Pro chyba chodziło o to, że chce wymienić swoje beztalencie za czyjeś talencie i wtedy ta osoba ma beztalencie. tylko gdzie zysk dla tej drugiej osoby?
też mam dużo beztalenć ale nie umiem śpiewać sory.
Pro chyba chodziło o to, że chce wymienić swoje beztalencie za czyjeś talencie i wtedy ta osoba ma beztalencie. tylko gdzie zysk dla tej drugiej osoby?
też mam dużo beztalenć ale nie umiem śpiewać sory.
Raczej o to, że on oddaje beztalencie ze śpiewania a ktoś talent śpiewania ale żeby było równo ktoś daje beztalencie z czegoś a on talent z tego.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Fuck po co zaczynałem temat... Miałem nagrane, ale komputer padł, a teraz jestem na telefonie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Następny. Nie mam przeprowadzonych badań na reprezentatywnej grupie badawczej ale rzuciło mi się w oczy że jakieś 90% obecnych w internetach facetów mających avatary z chińskich bajek okazuje się być łamagami. Ale Goku taki sprawny wow, tyle mięśni wow...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Następny. Nie mam przeprowadzonych badań na reprezentatywnej grupie badawczej ale rzuciło mi się w oczy że jakieś 90% obecnych w internetach facetów mających avatary z chińskich bajek okazuje się być łamagami.
Może to jakiś chiński spiseg mający na celu zrobić z europejczyków łamagi i podbić Polskię, lepiej spytajmy Wojtka.
Cytat:
Ale Goku taki sprawny wow, tyle mięśni wow...
Ale ja w avatarze mam Jellala
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Następny. Nie mam przeprowadzonych badań na reprezentatywnej grupie badawczej ale rzuciło mi się w oczy że jakieś 90% obecnych w internetach facetów mających avatary z chińskich bajek okazuje się być łamagami. Ale Goku taki sprawny wow, tyle mięśni wow...
Ale wiesz, możliwe że jako "beztalencie" widzimy całkiem spore umiejętności
A poza tym, jeden Veon wiosny nie czyni
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ja oddam chętnie moje beztalencie w rysowaniu, a co do śpiewania - nie mam może głosu jak Steve Tyler, ale też jeszcze żadne lustro nie pękło jak darłem mordę I potrafię growlować
"Growl, growlowanie (ang. growl – warkot, warczenie) – indywidualny język subkultury metalowej, polegający na wydawaniu z siebie dźwięków podobnych do odgłosów zarzynanej świni."
Widzę, że wymiana TM/HM, ale pierw trzeba mieć lvl 48+
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum