To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Zapomniane technologie

JankielKindybalista85 - 2020-02-25, 07:24

Ja mam koronny dowód na dylatację czasu, Qtasie. Stare chłopy na emeryturze ciągle gdzieś, mimo starczego spierdolenia, chodzą. To na piwko, to na karty, to na karty z piwkiem z innymi dziadami. No krążą po mieście z buta po prostu. Za to stare baby się zasadniczo nie poruszają, bo się tylko lampią z okna. A mówi się przecież, że stary chlop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba. I to jest prawda. Właśnie z powodu dylatacji czasu. Faceci się poruszają przez co starzeją się wolniej. Dlaczego w takim razie szybciej umierają? Z powodu różnych przeciążeń i oddziałujących na nich sprzecznych sił, o których mówi astrofizyka. Tymczasem na pozostające w spoczynku stare baby żadne przeciążenia nie oddziałują - a poza tym są okazjonalnie jebane prądem, co wydłuża ich żywotność a czego starzy faceci nie doświadczają - i dlatego choć starzeją się szybciej, to zużywają wolniej. Mam nadzieję, że pomogłem.
macbed - 2020-02-25, 07:54

Love178 napisał/a:
a po chorwacku lipac to czerwiec, srpieň to lipiec, a listopad to październik xDD

a dla Chorwata to nasze miesiące są jakieś pojebane :ninja:

Love178 - 2020-02-25, 09:17

macbed napisał/a:
Love178 napisał/a:
a po chorwacku lipac to czerwiec, srpieň to lipiec, a listopad to październik xDD

a dla Chorwata to nasze miesiące są jakieś pojebane :ninja:

sąąą, ale!
Po raz mamy przewagę liczebną (więcej krajów ma tak jak my), a po dwa Chorwaci mają też po dwie nazwy na niektóre miesiące i sami uważają, że to dziwne.

icywind - 2020-02-25, 12:01

System sekowy jest o tyle zajebisty, że działa w znajomym systemie dziesiętnym.
Ile miesięcy ma dziecko które ma 36 tygodni? W którym miesiącu ciąży jesteś. Masz to dzielić przez 4? W pamięci?
Jak dziecko ma 36 Megaseków to wiadomo, że 3 "miesiące" i 6 "tygodni". Liczone w systemie sekowym oczywiście.
Ma 36.7 Megaseków? 3 miesiące, 6 tygodni i 3 dni.
130 Megaseków? 1 lat i 3 miesiące. (Rok Megasekowy to ok 3 lata kalendarzowe)
2345.52178 Megaseków ? Od twoich urodzin minęło 23 lata, 4 miesiące, 5 tygodni, 5 dni, 21 kiloseków, 7 dekaseków i 8seków
Ile to kiloseków? Nic nie mnożysz, przedstawiasz przecinek. To 2345521.78 Kiloseków
Wygodniejszy zapis to oczywiście 23:04:55 21:07:08 i mamy dokładny czas co do seka.

Jak już zostanę dyktatorem to wprowadzę ten system.

[ Dodano: 2020-02-25, 12:03 ]
Zamiast używać pojęcia tysiącleci mamy po prostu Gigaseki

qtasiorro - 2020-02-25, 12:44

JankielKindybalista85 napisał/a:
Ja mam koronny dowód na dylatację czasu, Qtasie. Stare chłopy na emeryturze ciągle gdzieś, mimo starczego spierdolenia, chodzą. To na piwko, to na karty, to na karty z piwkiem z innymi dziadami. No krążą po mieście z buta po prostu. Za to stare baby się zasadniczo nie poruszają, bo się tylko lampią z okna. A mówi się przecież, że stary chlop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba. I to jest prawda. Właśnie z powodu dylatacji czasu. Faceci się poruszają przez co starzeją się wolniej. Dlaczego w takim razie szybciej umierają? Z powodu różnych przeciążeń i oddziałujących na nich sprzecznych sił, o których mówi astrofizyka. Tymczasem na pozostające w spoczynku stare baby żadne przeciążenia nie oddziałują - a poza tym są okazjonalnie jebane prądem, co wydłuża ich żywotność a czego starzy faceci nie doświadczają - i dlatego choć starzeją się szybciej, to zużywają wolniej. Mam nadzieję, że pomogłem.

Coś w tym może być, podobne rzeczy obserwuję. Na pewno bardziej przemawia to do mnie niż Incego szkiełko i Morysa oko.

Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-02-25, 14:39

icywind wyjawiając prawdziwy cel serwolucji napisał/a:
Jak już zostanę dyktatorem

krojechleb - 2020-02-25, 15:35

qtasiorro napisał/a:
Moris299 napisał/a:
był już taki jeden co nie wierzył w to co mówią naukowcy :PP

https://www.wykop.pl/link...ej-konstrukcji/

Ale jeśli dobrze widzę, to nie płaskoziemstwo go zabiło w tym przypadku :haha:

Z tego co widzę to tu go zabiła grawitacja, którą jako płaskoziemca sobie zapewne olewał :-D