Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Mistrzowie - Historia alternatywna
macbed - 2015-05-13, 12:58
Phi, nie ma mnieDavos - 2015-05-13, 13:29 ...V - r - 2015-05-13, 13:47 I nie będzie, jak będziesz tak spamował Ismailes - 2016-04-29, 18:27 Hm, a tamten gość? - zapytała Antyface, wskazując mężczyznę popijającego piwo przy jednym ze stolików. - Co to za jeden?
- Mówią na niego Ismailes. To miejscowy mistrz ciętej riposty. Żarty ma ostre jak brzytwa i potrafi nimi wygrać każdy pojedynek słowny. Ale on nie startuje w tym konkursie, bo jest żonaty.
Autora ewidentnie poniosła buja fantazja. W kilku zdaniach aż 4 kłamstwa no no Marcin55522 - 2016-04-29, 18:54 Davos - 2016-04-30, 00:49 Cieszę się, że przeczytałeś, Krzychu Czyli mówisz, że opisałem Cię niezgodnie z rzeczywistością? Cholera... Chyba coś mi się pomieszało Wybacz.
Hm, a tamten gość? - zapytała Antyface, wskazując mężczyznę popijającego piwo przy jednym ze stolików. - Co to za jeden?
- Mówią na niego Ismailes. To miejscowy mistrz ciętej riposty. Żarty ma ostre jak brzytwa i potrafi nimi wygrać każdy pojedynek słowny. Ale on nie startuje w tym konkursie, bo jest żonaty.
Autora ewidentnie poniosła buja fantazja. W kilku zdaniach aż 4 kłamstwa no no
Autor zapomniał dodać, że świetnie rozumiesz czytane teksty, jesteś bardzo spostrzegawczy i ponadprzeciętnie inteligentny. Chciałbym Ci również podziękować za wyjaśnienie bo czytając tekst o tytule "Mistrzowie-Historia alternatywna" w życiu bym się nie domyślił że autor pisał nieprawdę o użytkownikach forum.
A co do tekstu to się nawet zaciekawiłem tylko wg mnie za dużo tam tych zniewieściałych cnotek;) ale spoko Ci to wyszło;DAscara - 2016-05-01, 13:32
krojechleb napisał/a:
Autor zapomniał dodać, że świetnie rozumiesz czytane teksty, jesteś bardzo spostrzegawczy i ponadprzeciętnie inteligentny. Chciałbym Ci również podziękować za wyjaśnienie bo czytając tekst o tytule "Mistrzowie-Historia alternatywna" w życiu bym się nie domyślił że autor pisał nieprawdę o użytkownikach forum.