Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
icywind - 2014-07-01, 11:22 Wyszukałem i mi wyskoczyły od razu, bez sortowania. Potem, żeby sprawdzić czy nie ma tańszych ustawiłem cenę 150-300
Były tańsze ale tylko używaneMoris299 - 2014-07-01, 11:25 Ehhh...widzu - 2014-07-01, 12:42 Bo te tańsze są wysyłane zza granicy, a te droższe z terenu Polski.
Zagadka rozwiązana.
BTW, Moris299, następnym razem jak będziesz coś wyszukiwał na allegro, to warto pominąć pierwsze parę stron z aukcjami proponowanymi (czytaj: sprzedający dopłacił, by była na początku listy). ZSK - 2014-07-01, 13:00
widzu napisał/a:
Bo te tańsze są wysyłane zza granicy, a te tańsze z terenu Polski.
Aha.
widzu - 2014-07-01, 13:07 Poprawione. Moris299 - 2014-07-02, 12:20 Widzu ale jak się ustawi sortowanie wg. ceny to sie sortuje faktycznie wg. ceny widzu - 2014-07-02, 12:30 Moris299, ale to działa tak, że sortuje według ceny najpierw proponowane, a dopiero potem zwykłe.
I czasem jest tak, że po cenie 1589,99 następna aukcja jest za 188,50, bo proponowane się kończą i zaczynają zwykłe. Posortowane niezależnie.Moris299 - 2014-07-04, 11:03 A idz pan w zwis z takim sortowaniem...widzu - 2014-07-04, 20:19 LOL, avatar Sharv.
Lol jakby ktoś mnie opisywał O.o identycznie niemalże myśle >.< lolV - r - 2014-07-04, 22:52 Ja też mam podobnie, z tą różnicą, że się tym nie przejmuję Szyszek - 2014-07-05, 00:06
V - r napisał/a:
Ja też mam podobnie, z tą różnicą, że się tym nie przejmuję
No i prawidłowo! Trzeba żyć, a nie przejmować się jakimś głupim obrazkiem!widzu - 2014-07-05, 16:41 Uczucie totalnego braku życia towarzyskiego odczuwa się najbardziej, kiedy w przeciągu kilku godzin wchodzisz na forum 5 razy i nie widzisz ani jednego nowego posta. ;_;ZSK - 2014-07-05, 17:04 Apropo braku życia towarzyskiego, to mój kuzyn, odkąd wyznaczył datę swojego ślubu, usilnie stara się z nami bujać w weekendy jeśli tylko ma wolne. Ciekawe dlaczego
Jest w związku z 6 lat, jeszcze przed 18stką, więc teoretycznie pewnych uroków życia nie zaznał, ale ja uważam, że nie ma czego żałować.
Widzisz Widzu, a jeden z moich znajomych, mimo, że ma całą naszą paczkę, to woli całe weekendy przesiadywać w domu albo samemu na stancji. Już go nawet na siłę nie targamy bo to nie ma sensu. Spotyka się z nami raz na pół roku, jak mu się zachce. Niektórzy mają, a nie nie doceniają.JankielKindybalista85 - 2014-07-07, 11:43 Uwaga. Post nr 1999. Adijos się właśnie urodził
Z okazji posta dwutysięcznego miałem zamiar podtrzymać nieformalną tradycję, która się tu ostatnio wytworzyła i też coś ciekawego na kanwie forum i forumowiczów napisać. Miałem nawet świetny pomysł na historię gangsterką, w której non stop przewijałyby się motywy z najlepszych filmów mafijno-senscyjnych (ze szczególnym uwzględnieniem Ojca Chrzestnego, Człowieka z blizną, Życia Carlita, Gorączki, Tajemnic L.A., Leona Zawodowca, Podejrzanych, Kill Billa, Czarnego deszczu i Psów. A noi Inflitracji by było bardzo dużo - w tym Veon zdradziecki glina.) . Ale po napisaniu pierwszego rozdziału (bo to miało być coś w stylu tego, co wyprodukował Zak - zwarta historia w krótkich epizodach, w których pojawiają się kolejne postaci) zwątpiłem. Bo mimo, ze ciąłem robiące klimat opisy świata oraz dialogi jak się dało, skupiając się tylko na smaczkach z forum przeplatanych nawiązaniami do filmów to i tak mały pierwszy rozdzialik wprowadzający zaledwie kilku bohaterów rozj.ebał mi się na 11 stron. Stwierdziłem, łoo kurna, zbyt epicko, nikt tego nie przeczyta. I olałem. Tak więc Historia potęgi i upadku mafijnego Forum Pięciu Rodzin jednak nie powstanie. Poza tym nie mam czasu, mam co robić ostatnio w wolnym czasie, którego z kolei nie mam zbyt wiele. Trudno. Najbardziej szkoda mi jednej sceny, którą miałem w głowie: śmierci WojtkaVanHelsinga, gangstera wyklętego z rzeczonego Forum za to, że chciał sprywatyzować mafię, który stojąc twarzą w twarz z nasłanymi mordercami wyciąga swojego pseudo pindola i niczym Tony Montana wrzeszczy "SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!" Po czym zostaje rozstrzelany. Yeah Baby! W każdym razie pomysł był i z okazji posta tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiątego dziewiątego chciałem was poinformować, że wcale nie olałem waszej tradycji. Po prostu w niczym nie można przesadzać.
