To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

widzu - 2014-07-24, 22:33

Davos napisał/a:
Widzu, a to trzeba ciągle z kimś gadać? Jeśli chcesz spędzić wieczór w chacie to weź jakąś dobrą książkę, odpal fajny film albo gre i sprawa załatwiona :)

Czasem i tego ma człowiek dość i chciałby z kimś pogadać, ale w domu już śpią i nie ma z kim. :/

Zaknafein - 2014-07-24, 23:04

to wyjdź z chaty i z jakimś randomem pogadaj se
Davos - 2014-07-24, 23:34

Mam jednego takiego kumpla, który też ciągle by tylko z kimś gadał... Ogólnie spoko gość, ale trochę męczydupa :P Kiedyś mi co chwila pisał, żebym wszedł na gg z nim pogadać, a mnie to męczy, bo raz że gadać ze znajomymi to ja lubię, ale jak się spotkamy na żywo na piwku, na piłce albo gdziekolwiek, a nie przez komunikatory, a dwa że te rozmowy na gg potrafiły się przeciągać do dwóch, trzech, a czasem i więcej godzin. Na szczęście jakiś czas temu ten kumpel znalazł sobie dziewuchę i trochę się uspokoił :) Chociaż i tak z całej naszej paczki to on jest tym, który o każdym prawie wszystko wie, bo z każdym raz po raz prowadzi długie, szczegółowe rozmowy przez fb albo gg :P
Love178 - 2014-07-31, 01:43

Straciłam wiarę w ludzi.

Dobry japoński zespół był na pierwszym miejscu i nagle trolle zrobiły to
http://www.gazetawroclaws...losuj,id,t.html

Davos - 2014-07-31, 21:12

Metallica za One Direction i Bieberem...

Na szczęście ja nie straciłem wiary w ludzi. Bo już od dawna jej nie mam :D

Zaknafein - 2014-08-01, 12:02

nie wiem kto to jest ta Marzia i wgl z pierwszej 6tki znam jedynie 1D i Bimbera : D

[ Dodano: 2014-08-01, 12:03 ]
a jeśli to zrobiły trolle to niezła mobilizacja, gz dla nich : D

icywind - 2014-08-01, 17:53

Widzu, jakiś koleś z jutuba czegoś chce od twoich rodziców :/
https://www.youtube.com/watch?v=cR3zU1LHfI0
Swoją drogą to straszne rzeczy oglądasz!
I nie wymiguj się, że to nie o tobie! Przecież mówił o pielgrzymce do Częstochowy

widzu - 2014-08-01, 18:49

Yay, dostaliśmy zdjęcia ze studniówki. :P

Ale filmu jeszcze nie wysłali. :P

[ Dodano: 2014-08-01, 22:08 ]
Na 847 zdjęć jestem może na 8, góra 10. :P

Widać fotografowie też uznali, że jestem za brzydki. :bag:

Sharvari - 2014-08-02, 11:47

mnie nie ma prawie na żadnym zdjęciu z konwentów prócz tych którzy robili znajomi :v a jeżdżę od 3 lat i ciągle gdzieś łażę

ile czeka się na grę pre-order? zastanawiam się nad kupnem DA3 (pudełkowego ofc) ale nie chcę tego robić w sklepie, bo pewnie będzie drożej, a już mnie te dwie stówy bolą i zastanawiam się czy w ogóle to zrobić. przychodzi pocztą w dniu premiery, miesiąc po czy parę dni przed?

[ Dodano: 2014-08-02, 12:50 ]
i w którym sklepie najlepiej to robić? zastanawiam się póki co nad tym http://sklep.gram.pl/pc/d...nkwizycja.shtml

ZSK - 2014-08-02, 12:31

Zamów tam gdzie taniej. Najwyżej te kilka dni od premiery do dostawy będziesz musiała wytrzymać ;)

Nie ma sensu zakładać nowego tematu, więc offtopnę szybko tutaj.
Dziś w nocy zmykam do Władka na tydzień, trochę się poopalać, troszkę pograć w siatę na plaży, troszkę popić, troszkę poimprezować i mam nadzieję też troszkę pozwiedzać i życia posmakować. Piszę o tym co byście nie rozkminiali czemu mnie nie ma:P Lapka nikt z ekipy nie zabiera żeby nie zamulać, więc nie będę miał możliwości ani czasu do was zajrzeć.
Tak więc pozdrawiam, trzymajcie się i do kiedyś tam.
Ahoj! ;)

Zaknafein - 2014-08-02, 12:33

gl hf, pa
Davos - 2014-08-02, 13:10

No to widzę, że fajny wyjazd Wam się szykuje :)
Dobrze robicie, że nie bierzecie laptopów, od kompa też kiedyś trzeba odpocząć. Co najwyżej będziesz miał po tym tygodniu "trochę" postów do nadrobienia :P

Zaknafein - 2014-08-02, 13:14

właśnie, ile ja będę miał tych postow do nadrobienia po 3 tyg ; O
Davos - 2014-08-02, 13:25

Zak, lepiej nie pytaj :D Co prawda są dni, gdzie przybywa ich trochę mniej niż zwykle, ale wg mnie po 3 tygodniach nieobecności będziesz mieć jak nic ponad 5000 postów do nadrobienia :P Plus jakieś 40 stron nowych screenów na mistrzach :D
Chyba, że będziesz miał w międzyczasie dostęp do netu.

Sharvari - 2014-08-02, 13:33

Zaknafein napisał/a:
właśnie, ile ja będę miał tych postow do nadrobienia po 3 tyg ; O

przecież i tak nie czytasz ich

Zaknafein - 2014-08-02, 13:36

jak jest za dużo to czytam tylko kilka tematow a reszte oznaczam jako przeczytane
Davos - 2014-08-02, 13:39

Ja lubię mieć wszystko przeczytane więc za każdym razem przedzieram się mozolnie przez cały spam :)
Tylko kilka forumowych gier mam ignorowanych.

Zaknafein - 2014-08-02, 13:43

wgl jestem taki rozgarnięty z tym wyjazdem, że ostatni się dowiedziałem, że pobyt w poznaniu się przedłuży do chyba 2 albo 3 dni zamiast jednej nocy i nawet nie wiem o której mamy lot
Barbra - 2014-08-02, 13:52

ZSK zabieram się z wami, wiesz o tym :-* baw się dobrze!

Zak ale przecież w polsce też jest internet wiesz o tym :< to nie tak że wszyscy tu jeżdżą traktorami i komunikują się świniami pocztowymi :<

Zaknafein - 2014-08-02, 13:53

Barbra napisał/a:

Zak ale przecież w polsce też jest internet wiesz o tym :< to nie tak że wszyscy tu jeżdżą traktorami i komunikują się świniami pocztowymi :<

w elblagu nie ma neta u nas na chacie bo nikt i tak nie korzysta, zreszta przerwa od internetu dobrze mi zrobi