To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sprawy związane z forum - REGULAMIN FORUM - komentarze

JankielKindybalista85 - 2015-01-19, 10:46

Nie wiem i nie obchodzi mnie to.
icywind - 2015-01-24, 09:52

A czy jakbym pod każdym postem dodawał coś takiego to jest to dozwolone?
Technicznie rzecz biorąc to nie jest podpis tylko część postu gdzie obowiązują inne limity :smile:

SlownikOrtograficzny - 2015-01-24, 10:16

1. Jesteś żałosny.
2. To jest spam.
Dziękuję, dobranoc.

Mackers - 2015-01-24, 10:29

Pozwolę sobie dodać od siebie opinię na temat scrollu w sygnie (tak, wiem, spóźniony post). Z góry ustalone wymiary podpisu służą przeciwko rozwalaniu strony. Ale poruszający się obrazek/tekst chyba sam się dopasowuje do odpowiedniej wielkości, w wyniu czego strona nigdy się nie rozciągnie.

icywind napisał/a:
A czy jakbym pod każdym postem dodawał coś takiego to jest to dozwolone?
Technicznie rzecz biorąc to nie jest podpis tylko część postu gdzie obowiązują inne limity

Musisz tylko uważać w temacie z gifami, gdzie trzeba linki wysyłać. ;)

SlownikOrtograficzny - 2015-01-24, 10:38

Scroll, nawet jeżeli nie rozciąga strony to się rusza. Były narzekania, że ruchome gify rozpraszajo przy czytaniu i dlatego nie wolno mieć gifa w sygnie. Tak samo ze scrollem.
brzozik70043704352251515 - 2015-01-24, 12:19

Icy, daj spokoj juz. :spiew:
icywind - 2015-01-24, 12:25

To ważne pytanie >:<
I w przeciwieństwie do was piszę przynajmniej o regulaminie.

c1ick - 2015-01-24, 12:30

Serio wam się nudzi. Nie macie co robić tylko kombinować i trollować z tym regulaminem? Bez sensu :ziew:
brzozik70043704352251515 - 2015-01-24, 12:38

a Ty co? na admina startujesz? :dont:
RudaMaupa - 2015-01-24, 12:46

icywind napisał/a:
To ważne pytanie >:<

To idiotyczne pytanie. Tak, jest to łamanie regulaminu, trolling, omijanie przepisów, do tego zwykła szczeniacka upierdliwość.

icywind - 2015-01-24, 12:50

A nie można było po prostu napisać "nie"? Bez ranienia uczuć? ;(
Mackers - 2015-01-24, 12:52

Icy, dużo ryzykujesz. :offtop:
c1ick - 2015-01-24, 13:28

brzozik70043704352251515 napisał/a:
a Ty co? na admina startujesz? :dont:

A wanne chcesz? :dont: To prostu gimbusiarskie zachowanie i tyle. No a poza tym bycie adminem tutaj to chujowa sytuacja, więc ani mi się śni "awansowywać" z szarego przyjaciela forum na jakikolwiek inny kolor :dance:

icywind - 2015-01-24, 20:15

Cytat:
Prosiłabym również o wysyłanie informacji o lukach w regulaminie poprzez PW lub ten temat zamiast wykorzystywać to w praktyce, szczególnie jeśli mogłoby to zakłócić pracę forum

To się zdecyduj czy prosisz o to czy nie prosisz. Najpierw prosisz a potem się obrażasz bo robię o co prosisz. Kobiety.

RudaMaupa - 2015-01-24, 20:21

Powiem to tylko raz: wkurwiasz mnie. Niesamowicie mnie wkurwiasz, bo Twoja pomoc przy regulaminie wygląda mniej więcej tak:
REGULAMIN: Piszemy na niebiesko, nie piszemy na czerwono.
ICY: A jeśli napiszę na pomarańczowo wpadające w jasną czerwień to też źle? A czy jeśli użyję litery z painta to może być czerwona? Przecież wtedy nie piszę, tylko wklejam obrazek. A jeśli ktoś jest daltonistą i nie wie, że to czerwony, to może pisać na czerwono?
INNY UŻYTKOWNIK: Proszę o wyszczególnienie kar za pisanie na czerwono i uzasadnienie pisania za pomocą koloru niebieskiego. Czy istnieją wyjątki jak np. tworzenie mema o niebieskim tle?

Mam nadzieję, że rozumiesz różnicę. Podobno nie ma głupich pytań, a jednak pytania w rodzaju:"a jeśli stanę na szynach i chwycę się przewodów to pojadę jak pociąg?" są idiotyczne, choć pozornie logiczne.

icywind - 2015-01-24, 20:26

No przepraszam ale po co zaraz tyle emocji? Nikt nie zginie od tego co napisałem, nikogo nie skrzywdziłem ani nie obraziłem. Ot tylko wygłupy, warte to takiego wnerwienia? :P
Pierwszego pytania bym nie zadał bo jest, że piszemy na niebiesko a nie samo "nie piszemy na czerwono" a ostatniego też nie bo ja chcesz pisać na czerwono to masz [color=red][/color] i widać, że czerwony, najwyżej zapytałbym czy podczas rekrutacji na moda nie wypadałoby wykluczyć daltonistów :haha:

Dodano: 2015-01-24, 20:28
I, że bez sensu to "nie na czerwono" skoro jest już, że na niebiesko a to oznacza, że tylko na niebiesko

RudaMaupa - 2015-01-24, 20:28

Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo jesteś irytujący. Najbardziej zaś kluczową sprawą jest fakt, że regulamin to nie jest jakaś popierdółka do trollowania.

A teraz proszę o powrócenie do tematu i konstruktywne, sensowne uwagi.

icywind - 2015-01-24, 20:31

Regulamin to nie koran, żeby nie można się było z niego śmiać.

A wracając to tematu to poważnie rozważacie jakieś zmiany które podałem w poprzedniej stronie?

RudaMaupa - 2015-01-24, 20:34

W kilku punktach możesz mieć rację, niemniej Twoje otwarte przyznanie się do tego, że to zwykłe wygłupy, jakoś nie zachęcają do rozważania czegokolwiek. Musisz liczyć się z tym, że jeśli nie traktujesz niczego poważnie, sam też nie będziesz powaznie traktowany.
icywind - 2015-01-24, 20:35

Przyznałem się, że wygłupy to było z dodawaniem pseudopodpisu. Tamto było poważnie :|