Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Narzekalnia
Barbra - 2014-01-23, 20:25
renatkapar napisał/a:
bo naprawdę nie chce mi się uczyć tego na kolejny termin. Nie mam siły już do tych zaliczeń a się jeszcze sesja nie zaczęła!
tak dobrze opisujesz to co teraz przeżywam ten i następny tydzień to chyba najgorsze tygodnie roku 2014, ledwo żyję przez te zaliczenia, dzisiaj miałam 3 kolokwia zaliczeniowe. i to nawet nie tak że mam jakieś zaległości, po prostu MUSI być wszystko naraz :\ i w sumie chciałabym żeby już była sesja, to będzie odpoczynek po tym co się dzieje teraz
(dzisiaj się dowiedziałam że z kolokwium którego byłam pewna że nie zdałam dostałam 53% hurraaaaaaa jedna poprawka mniej)Adijos - 2014-01-23, 21:07
Davos napisał/a:
Antybristler napisał/a:
U mnie taka wiocha, że sarny zaczęły podbijać do mojej chaty...
Pewnie im zimno.
Ja mieszkam pod samym lasem i też niemal codziennie widzę sarny koło domu, kolejny powód by nie lubić zimy
Uwaga wyleję masę hejtu na żyrafy. Pewnego pięknego jesiennego wieczoru, wracam z meczu w piłkę. Pełen radości. Jest już ciemno, jadę może z prędkością 40km/h, a tu z pełnego zaskoczenia wyskakują mi żyrafy. Tak się kurwa przestraszyłem, dałem po hamulcach. Trafiłem jedną. Ostatnią, która biegła. Zakwiczała i odbiegła. Mnie się nic nie stało. Memu pojazdowi także, ale się ostro wystraszyłem. Prawie codziennie się na te same żyrafy natykam.Mircalla - 2014-01-23, 21:18 Faceci są BEZNADZIEJNI! A zwłaszcza ci zadufani w sobie, chamscy i aroganccy zarozumialcy!widzu - 2014-01-23, 21:56
Mircalla napisał/a:
Faceci są BEZNADZIEJNI! A zwłaszcza ci zadufani w sobie, chamscy i aroganccy zarozumialcy!
Co Ci zrobił brzozik?
A tak serio, co się stało?monjiczq - 2014-01-23, 21:58
widzu napisał/a:
Mircalla napisał/a:
Faceci są BEZNADZIEJNI! A zwłaszcza ci zadufani w sobie, chamscy i aroganccy zarozumialcy!
Co Ci zrobił brzozik?
O tym samym pomyślałam B)Mircalla - 2014-01-23, 22:01
monjiczq napisał/a:
widzu napisał/a:
Mircalla napisał/a:
Co Ci zrobił brzozik?
O tym samym pomyślałam B)
To nie on
A w temacie: spóźniłam się na pociąg przez jedną, bardzo głupią rzecz i od razu godzina w plecy KicerK - 2014-01-23, 22:04
^AdijoS^ napisał/a:
żyrafy.
Jak to żyrafy?Adijos - 2014-01-23, 22:07
KicerK napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
żyrafy.
Jak to żyrafy?
Kurde, co mi w głowie siedziało... O sarny chodziło. Teraz tymi żyrafami sobie mózg poważnie zlasowałem...Mircalla - 2014-01-23, 22:09
^AdijoS^ napisał/a:
KicerK napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
żyrafy.
Jak to żyrafy?
Kurde, co mi w głowie siedziało... O sarny chodziło. Teraz tymi żyrafami sobie mózg poważnie zlasowałem...
hahahahah, ja byłam pewna, że ty coś zielonego wypaliłeś pisząc to Adijos - 2014-01-23, 22:17
Mircalla napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
KicerK napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
żyrafy.
Jak to żyrafy?
Kurde, co mi w głowie siedziało... O sarny chodziło. Teraz tymi żyrafami sobie mózg poważnie zlasowałem...
hahahahah, ja byłam pewna, że ty coś zielonego wypaliłeś pisząc to
Sam nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Dwie godziny przebywałem w czadzie i dymie, piec razem z kominem czyściłem. Może to od tego. Jakieś 20 minut temu słuchając muzykę normalnie się wzruszyłem. Czemu to nie wiem. Tak jakoś. Piosenka mówiła o cierpieniu, pożądaniu wyznaczonego celu.Mircalla - 2014-01-23, 22:18
^AdijoS^ napisał/a:
Mircalla napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
KicerK napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:
żyrafy.
Jak to żyrafy?
hahahahah, ja byłam pewna, że ty coś zielonego wypaliłeś pisząc to
Sam nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje. Dwie godziny przebywałem w czadzie i dymie, piec razem z kominem czyściłem. Może to od tego. Jakieś 20 minut temu słuchając muzykę normalnie się wzruszyłem. Czemu to nie wiem. Tak jakoś. Piosenka mówiła o cierpieniu, pożądaniu wyznaczonego celu.
A ja już sobie te żyrafy nawet wyobraziłam ale dobra, bo offtop robimy Davos - 2014-01-23, 22:56 Ja już przez moment myślałem, że to jakiś nowy slang i teraz na sarny się mówi: "żyrafy" I mam nadzieję, że ta "żyrafa" w którą przywaliłeś też przetrwała to spotkanie.
Mircalla, kto Tobie tak zalazł za skórę, że od razu wyzywasz całą płeć? Mircalla - 2014-01-23, 22:58
Davos napisał/a:
Mircalla, kto Tobie tak zalazł za skórę, że od razu wyzywasz całą płeć?
Kto? Faceci! widzu - 2014-01-23, 23:32 A konkretniej I tak wiemy że brzozik?Davos - 2014-01-23, 23:34
Mircalla napisał/a:
Davos napisał/a:
Mircalla, kto Tobie tak zalazł za skórę, że od razu wyzywasz całą płeć?
Kto? Faceci!
Wszyscy? Chociaż w sumie facetom się to zdarza, mężczyznom raczej nie Vania - 2014-01-24, 00:34 Dzisiaj czeka mnie straszny dzień, muszę iść na zakupy z moim "skarbem", trzeba mu garnitur kupić. Brzmi niewinnie, ale zakupy z moim facetem to udręka jakich mało. Przymierzać mu się nie będzie chciało, wolałby chwycić pierwszy lepszy i wyjść.
(Mam wrażenie, że panowie nie zrozumieją mojego problemu )widzu - 2014-01-24, 00:34 Akurat, jeśli chodzi o garnitur, to rozumiemy.Davos - 2014-01-24, 00:59
Vania napisał/a:
Przymierzać mu się nie będzie chciało, wolałby chwycić pierwszy lepszy i wyjść.
I prawidłowo, po co przymierzać wszystko w nieskończoność, jak można wziąć pierwszy, który pasuje Sklep jest złem koniecznym i im mniej czasu się w nim spędzi, tym lepiej kamiljaslo14 - 2014-01-24, 11:27 Po co mu garnitur? Chcesz go zabezpieczyć na wypadek śmierci czy co? Vania - 2014-01-24, 14:53 Kamil na ślub idziemy w lutym.