Jak Brzozik zauważył pobiłem rekord w ilości czasu, jakiego screen potrzebował, aby dostać się na główną. Sam byłem trochę zdziwiony. Screen wszedł na główną po 1h 23min...
1)
2)
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
Wow, no to polecony priorytet Graty Ale ty Matheus masz juz tyle skrinow na glownej ze widocznie wylysz automatycznie zaakceptowal skrina nie czekajac na oceny
Czasami Wlsz wpuszcza na główną screeny, które mają niską ilość głosów np. 18, ale za to wysoką ocenę. Mnie się kilka razy zdarzyło wrzucić w środku nocy screena, który rano był już na głównej. No, ale 1 h i 23 minuty? Szacun i gratulacje
Gratulacje, ale rekordu chyba nie pobiłeś, bo był kiedyś screen na głównej który był chwilę wcześniej wrzucony do poczekalni i jak głosi legenda wchodząc na główną miał 0 pkt
Serio, tylko że nie pamiętam który to był. Może ktoś zapoda linkiem?
Bartek, to jest w ogóle możliwe? Kompletnie nikt go nie ocenił? Trochę trudno mi w to uwierzyć, chyba że to był screen wlsz A poza tym nawet gdybyśmy go znaleźli, to jak to teraz sprawdzić? W tej chwili screen ma pewnie kilkaset plusów, a po najechaniu myszką na ocenę pojawia się tylko średnia, z którą screen wszedł na mistrzów, a nie ocena. Hm, chyba że pod tym pojawiłaby się średnia 0%...
Ostatnio zmieniony przez Davos 2014-12-02, 01:24, w całości zmieniany 1 raz
http://mistrzowie.org/484...tnera-piersiami nie wiem ile ten miał bo link który wrzucił AlmightyXardas już nie działa. Natomiast z tego co pamiętam screen miał dosłownie 2 lub 3 punkty na jego obrazku. Ja natomiast mam tego screena uwiecznionego z 8 punktami LINK
źle to liczysz. Jeden negatyw dawał 8% przy punktacji obecnej w chwili wrzucania screena na główną. Np. miał 18 głosów w tym jeden "słaby" czyli ocenę 16/18
Trzeba by było Barbry zapytać. Ona matematykę lubi
Zobacz:
Screen w poczekalni ma ocenę 8/10.
Czyli 9 osób dało "mocne" i jedna "słabe".
Więc na 10 głosów 9 było na "plus", czyli ma 90% pozytywów.
Jeśli admin doda screena z taką punktacją [8/10] na główną, to będzie przy nim widnieć 90% pozytywów. I taka ocena będzie już przez cały czas bo na głównej nie można już minusować
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-12-02, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Bartek, to byl screen z forum oficjalnego gdzie AM skomentowal post "Skomentuj i badz na glownej" czy jakos tak, i wtedy wszedl z 0 pktow, pierwszy i ostatni ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum