Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.
JankielKindybalista85 - 2015-12-21, 23:52 Dowód z empirii. Nie do podjebania.Davos - 2015-12-21, 23:57 Bo Wy już jesteście za starzy, żeby ten argument zadziałał.
Poza tym skąd wiecie, czy gdybyście nie palili, nie mielibyście jeszcze większego powodzenia? Szach mat ChodnikowyWilk - 2015-12-22, 00:02 zak zapach dymu jest cudowny, to jedno co jest zajebiste w papierosie, dlatego nie przeszkadza mi przebywanie w towarzystwie osób palących, sam też trochę paliłem ale zmadrzalem a już np. ziolo to zupełnie inna bajka.
wybacz Jankielu ze znów oftopic, już uciekam JankielKindybalista85 - 2015-12-22, 00:15 Wilku jeśli trochę popalałeś i lubisz zapach dymu to polecam Ci cygara. Raz na tydzień albo i nawet na miesiąc, jakieś dobre alko do tego. W chwili relaksu, siedzisz, cmisz, odpoczywasz, myślisz, komu ginu komu dymu. Klasa.
Davos jaki mat? A ty skąd wiesz że jakbyśmy nie palili to mielibyśmy większe? Od szlugów nieco wolniej staje ale sie nie kurczy. Oczywiście cały czas mowa o powodzeniu.Zaknafein - 2015-12-22, 00:33
JankielKindybalista85 napisał/a:
Wilku jeśli trochę popalałeś i lubisz zapach dymu to polecam Ci cygara. Raz na tydzień albo i nawet na miesiąc, jakieś dobre alko do tego. W chwili relaksu, siedzisz, cmisz, odpoczywasz, myślisz, komu ginu komu dymu. Klasa.
tylko nie probuj zapalac zwykla zapalniczką
albo zapalki albo zapalniczka butanowa
inaczej sobie zjebiesz smakJankielKindybalista85 - 2015-12-22, 00:38 Chyba że pizdowate cygaro - to wtedy możesz sobie je wsadzić w dupę a i tak smaku nie zepsuje. Ale poza tym to uważam że cygaro pwinno się odpalac zapałkami.Davos - 2015-12-22, 00:49
JankielKindybalista85 napisał/a:
Davos jaki mat? A ty skąd wiesz że jakbyśmy nie palili to mielibyśmy większe?
A skąd wiesz, że nie mielibyście?
No rachunek jest prosty - oprócz tych koebiet, u których macie powodzenie teraz, doszłyby jeszcze te, które za nic nie trawią zapachu fajek, choćby palący był nie wiadomo jak zajebisty.
Wilku - tylko nie przebywaj w tym dymie za długo bo się nam uwędzisz A wędzone wilki chyba nie są zbyt smaczne.widzu - 2015-12-22, 17:12
ZróbmySobieKupę napisał/a:
love178 napisał/a:
Co do stanu skupienia, to każdy jest dobry, choć chyba stały, ciekły i budyniowy przemawiają najbardziej.
A jakie są jeszcze?
love178 napisał/a:
Jest jeszcze to coś na białym Kinder Bueno
To się chyba nazywa "stan sypki".Love178 - 2015-12-22, 17:14 Ja na to mówię czysta cudownośćJankielKindybalista85 - 2015-12-22, 18:50 Dokładnie. Właśnie w tym stanie skupienia czekolada znajdowała się w momencie gdy Słowo ciałem się stawało (dla wierzących) lub w Erze Plancka, czyli w tryliardowych ulamkach sekundy po wielkim wybuchu (dla ateistów) i potem po prostu w drodze ewolucji materii przybierała stany mniej doskonałe ponieważ została skażona grzechem (dla wierzących) lub zgodnie z wynikającym z II zasady termodynamiki zjawiskiem wzrostu entropii w układzie (dla ateistów). I tak, w stanie swej pierwotnej doskonałości czekolada przetrwała we wszechświecie w naprawdę śladowych ilościach.Ismailes - 2015-12-30, 19:58 Ile masz IQ?Zaknafein - 2015-12-30, 22:25 Jak tam nowy kierownik?JankielKindybalista85 - 2015-12-30, 22:45
Zaknafein napisał/a:
Jak tam nowy kierownik?
Korpowyznawca najarany na swoją pracę bo kariera to sens jego życia. Będzie ciekawie. Z doświadczenia wiem, że gdy musze wspłpracowac zawodowo z takimi ludźmi to, nawet gdy ich prywatnie bardzo lubię, szybko powstaje konflikt jak cholera. Bo ja jestem antykorporacyjnym wyznawcą poglądu, że praca to jest ta znienawidzona czynność którą trzeba wykonywać po to, żeby móc żyć ale na pewno nie część życia.
Ale póki co dobrze jest. Jest teraz 2 tygodnie na urlopie, potem ja idę na urlop. Mam wyjebane. Za mało zarabiam żeby się przejmować.
Ismailes napisał/a:
Ile masz IQ?
143. A skąd akurat takie pytanie?Ismailes - 2015-12-31, 15:47 JankielKindybalista85, Chciałem wiedzieć, czy osoba, z którą rozmawiam jest w miarę możliwości Dyskusyjna. Hmm co by tu jeszcze zapytać. Jakie masz podejście do obecnej Sytuacji na bliskim wschodzie, obawiasz się, że ISIS uderzy w Europę z większą siłą niż dotychczas?Zaknafein - 2015-12-31, 15:58 Widziałeś once upon a time in America extended edition?
Wczoraj obejrzałem i trwalo 4:10h zamiast 3:57
PolecamJankielKindybalista85 - 2016-01-02, 14:38 Ismailes no dysusyjny jestem na pewno.
Co do Bliskiego wschodu. Szczegółów nie znam ale Bliski Wschód to odpowiednik Bałkanów z poczatków ubiegłego wieku. i w końcu coś tam pierdolnie tak jak w Sarajewie w 1914... a potem będzie wielkie buuuuum. Oh well, przynajmniej bankructwo ZUSu i brak emerytur przestanie być jakimkolwiek problemem.
Zaku na 100% widziałem ale za chiny nie wiem co w tych 13 minutach jest dodane.Ismailes - 2016-01-02, 14:41 Jesteś podobny to tego Pana Żula w awku swoim? JankielKindybalista85 - 2016-01-02, 14:43 Ismailes... pana żula? Pana żula to ma w avku Bartek. Pana żula.. czizus...Ismailes - 2016-01-02, 14:44 A kim jest ten uroczy człowiek?JankielKindybalista85 - 2016-01-02, 14:45 http://www.filmweb.pl/film/Big+Lebowski-1998-13
I tak, jestem do niego podobny. W stylu i pdejściu do życia w jakichś 95%