Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sport - Piłka nożna
brzozik70043704352251515 - 2015-09-24, 21:34 znajomy z którym kiedyś kopałem w piłkę został trenerem Widzewa,
myślałem, że takie rzeczy tylko w telewizorze ;D
https://www.laczynaswidze...renerem-widzewamacbed - 2015-09-24, 21:37
Ostatnio było zwycięstwo w pucharach z Fiorentiną na ich terenie, a teraz w lidze z Legią. Chyba w końcu Kolejorz się przebudził i zacznie marsz w górę tabeli. Nie można było sobie na to wymarzyć lepszego momentu niż zwycięstwo z warszawską kurą na ich stadionie
Oj, to był zdecydowanie dobry dzień Szyszek - 2015-10-26, 00:03 No ten Lech to mnie zaskakuje. Bo takim marazmie w końcu się budzi. Najpierw Fiorentina, teraz Legia. No i dobrze tak Legii, huehue
I też mnie cieszy, że Lechia wyrwała cudem te 3 punkty. Szkoda tylko, że w kontrowersyjnych okolicznościach i przy de facto słabej grze.
Reasumując: W Ekstraklasie był dziś dobry dzień JankielKindybalista85 - 2015-10-26, 00:13 Lechia zajebiście. niech się kurna wreszcie budzi. Trzej królowie wielkich miast: śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk!
Ale w tym, że ściemniona Amica Wronki wygrała z Legią nic fajnego ani dobrego nie ma.Szyszek - 2015-10-26, 00:18
Trzej królowie wielkich miast: śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk!
No pewnie!
A Wisełka ostatnio ładnie zagrała. Krokoroki mogą się chować Davos - 2015-10-26, 01:39 A właśnie, Jankiel. Jak tam sobie radzi Wisełka w pucharach? ChodnikowyWilk - 2015-11-04, 15:40 https://www.facebook.com/...93259090720610/Szyszek - 2015-11-06, 00:22 Cóż za akcja, proszę państwa!
chociaż to futsal Davos - 2015-11-13, 23:52 Polska - Islandia 4:2
Niby to tylko mecz towarzyski, ale i tak wynik cieszy. W pierwszej połowie daliśmy się zaskoczyć Islandczykom, ale drugą zagraliśmy wyśmienicie, strzeliliśmy 4 gole i zasłużenie wygraliśmy. Brawo Polacy!
Jednocześnie trwają też baraże i jak dotąd rozegrano 2 mecze - dziś Bośnia i Hercegowina zremisowała u siebie z Irlandią 1:1, ale ciekawszy jest wynik wczorajszego meczu - Norwegia przegrała u siebie 0:1 z Węgrami. Co oznacza, że Madziarzy mają całkiem spore szanse na awans na Euro! Trzymam za nich kciuki
Szkoda tylko, że wydarzenia sportowe zostały przyćmione przez zamachy islamskich terrorystow we Francji monjiczq - 2015-11-14, 00:22 Ja jestem szczerze mowiac w szoku patrzac na wynik meczu;DChodnikowyWilk - 2015-11-14, 11:45 Wynik moglby byc jeszcze lepszy gdyby nie Szukala... ten mecz pokazal ze nie jest on pewny na tej pozycji. Kolejne swietne wejscie Kapustki, klasa Lewego, zwlaszcza przy drugiej bramce. Ofensywnie jestesmy naprawde bardzo dobrzy, najwiecej goli w eliminacjach, 4 gole wbite druzynie ktora slynie ze swietnej obrony - to o czyms swiadczy Davos - 2015-11-14, 23:39 Yep, ofensywa wygląda nieźle. Jeszcze niech tylko Błaszczykowski będzie w formie, a Kapustka dostanie więcej szans i o grę do przodu na Euro możemy być spokojni (byle tylko Lewy nie był kontuzjowany). Gorzej z defensywą. Szukała jest do zmiany, wczoraj miał udział przy dwóch straconych golach i chociaż w drugiej połowie zaliczył jedną świetną interwencję to jednak jest to jeden ze słabszych punktów w naszej drużynie. Podobnie Wawrzyniak. Przydałby się jakiś solidny środkowy i boczny obrońca.
Tymczasem trwają baraże i Ukraina wygrała u siebie ze Słowenią 2:0 (szkoda), a Szwecja z Danią 2:1. I w tym drugim pojedynku emocje będą zapewne aż do ostatniej minuty meczu rewanżowego Ciekawe, której ze skandynawskich drużyn uda się ostatecznie awansować. Ja, tak jak wcześniej, stawiam cały czas na Szwecję.
No i ciekawe, co z samym turniejem finałowym, bo po wczorajszych zamachach chyba stanął pod znakiem zapytania...