A teraz... witam w klubie!widzu - 2014-07-07, 11:46 JankielKindybalista85, przecież tutaj nie nalicza postów, lol. xDbartek82r - 2014-07-07, 12:10
widzu napisał/a:
JankielKindybalista85 napisał/a:
Uwaga. Post nr 1999. Adijos się właśnie urodził
Z okazji posta dwutysięcznego miałem zamiar podtrzymać nieformalną tradycję, która się tu ostatnio wytworzyła i też coś ciekawego na kanwie forum i forumowiczów napisać. Miałem nawet świetny pomysł na historię gangsterką, w której non stop przewijałyby się motywy z najlepszych filmów mafijno-senscyjnych (ze szczególnym uwzględnieniem Ojca Chrzestnego, Człowieka z blizną, Życia Carlita, Gorączki, Tajemnic L.A., Leona Zawodowca, Podejrzanych, Kill Billa, Czarnego deszczu i Psów. A noi Inflitracji by było bardzo dużo - w tym Veon zdradziecki glina.) . Ale po napisaniu pierwszego rozdziału (bo to miało być coś w stylu tego, co wyprodukował Zak - zwarta historia w krótkich epizodach, w których pojawiają się kolejne postaci) zwątpiłem. Bo mimo, ze ciąłem robiące klimat opisy świata oraz dialogi jak się dało, skupiając się tylko na smaczkach z forum przeplatanych nawiązaniami do filmów to i tak mały pierwszy rozdzialik wprowadzający zaledwie kilku bohaterów rozj.ebał mi się na 11 stron. Stwierdziłem, łoo kurna, zbyt epicko, nikt tego nie przeczyta. I olałem. Tak więc Historia potęgi i upadku mafijnego Forum Pięciu Rodzin jednak nie powstanie. Poza tym nie mam czasu, mam co robić ostatnio w wolnym czasie, którego z kolei nie mam zbyt wiele. Trudno. Najbardziej szkoda mi jednej sceny, którą miałem w głowie: śmierci WojtkaVanHelsinga, gangstera wyklętego z rzeczonego Forum za to, że chciał sprywatyzować mafię, który stojąc twarzą w twarz z nasłanymi mordercami wyciąga swojego pseudo pindola i niczym Tony Montana wrzeszczy "SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!" Po czym zostaje rozstrzelany. Yeah Baby! W każdym razie pomysł był i z okazji posta tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiątego dziewiątego chciałem was poinformować, że wcale nie olałem waszej tradycji. Po prostu w niczym nie można przesadzać.
A teraz... witam w klubie!
JankielKindybalista85, przecież tutaj nie nalicza postów, lol. xD
Rozje*ałeś system Jankiel więc ja i tak czekam na tą opowieść. Tak bez okazji -Veon- - 2014-07-07, 12:29
JankielKindybalista85 napisał/a:
w tym Veon zdradziecki glina.
No w końcu ktoś kto rozumie fakt, że chciałbym wystąpić w roli czarnego charakteru.
Aż mi przez to szkoda, że ta historia nie ujrzy światła dziennego. Davos - 2014-07-07, 12:34 No to Jankiel gratuluję posta nr 1999 i mam nadzieję, że historia mimo wszystko powstanie, jak nie teraz to kiedyś. Bo pomysł jest świetny bartek82r - 2014-07-08, 08:42 Historia jankiela przeniesiona jest tutaj:
http://www.mistrzowie-for...zach-vt1144.htm