To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sport - Euro 2016 we Francji

Szyszek - 2016-06-12, 22:15

Po autobusach Irlandii Północnej mielismy tym razem walkę dwóch mocno ofensywnych drużyn. Obie drużyny napierały, atakowały, aczkolwiek to Niemcy były dużo skuteczniejsze. Kontra przy drugiej bramce wzorcowa. Na dodatek Neuer w bramce też świetnej formie. Oojj, po tym meczu widzę, że Niemcy mogą marzyć o tytule, naprawdę dobrze. Z nimi w grupie nie wygramy. Z Ukrainą też Polacy nie będą mieli łatwo, bo sporo atakowali nasi sąsiedzi i w przypadku Polaków może być im łatwiej coś strzelić.

No to teraz kończymy grupę D i zaczynamy rozgrywkę w grupie E. Ciekawy dzień jutro się zapowiada.

Moris299 - 2016-06-12, 22:20

ja bym też obstawił ale nie umiem :haha:
JankielKindybalista85 - 2016-06-12, 22:30

Davos za handicap na Rusków i wygraną Argentyny z Panamą w Copa America (tak kurwa! Tez teraz grają! polecam!) wziąłem 620 za 500 zeta. Dziś na kuponie jedno zdarzenie: wygrana Niemców. Kurs 1.52. Stawka 400 zeta, wygrana 608. i ja w ten sposob gram od zawsze. Za jakieś sensowne kwoty a kursy, że za dychę by ci się nie opłacało ruszyć dupy do buka. Małe krople drążą skałę. i to polecam. Żadne szarże 7 meczy na kuponie. W 99,5% przypadków wypierdoli Cię wtedy największy pewniak z 7 pewniaków. Jak masz ich 7 to siadasz, myślisz i wybierasz 2, max 3 z tych siedmiu ale za dużą kasę a nie za mniejszą walisz wszystkie 7. Dlatego napisałem że dziś się skusiłem. Wcale nie byłem pewny wygranej Niemców ale spodziewałem się kursu 1.35-1.4. 1.52 to gratka i mnie skusiła.
Szyszek - 2016-06-12, 22:50

Aha, wracając jeszcze do naszego meczu:
https://gfycat.com/FaroffSeriousGentoopenguin

Davos - 2016-06-13, 00:41

Wow no to szacun Jankiel za nosa i dobre typy :clap: Ja bym chyba nie odważył się zagrać za więcej niż stówę, chyba że miałbym naprawdę sporo kasy do wydania :PP Ale z drugiej strony Twoja taktyka faktycznie ma o wiele więcej sensu niż obstawianie większej liczby meczów na jednym kuponie za małą kasę. A obstawiasz czasami mecze na żywo?
I jaką miałeś największą wygraną i przegraną? :D

Szyszek - dobre :D Memy i gify z Peszką zawsze bawią :D

JankielKindybalista85 - 2016-06-13, 05:19

Davos od 4 miesięcy jestem na innym bukmacherze więc już Ci tego nie sprawdzę a parę historii o tym gdzieś w okolicach poprzedniego mundialu już opisywałem na forum. I raczej nic się w tej kwestii nie zmieniło jesli chodzi o rekordy. Od dawna gram cicho i spokojnie bo dawniej się czasem poszalało. I wygrywało to szaleństwo może raz na dziesięć.

Na żywo grywam bardzo rzadko, jak akurat coś jest, jestem na buku i doznaję objawienia. Zazwyczaj są trafne, najczęściej w tenisie. Tam to można fortunę na jednym meczu wygrać albo stracić skoro jesli masz wystarczająco szybki net możesz obstawiać kto wygra każdą pojedynczą piłkę w każdym kolejnym gemie. :-D

A czasem los slepy ratuje przed ciężką wtopą. Jakbym nie miał dzis do pracy na 7ma to bym posiedzial wczoraj w necie dłużej i na 99% zagrał w copa america na Brazylię w meczu z Peru. Kurs 1.39 Brazylia ma 4punkty i jeszcze nie jest pewna wyjścia z grupy... Pacany przejebały 0-1. Uffff.

Davos - 2016-06-13, 06:33

:D
macbed - 2016-06-13, 12:14

JankielKindybalista85 napisał/a:
Chociaż oczywiście coś musimy odkurwić i na sam koniec by się dwóch kluczowych zawodników nawzajem skontuzjowało. :-D

Aż się zaśmiałem, Polska :D

widzu - 2016-06-13, 14:38

ChodnikowyWilk - 2016-06-13, 15:24

Za szybko napisy przelatują
Moris299 - 2016-06-13, 15:26

^
Szyszek - 2016-06-13, 19:10

widzu napisał/a:
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=5bDIXP87J5g

Mackers - 2016-06-13, 20:27

Napisy są ok, to wy nie nadążacie :troll:
JankielKindybalista85 - 2016-06-13, 22:03

Włochy-Belgia 2-0.

No to mieliśmy moim zdaniem najlepszy mecz na tym turnieju. Włosi w obronie i ogólnie pod względem taktycznym zagrali po prostu poezję. Praktycznie perfekcyjny występ. Ze dwa indywidualne błedy i z tego mieli sytuacje Belgowie ale poza tym choć przeważali teoretycznie to nie mieli z gry kompletnie nic. Jak głową w mur. Włosi perfekcyjna obrona, kapitalne przesuwanie formacji... dla kogoś kto ogląda piłke czasami i tak se lubi to kompletna nuda. Dla mnie po prostu bajka i aż się nie chciało, żeby się ten mecz kończył. Aż szkoda że Verratti i Marchisio kontuzjowani bo oni z De Rossim są doskonali do takiej gry. Włochy nie mają mocnej kadry. W ataku i w sumie na całej ławce rezerwowych jest wręcz bieda. Ale co potrafi zrobić doskonałe wykonanie świetnej taktyki to zobaczyliśmy właśnie dziś. Jebać Belgów. Wielki mi kurwa faworyt. :troll:

Szyszek - 2016-06-13, 22:42

Cytat:
dla kogoś kto ogląda piłke czasami i tak se lubi to kompletna nuda.

Veto. Sam nie jestem aż tak wielkim fanem piłki i mam problemy z regularnością oglądania (aczkolwiek śledzę, co się tam dzieje), ale bardzo podobała mi się ta gra Włochów. W tej kolejce jeszcze żadna drużyna nie zagrała tak dobrego meczu. U większości był jeszcze stresik i zachowawczość, a Włosi już pokazywali, na co ich stać. Obrona miła dla oka. Może wielkiej ekipy nie mają, ale są drużyną świetnie przygotowaną taktycznie. Co innego Belgowie. Sam ich typowałem jako czarnych koni, ale przeliczyłem się. Owszem, są gwiazdy, ale jeszcze drużyną nie są. I to już weryfikuje ich: Nie są gotowi. Z grupy pewnie wyjdą ze spokojem, bo Szwedzi i Irlandczycy mocni nie są i Belgia powinna ich spokojnie ograć. Ale co dalej z Belgami? Finały? Półfinały? Przed Euro ich tam nawet widziałem, chociaż w półfinale. Teraz? Nie ma mowy.

A co do Szwedów i Irlandczyków: Szwedzi zremisowali na farcie, szkoda mi Irlandii. Ale patrząc na obie ekipy stwierdzam, że to właśnie grupa E jest pierwszym kandydatem do bycia tą grupą, w której wyjdą tylko dwie drużyny, a nie 3.

[ Dodano: 2016-06-14, 00:04 ]
Zresztą, po co się produkować z pisaniem, jak można wkleić po prostu jakiegoś mema? :P

Davos - 2016-06-13, 23:24

A nie mówiłem, że Włochy mogą zajść na tym turnieju daleko? :) Niby personalnie nie mają tak dobrej kadry, jak choćby w 2006, gdy zdobyli mistrzostwo świata, ale dzisiaj taktycznie rozegrali swój mecz wyśmienicie. I zwieńczyli go piękną bramką po kontrze, którą wykończył Pelle (swoją drogą ciekawe podobieństwo nazwiska do słynnego Brazylijczyka :P ).

Belgia słaba nie jest, podobają mi się wysokie umiejętności techniczne ich zawodników, ale jako drużyna nadal brak im doświadczenia i ogrania na dużych turniejach. Teraz pewnie zakończą swój udział na 1/8 lub ćwierćfinale, ale w przyszłości mogą daleko zajść, jeśli trafi im się trener, który będzie w stanie poukładać lepiej ten zespół od strony taktycznej.
A póki co muszą uznać wyższość starych wyg z Italii :]

Zabek05 - 2016-06-14, 11:10

krojechleb - 2016-06-14, 11:16

JankielKindybalista85 napisał/a:
Włochy-Belgia 2-0.

Jebać Belgów. Wielki mi kurwa faworyt. :troll:

Jak ja się cieszę że dostali wpierdol od Włochów
Należało im się żeby nie myśleli że to pierwsze miejsce w rankingu (aktualnie chyba 2) robiło z nich faworytów
Mam nadzieję że wszystko przegrają bo gdzie jakaś belgia w czołówce rankingu??

Mackers - 2016-06-14, 11:21

widzu - 2016-06-14, 17:39

http://sportowefakty.wp.p...-wypowiedz-uczo

What? :ninja: