Słyszeliście o nosaczach? Na początek trochę faktów, za wikipedią.
Nosacz sundajski (Nasalis larvatus) – gatunek ssaka z rodziny koczkodanowatych, wyróżniający się charakterystycznym nosem. Gatunek żyje na Borneo w przybrzeżnych lasach namorzynowych i w lasach deszczowych wzdłuż rzek i estuariów. Żywią się liśćmi, owocami i nasionami. Zjadają również drobne bezkręgowce. Żyją w małych, trwałych grupach złożonych z samca i kilku samic.
Niedawno wykluł się trend, jak to Nosacz jest doskonałym odzwierciedleniem tzw "januszostwa", czyli najgorszych cech polaków (z zawiścią na czele). A że jest tego całkiem sporo, zachęcam do śledzenia na facebooku stron takich jak Nosacze Polskości czy Typowy Polak.
Ostatnio zmieniony przez InessaMaximova 2017-12-19, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Mnie też. W sumie dobrze, że powstał taki temat, będzie to taka nosaczowa biblioteka. Jakby sie komuś nudziło, to niech poprzenosi nosaczowe memy z innych tematów :plz:
SlownikOrtograficzny, a to, że jednych śmieszą memy z nosaczem, innych polskie kabarety, jeszcze innych co innego. U mnie większość memów z nosaczem powoduje jedynie lekkie podniesienie kącików ust lub szybsze wypuszczenie powietrza nosem, ale znalazłam też takie, co mnie szczerze rozbawiły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum