To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sprawy związane z Mistrzowie.org - Rekrutacja na moderatora

Davos - 2015-04-22, 19:58

Ascara, Moris - tylko naciskajcie na sporządzenia umowy na piśmie :D :P
Ascara - 2015-04-22, 20:05

Davos, nie ma potrzeby, ufamy Fudalowi. :D

Mam nadzieję, że szanse na przedłużenie współpracy nie są odwrotnie proporcjonalne do ilości PW w Twojej skrzynce :haha: No ale to już chyba sobie wyjaśniliśmy :git:

Miesiąc jest moim zdaniem ok :git:

Davos - 2015-04-22, 20:08

Ascara, do naszej kancelarii przychodzi sporo takich, którzy kiedyś komuś zaufali "na gębę" :PP

Nie no, komu jak komu, ale adminom mistrzów też bym zaufał :]

Ascara - 2015-04-22, 20:11

Fudal nie ma gęby, ma buzię! :dont:

Nie, no dobra, wazelina mi pewnie nie pomoże. :D

Fudal - 2015-04-22, 20:14

Davos napisał/a:
Ascara, do naszej kancelarii przychodzi sporo takich, którzy kiedyś komuś zaufali "na gębę" :PP

Nie no, komu jak komu, ale adminom mistrzów też bym zaufał :]

Wszystko wpisane jest w postach i PW, także na piśmie jest :)

Davos - 2015-04-22, 20:16

Fudal, ale nie ma Twojego podpisu :P Zawsze potem możesz mówić, że ktoś się włamał na Twoje konto :P
Ascara - 2015-04-22, 20:18

Davos - żeby admin robił off-top, to ja się (nie)pierwszy raz spotykam. :dont:
Davos - 2015-04-22, 20:20

Ascara, ale jaki offtop? Ja tylko zwracam uwagę osobom, które wzięły udział w rekrutacji, by miały wszystko na piśmie.
Człowiek chce pomóc i jeszcze mu się za to obrywa :P
Ale spoko, już się nie odzywam :]

Ascara napisał/a:
żeby admin robił off-top, to ja się (nie)pierwszy raz spotykam.

:haha: :git:

bartek82r - 2015-04-22, 20:29

a właśnie Fudal co z tym kolorkiem? Bo jakby co to ja sam mogę się zapytać. Tylko nie wiem czy adikxc'a czy Mariusza?
Ascara - 2015-04-22, 20:31

bartek82r napisał/a:
Mariusza?

Kim jest Mariusz? :o
Znaczy wiem, Składanowski, cała legenda MMG, ale kto nim jest, w sensie jaki on ma nick?

bartek82r - 2015-04-22, 20:33

www.mistrzowie.org/user/admin
Ascara - 2015-04-22, 20:39

To ON? Serio? Toż on nawet na naszym forum się zarejestrował. Wow. :scared: I Ty go znasz? W sensie jesteś z nim na Mariusz? :scared:

Matko, czuję się jak jakaś głupia nastolatka, koło której przejdzie gwiazdor. :haha:

ZSK - 2015-04-22, 20:44

Teraz widzę, że jego screen o "nowym" forum (tym dawnym oficjalnym) ma lepszą ocenę niż obrazek Emoo o tym naszym :troll:
Ascara - 2015-04-22, 20:45

:troll: :troll: :troll:

O matko, Fudal nas zabije. ^^" :haha:

Fudal - 2015-04-22, 20:54

bartek82r napisał/a:
a właśnie Fudal co z tym kolorkiem? Bo jakby co to ja sam mogę się zapytać. Tylko nie wiem czy adikxc'a czy Mariusza?

Ja nie miałem okazji, możesz zapytać Adikxa.

bartek82r - 2015-04-22, 21:50

Ascara napisał/a:
To ON? Serio? Toż on nawet na naszym forum się zarejestrował. Wow. :scared: I Ty go znasz? W sensie jesteś z nim na Mariusz? :scared:

Matko, czuję się jak jakaś głupia nastolatka, koło której przejdzie gwiazdor. :haha:

O jeny, no znam jak znam. Miałem okazję z nim rozmawiać bo dzwonił do mnie w sprawie przenosin forum. A przecież nie będziemy sobie "panować" bo przecież nawet w podobnym wieku jesteśmy :bag:
A w sumie kim on takim jest? Miał chłopak po prostu szczęście, bo miał dobry pomysł w czasach kiedy internet w naszym kraju jeszcze się rozkręcał :PP

Fudal napisał/a:
bartek82r napisał/a:

Ja nie miałem okazji, możesz zapytać Adikxa.

Ok, jutro zapytam. Dzięki :)

Ascara - 2015-04-22, 22:07

Bartek, bo Ty nie wiesz, jak to jest. Ja na początku skłonna byłam Tobie mówić "pan". :haha:
Jak zaczynałam na Naukowym to też ciężko mi było przejść z adminem na Ty, ja byłam w gimnazjum, on kończył medycynę. Tak jest z młodymi niespecjalnie się wyróżniającymi userami. :bag:

[ Dodano: 2015-04-22, 23:07 ]
No i weź pod uwagę, że Ty jesteś z nim w podobnym wieku, a ja... No właśnie. :D

j_psikuta - 2016-03-29, 15:20

Fudal napisał/a:

Archiwizujemy screeny, które się powtarzają, bo były wcześniej (załóżmy, że odnosimy się do screenów wstawionych do półtora roku temu. Jeśli screen był na głównej półtora roku temu i dziś ktoś znowu takiego wstawił, to nie archiwizujemy tego dzisiejszego).

Dlaczego?

Fudal - 2016-03-29, 20:24

Dlatego, że przez ~półtora roku dużo jest nowych osób odwiedzających stronę, którzy nie widzieli screenów, które pojawiły się na głównej zanim oni usłyszeli o Mistrzach.
Ismailes - 2016-03-30, 11:11

Hmm Ascara Macbet Moris Wilku marcin Zabek moga być modami ja bym na nich głosował.