Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Afera z cenzurowaniem Trumpa
macbed - 2021-01-15, 12:17 wnoszę o odebranie Davosowi dostępu do forum champions org za podżeganie do aktu terrorystycznego
[ Dodano: 2021-01-15, 12:18 ]
fuck
[ Dodano: 2021-01-15, 12:18 ]
Davos napisał/a:
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Czy jeśli ten hotel w którym mieszkał Kevin należy do Trumpa to czy to oznacza, że hotel też powinni wyciąć
Powinni wyciąć cały Nowy Jork, bo wszędzie tam mógł chodzić Trump
icywind - 2021-01-15, 12:33
Davos napisał/a:
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Czy jeśli ten hotel w którym mieszkał Kevin należy do Trumpa to czy to oznacza, że hotel też powinni wyciąć
Powinni wyciąć cały Nowy Jork, bo wszędzie tam mógł chodzić Trump
Nie lepiej wyciąć Trumpowi nóżki, żeby już nie chodził?JankielKindybalista85 - 2021-01-15, 13:39 Można też wyciąć lewactwo, które robi z Trumpa jakąś bestie z panteonu Lovecrafta. Jak nie będzie się miał kto srać o istnienie Trumpa to jego istnienie nie będzie problemem.icywind - 2021-01-15, 13:45 No tak, głupie lewaki srają się o to jaki jest prezydent stanów zjednoczonych, przecież to zupełnie nieistotne ¯\_(ツ)_/¯Nadir - 2021-01-15, 13:53 Najlepiej wyciąć całe USA i po problemie. icywind - 2021-01-15, 14:00
Dopiero dziś trafiłem na wypowiedź polskiego premiera na mentalnym uchodźstwie Borysława Budki na temat szturmu na Kapitol. I nie mogę przestać się śmiać. Powiedział ten wielki mąż stanu: "żądza władzy i nieumiejętność pogodzenia się z wynikiem wyborów wywołuje u niektórych frustrację". Wspaniałe to były słowa, bardzo prawdziwe. Pokazujące jak wspaniale ukiszonym w hipokryzji ścierwem jest nasza opozycja.
Czyż oni od pięciu bitych lat, dzień w dzień nie pokazują swojej frustracji, żądzy władzy i nieumiejętności pogodzenia się z wynikami wyborów w Polsce? No raczej. Czy to nie opozycja chciała wyprowadzić ludzi na ulicę po to żeby pisiory "skakały z okien"? Czy to nie opozycja dwa razy próbowała szturmem zdobyć budynek sejmu? Pamiętacie "ciamajdan"? Bo ja pamiętam. Różnica między nim a wydarzeniami na Kapitolu polega tylko na tym, że człowiekowi bizonowi szturm się udał a naszym pizdeczkom nie. No i rzecz jasna w ich trakcie nie wyszło na jaw że jeden z liderów republikanów poleciał sobie z partyjną kochanką na Teneryfę.
"Żądza władzy i nieumiejętność pogodzenia się z wynikiem wyborów wywołuje u niektórych frustrację". Powtórzę: absolutnie słuszne słowa. Chyba najmądrzejsze jakie Borysław wypowiedział w całym swoim życiu. To jest klucz.
Dopóki polska opozycja to chodzące panoptikum spierdolenia umysłowego i niewyobrażalnej hipokryzji, dopóty PiS będzie wygrywał. Dopóki opozycja będzie PiS "jebać" zamiast konstruktywnie punktować - co jest chyba najprostsze w dziejach bo są to rządy niesamowicie nieudolne - dopóty PiS będzie wygrywał. Wygra kolejne wybory choćby nawet wprowadził lockdown na 5 lat, kupił szczepionki na bazarze od Józka kuzyna, doprowadził do bankructwa państwa, w nieudolności tworzenia prawa doprowadził się do poziomu śmieszności Pawła Dżampera, pokłócił się z Ziobrą i Gowinem na śmierć i życie, palił gejów na stosach, ustanowił banki dzieci dla księży a do budynków po zamkniętych, żeby wkurwić rolników, fermach zwierząt futerkowych wyłapywał młode feministki żeby trzymać je w klatkach z wypiętymi dupami jako materiał rozpłodowy, który można ruchać celem zapłodnienia, oczywiście bez możliwości aborcji.
A to wszystko dzięki opozycji. Może rząd PiS jest jednym z gorszych w dziejach Polski licząc od czasów Mieszka I, fakt. Ale za to nasza obecna Opozycja - PO, KO, KOD, Lewica, Razem itede itepe to zdecydowanie najbardziej żenująca i nieudolna opozycja w historii nie Polski, ale świata licząc od czasów pierwszego imperium Sargona.
Róbcie tak dalej. Na przykład Lolka by se mogła jebnac w sygnie jeszcze większe te gwiazdki. Nadir - 2021-01-18, 14:23
JankielKindybalista85 napisał/a:
Na przykład Lolka by se mogła jebnac w sygnie jeszcze większe te gwiazdki
Gwiazdki w sygnie to bardzo fajna sprawa. Polecam i pozdrawiam.JankielKindybalista85 - 2021-01-18, 14:25 Bardzo fajna. Tak świątecznie jest. I unijnie. I łączy się z kosmosem. I jebie PiS. Same plusy. Ale skoro o tym to dlaczego twój koteł jest smutny mimo że trzyma tak fajną rzecz?icywind - 2021-01-18, 14:29
Nadir napisał/a:
Gwiazdki w sygnie to bardzo fajna sprawa. Polecam i pozdrawiam.
Przez chwilę widziałem coś innego niż gwiazdki, stare oczy płatają mi figla
Na przykład Lolka by se mogła jebnac w sygnie jeszcze większe te gwiazdki.
dodałem do adblocka po jakichś 5 sekundachZSK - 2021-01-18, 15:35 Coś w tym jest. Sam fakt, że rządzą nami ludzie, których publiczne wypowiedzi w social mediach trzeba określać mianem ataku hakerskiego, dużo mówi o tej nieudolności.icywind - 2021-01-18, 16:35 Polscy politycy: to nie my piszemy co pięć minut jakieś głupie wypowiedzi tylko co pięć minut hackują nam przeróżne konta
Ja: