szczerze to mi się też zdarzyło po alkoholu całować z dziewczyną
Mi też
@Ruda, może zabrzmi to głupio ale czy ta les koleżanka jest ładna? Pytam, bo panuje taki stereotyp, że leski w realu są brzyydkie. Albo jedna jest fajna a druga wygląda jak facet. I mnie również by wkurzało takie obnoszenie się. W ogóle obnoszenie się z czymkolwiek jest żenujące i wkuhwiające.Love178 - 2014-07-19, 17:38 U mnie na studiach była les w poważnym związku i dwie bi, wszystkie trzy niewyobrażalnie ładne. A problemy miały, że japierdziu, ciągle między nimi niezrozumiałe wojny i fochy, dało się z nimi wytrzymać tylko jak były oddzielnie.
Był też na studiach taki chłopak, co mu się na 1 roku jedna dziewczyna bardzo podobała, zarywał do niej na imprezie, ale się za bardzo upił i wyznał jej "wiesz, jak dużo wypiję, to mam ochotę całować się z facetami" icywind - 2014-07-19, 17:46
love178 napisał/a:
Był też na studiach taki chłopak, co mu się na 1 roku jedna dziewczyna bardzo podobała, zarywał do niej na imprezie, ale się za bardzo upił i wyznał jej "wiesz, jak dużo wypiję, to mam ochotę całować się z facetami"
Ja też tak mam jak dużo wypiję... jak mało wypije to też... no i jak w ogóle nie wypije to też ale grunt, że też tak mam jak dużo wypije Zaknafein - 2014-07-19, 17:57
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Barbra napisał/a:
Mi też
Welcome to the club Moris299 - 2014-07-19, 21:44
Zaknafein napisał/a:
Barbra napisał/a:
Mi też
Welcome to the club
A mi sie nie zdarzylo ani na trzezwo anivpo pijanemu
#tskbardzoforeveraloneRudaMaupa - 2014-07-19, 22:55
@Ruda, może zabrzmi to głupio ale czy ta les koleżanka jest ładna? Pytam, bo panuje taki stereotyp, że leski w realu są brzyydkie. Albo jedna jest fajna a druga wygląda jak facet. I mnie również by wkurzało takie obnoszenie się. W ogóle obnoszenie się z czymkolwiek jest żenujące i wkuhwiające.
Hm... Trochę mi się nie podoba. Zawsze nadrabiała charakterem. Ale jej dziewczyna - wydaje mi się, że męski pierwiastek związku - jest prześliczna. Tylko że chyba rzeczywiście homo, tak od początku do końca.ZSK - 2014-07-20, 18:06
love178 napisał/a:
ciągle między nimi niezrozumiałe wojny i fochy, dało się z nimi wytrzymać tylko jak były oddzielnie
Hah no bo ej... dwie baby razem
Moris299 napisał/a:
A mi sie nie zdarzylo ani na trzezwo anivpo pijanemu
Ty masz jeszcze czas
RudaMaupa, czaję. Czyli jak zwykle stereotyp bo w życiu różnie bywa
Szkoda tych dziewczyn... żeby chociaż bi były Love178 - 2014-07-20, 18:26
love178 napisał/a:
ciągle między nimi niezrozumiałe wojny i fochy, dało się z nimi wytrzymać tylko jak były oddzielnie
Hah no bo ej... dwie baby razem
Trzy. I nie, to nie było normalne, zawsze rujnowało każdą imprezę...ZSK - 2014-07-20, 19:45 Nie wątpię. Jak dziewczyna potrafi się fochać na chłopaka z byle powodu to co dopiero dwie baby na siebie Love178 - 2014-07-20, 19:59 Trzy.ZSK - 2014-07-20, 20:08
love178 napisał/a:
Trzy.
Trzy. Przepraszam, ale przez Twój avatar nie potrafię się skupić na tym co piszę.widzu - 2014-07-22, 10:07 Piwo z colą smakuje jak cola, ale to wciąż piwo. Zaknafein - 2014-07-22, 10:14 nieMackers - 2014-07-22, 10:16 Zależy jakie propocje są. Jeśli dodasz ludzkie ilości piwa, to wciąż je czujesz.icywind - 2014-07-22, 10:20
widzu napisał/a:
Piwo z colą smakuje jak cola, ale to wciąż piwo.
widzu - 2014-07-22, 10:21 No to może inaczej. Smakuje jak trochę gorzka cola, co w sumie jest dobre, bo cola jest za słodka.