_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Rok 2022 - mistrzowie.org wciąż działają. W grudniu zanotowali 3.9 miliona wizyt. Dla porównania demotywatory miały 15.2 miliona wizyt, a jbzd 19.3 mln.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostro, że demoty tak dużo, cieszy, że mistrzowie też nieźle. W sumie jak widzę na ich peju fb, to czasem coś śmiesznego się pojawia. Dawać mnie tu tych userów z mistrzów na forum
_________________ I'm boring myself just talking about this.
3,9 mln wizyt w grudniu daje ok. 125 tys. odsłon dziennie. Czyli w sumie sporo, chociaż pewnie jest trochę ludzi, którzy klikają w główną stronkę kilkanaście czy kilkadziesiąt razy dziennie. Bo rozumiem, że to się tak liczy? Wejście na główną, przejrzenie screena i komentarzy, powrót na główną, przejrzenie kolejnego screena, powrót na główną i wszystko to liczone jako osobne odsłony? A boty też się do tego wliczają?
Tak czy inaczej, demoty mnie zdziwiły. Myślałem, że ta strona już dogorywa, a tu się okazuje, że chyba jeszcze nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum