkcjonuje całkiem-całkiem, więc może przed jutrzejszym oddaniem go wreszcie do serwisu coś tam pododaję, żeby mieć mały magazynek na te kilka dni.
@Ascara Nie nacieszyłaś się za długo byciem na podium
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum