To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszaj±ce użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - Humor18+

icywind - 2014-10-02, 21:53

Barbra napisał/a:
chodzi o to że jak zapłacisz 20zł to będziesz mógł wyruchać krowę w jej c i p k ę

https://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU
Jednak miałem głębok± nadzieję, że jest w tym jeszcze jaki¶ ukryty sens którego nie widzę :<
Widzę, że Krokorok stara się o tegoroczny puchar mistrza sucharów

K - k - 2014-10-02, 21:57

;(
icywind - 2014-10-02, 21:58

Problem w tym, że się nie ¶mieje :P
RudaMaupa - 2014-10-02, 21:59

Co¶ w stylu:

W koszarach na pustyni inspekcja. Przyjechał generał, dowódca koszar oprowadza go. Wszystko wydaje się być w porz±dku, ale jedna sprawa nie daje generałowi spokoju :
- A jak sobie radzicie z męskimi sprawami? W końcu sami tu jeste¶cie, kobiet brak...
- No widz pan, panie generale, mamy tu taka wielbł±dzicę, która...
- Wielbł±dzicę?!
- No tak. I ta wielbł±dzica, chociaż stara, to jeszcze daje radę...
- ZaprowadĽcie mnie do niej natychmiast! - przerwał generał.
Zgodnie z rozkazem zaprowadzono go zatem go hangaru, w którym trzymano wielbł±dzicę. General po dłuższym namy¶le i oględzinach prosi o pozostawienie go samego ze zwierzęciem.
Po pół godzinie wychodzi z u¶miechem na twarzy i mówi :
- No! Dobra ta wasza wielbł±dzica. Stara, ale jara!
- To prawda - odpowiada dowódca koszar - mimo że stara, to do najbliższej wioski dowiezie...

Z tym że to bardziej suchar :-D Z całym szacunkiem, ale suchary trzeba rozróżniać, mówi Ci to lokalny master of suchars ;)

K - k - 2014-10-02, 22:09

:-D
icywind - 2014-10-02, 22:13

To jest niehumanitarne :D

[ Dodano: 2014-10-02, 23:16 ]
Młody hipis wsiada do autobusu i zauważa młod± i bardzo ładn± zakonnicę. Siada więc koło niej i pyta czy nie chciałaby z nim uprawiać seksu.
- Nie! - odpowiada zakonnica. - Jestem po¶lubiona Bogu. - Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku.
Kierowca autobusu, który słyszał całe zamieszanie, odwraca się i mówi:
- Je¶li naprawdę chcesz się z ni± przespać, to mogę ci powiedzieć jak.
- Nawijaj! - odpowiada hipis.
- Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy. Wystarczy że ubierzesz się w biał± szatę z kapturem, obsypiesz brodę ¶wiec±cym (fluorescencyjnym) proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz że jeste¶ Bogiem.
Tak też hipis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza na nagrobka i powiedział że jest Bogiem i chce się przespać z zakonnic±.
Zakonnica zgodziła się bez gadania, ale poprosiła żeby był to stosunek analny bo musi ona pozostać dziewic±. Hipis zgodził się, a gdy skończył, zrzucił kaptur i krzykn±ł:
- Ha, ha, jestem hipisem!
- Ha ha! - krzyknęła zakonnica. - Jestem kierowc± autobusu!

RudaMaupa - 2014-10-02, 22:21

Chyba nie opowiadałam, suchar jak cholera, ale jednak 18+ :P

Homoseksualista-erotoman, alkoholik i palacz poszli do lekarza od nałogów, który powiedział im, że je¶li jeszcze raz ulegn± pokusie, czeka ich smutny koniec.
Wyszli więc przygnębieni, id± ulic±, pijaczek zauważył bar. Wszedł, wypił drinka, padł trupem na miejscu. Id± więc dalej zamy¶leni i smutni gej-seksoholik i palacz, nagle palacz zatrzymuje się. Przed nim leży niedopałek. Widz±c to gej szepce cicho:
-Jak się schylisz, zginiemy obaj...

(Tatu¶ mi to opowiadał. Jak miałam 15 lat. Niedobry tatu¶...)

K - k - 2014-10-02, 22:36

:cry:
JankielKindybalista85 - 2014-10-02, 23:20

Krokorok napisał/a:
c i p k ę.

Barbra napisał/a:
c i p k ę

Co¶ szerokie te wasze cip.ki.

RudaMaupa - 2014-10-02, 23:22

JankielKindybalista85 napisał/a:
Krokorok napisał/a:
c i p k ę.

Barbra napisał/a:
c i p k ę

Co¶ szerokie te wasze cip.ki.

Mówi się: dojrzałe.

Barbra - 2014-10-02, 23:28

no bo to c i p k a krowy to jaka ma być
K - k - 2014-10-02, 23:36

:grimer:
JankielKindybalista85 - 2014-10-02, 23:41

Krokorok w temacie o nazwie "humor 18+" chodzi o dodawanie spro¶nych żartów dla dorosłych a nie kawałów z osiemnastego wieku, które już Hugo Kołł±taj uważał za bardziej suche od swojego nazwiska.
Barbra - 2014-10-02, 23:44

hahah nie wiem czy już było ale wła¶nie mi się przypomniało

kobieta mówi do męża:
-kochanie, włóż od tyłu

a on na to
-[color="white"]żółw[/color]

HEHEHEHEHEHEH :brwi:

monjiczq - 2014-10-02, 23:45

Hehehhe takie suche ze podpalilo stodole, barbuszce puchar za suchar dzis < 3
JankielKindybalista85 - 2014-10-02, 23:51

W dupę z takim dowcipem!

A poza tym do żółwiowo¶ci go! Antek się ucieszy że jest seks w jedynym temacie jaki czyta na forum.

Szyszek - 2014-10-02, 23:51

Pewnie Antkowi się bardzo spodoba ten kawał :P
RudaMaupa - 2014-10-02, 23:52

Dobra dobra, offtop ogromny, a niby kto¶ tutaj pilnuje. Sio na szałta.
K - k - 2014-10-03, 10:14

:smurf:
Szyszek - 2014-10-03, 16:35

NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ NIED¬WIEĆ