Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - "Humor" wewnętrzny
Davos - 2014-10-20, 17:59 Szyszek ChodnikowyWilk - 2014-10-20, 18:03 Haha rozwalileś system Szyszek - 2014-10-20, 21:28 No to jeszcze mam coś o Zaku, kiedy był jeszcze mały
Zaknafein - 2014-10-21, 14:53 Powiem wam, że dzisiaj miałem taką sytuację:
Idę sobie spokojnie do szkoły, a tu dwie dziewczyny mnie zatrzymują. Obie miały na koszulkach napisane "Jesus Christ" i jedna się słodko do mnie uśmiechnęła a druga zaczęła coś mówić. No ale miałem słuchawki więc nie dosłyszałem no to je wyjąłem i zapytałem o co chodzi i jedna z nich powtórzyła coś o Łasce Pana czy czymśtam innym w ten deseń, ale ja nie miałem na to czasu bo się śpieszyłem trochę więc powiedziałem, że jestem zajęty.
No i wtedy jedna z nich zapytała skąd jestem. Czaicie? Była zainteresowana mną! No to dumnie odpowiedziałem, że z Polski i się obie uśmiechnęły i coś tam jeszcze powiedziały, ale zapomniałem co.
No ale kurwa, zapytały skąd jestem! Toż to podryw jak nic.
Teraz będę codziennie nastawiał sobie budzik, żeby iść o tej samej porze co dzisiaj bo jest szansa, że będą znowu przechodzić i wtedy je zagadam.
Barbra - 2014-10-21, 21:34
śmieszyłoby mnie to bardziej gdyby nie to że połowa chłopaków na moich studiach ma podobne podejście i myślą że jak ich pytam o to jak napisać program to znaczy że to tylko wymówka do rozmowy a potem się obrażają jak się okazuje że nie jetem zainteresowana, jak stracić kolegów part 563229ZSK - 2014-10-21, 21:52 Bo może się zbytnio uśmiechasz albo to robisz w taki wyrafinowany sposób, pełen przypadkowych gestów jak przygryzanie wargi, zachęcający ton wypowiedzi, delikatny uśmiech, rozchylenie ud, mimowolne pisanie swojego numeru w zeszycie kolegi...
Albo są zbyt pewni siebie. Informatyki jedne.Davos - 2014-10-21, 21:56 Zak, a może to Świadkowie Jehowy próbujący zwerbować nowych wyznawców? widzu - 2014-10-21, 21:56 Nie wiem jak u Barbasi, ale u mnie jest około 30 dziewczyn... na 300 osób. Więc może "łapią się brzytwy". Barbra - 2014-10-21, 21:57 hahah Zeteska:D ale serio to nie zwracam uwagi na jakąś mowę ciała, może podświadomie się jakoś zachowuję:D
a mówiłam teżetowi żeby po mnie czasem przyszedł po zajęciach to by to rozwiązało. ale musiałoby mu się chcieć no.
[ Dodano: 21 Październik 2014, 22:59 ]
u mnie są średnio 4 dziewczyny na 15-osobową grupę więc jest ok
całkiem ładne są więc jest wybór
[ Dodano: 21 Październik 2014, 23:06 ]
dobra koniec offtopu, powiem tylko tyle że tak to wygląda
"ej chłopaki wyskakuje mi taki dziwny błąd wiecie o co chodzi?"
wszyscy trzej patrzą, kuba zabiera mi laptopa i robi jakąś magię, w pół minuty wszystko naprawia
"wow, jak to zrobiłeś, jesteś genialny, dzięki"
dwóch chłopaków od razu rzuca porozumiewawcze spojrzenia kubie
itd
czy to brzmi bardzo gimbusiarsko czy jeszcze nie xDZSK - 2014-10-21, 22:07
Barbra napisał/a:
ale musiałoby mu się chcieć no.
Mi by się chciało...
No według badań co tam ktoś kiedyś robił to większość wypowiedzi przekazuje się drogą niewerbalną. Więc może mówisz do facetów zalotnie, nawet pytając o drogę do kibla.
Ty mała flirciaro
Barbra napisał/a:
całkiem ładne są więc jest wybór
Z doświadczenia wiem, że większość dziewczyn uważa swoje koleżanki za ładne/fajne a jak przychodzi do spotkania to klops. Tu trza męskiego oka
[ Dodano: 2014-10-21, 23:10 ]
Barbra napisał/a:
"wow, jak to zrobiłeś, jesteś genialny, dzięki"
Zamień na:
Barbra napisał/a:
"wow, dzięki"
I wszystko będzie dobrze Zaknafein - 2014-10-21, 22:10
Davos napisał/a:
Zak, a może to Świadkowie Jehowy próbujący zwerbować nowych wyznawców?
no przecież o tym pisałemDavos - 2014-10-21, 22:14 Heh, serio? Ale skąd wiesz, że od razu Jehowi? Może zwykłe katoliczki czy tam protestanki.Zaknafein - 2014-10-21, 22:15 no to dla mnie to wszystko jedno
jacyś goście ktorzy chodza i gadaja do ludzi o religii na ulicy
jehowi mormoni czy co tam innegoBarbra - 2014-10-21, 22:16 no ale ja byłam wtedy w wyjątkowym szoku bo to co zrobił to były jakieś czary których jeszcze nie ogarniam ale siedziałam z otwartymi ustami i patrzyłam na te dziwne rzeczy na moim monitorze
omg dzisiaj powiedziałam chłopakowi którego ledwo znam że ma prześliczne piegi i nie mogę przestać patrzeć się na nie RudaMaupa - 2014-10-21, 22:18 A potem się dziwisz, że Cię wyrywają? No ale jak były śliczne, to trudno się dziwić...
Barbuszka mistrzem nieświadomego podrywu!Davos - 2014-10-21, 22:19 Zak, dla Ciebie wszystko jedno, dla innych ogromna różnica
Ale ok, nie będę ciągnąć wątku, bo to się nie nadaje do tego tematu.
Ontop:
W Poznaniu jest taki market. Czyżby KicerK miał z tym coś wspólnego?
monjiczq - 2014-10-21, 22:33 O wlasnie! Zapomnialam o tym krecikuKicerK - 2014-10-22, 14:55 Już to kiedyś wrzucałeś Polecam, dobry sklep (nigdy tam nie byłem, ale na pewno jest dobry )bartek82r - 2014-10-22, 15:14