Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Mistrzowie - Historia prawdziwa
Davos - 2014-05-08, 17:50 Dzięki Moris, cieszę się, że się Tobie podobało ProFace - 2014-05-17, 21:22 "Siedzi przy nim parka, chłopak i dziewczyna. " O.o Dobrze, że zapisano mnie pod pseudonimem, pewnie po to, żebym nie mogła tak łatwo się znaleźć (CTRL+F). Sprytnie. XDAdijos - 2014-05-17, 21:32
Cytat:
"Siedzi przy nim parka, chłopak i dziewczyna. " O.o Dobrze, że zapisano mnie pod pseudonimem, pewnie po to, żebym nie mogła tak łatwo się znaleźć (CTRL+F). Sprytnie. XD
I tak szukałaś ctrl+f, bo Ci tak podałem Jakbyś czytała posty, to byś wiedziała, że "ProFace" nie pasuje do tekstu.Moris299 - 2014-05-17, 21:32 A ja właśnie zacząłem pisać i teraz będę spamował wszędzie żeby dobić do 1000 posta.
W mojej opowiadaniu wezmę pod uwagę tylko użytkowników którzy spędzili dużo czasu na forum i to oni będą głównymi bohaterami ;d
Oczywiście innych też opiszę ale będą to poboczni bohaterowieDavos - 2014-05-18, 14:48
ProFace napisał/a:
"Siedzi przy nim parka, chłopak i dziewczyna. " O.o Dobrze, że zapisano mnie pod pseudonimem, pewnie po to, żebym nie mogła tak łatwo się znaleźć (CTRL+F). Sprytnie. XD
Tak jak wspomniał Adijos, "Proface" za cholerę nie pasowało mi do klimatu dawnych czasów więc musiałem znaleźć jakiś zamiennik
Moris, fajnie że też coś napiszesz. Zatem czekamy Marcin55522 - 2015-05-13, 12:06 Przeczytałem całe opowiadanie w tym temacie i jak zwykle świetne Wczułem się w ten klimat i sobie gospodę od wewnątrz wyobraziłeś razem z użytkownikami
Komentarzy nie czytam bo mi się nie chce, ale kto to jest ta Redov i dlaczego jej nie ma z nami?Davos - 2015-05-13, 12:12 Dzięki Zachęcam też od razu do przeczytania drugiej części http://forum.mistrzowie.o...?t=1741&start=0
Redorov to wojująca socjalistka, która swego czasu toczyła na mistrzach zażarte wojny z Wojtkiem Wystarczyło, że jakiś screeny dotyczył chociaż w minimalnym stopniu polityki, ta dwójka potrafiła godzinami przerzucać się argumentami na dany temat, nawet gdy już wchodziła nowa główna i screen był daleko w tyle No i ta dwójka nie przepadała za sobą, delikatnie mówiac
Redorov już od jakiegoś czasu się nie udziela, ale że opowiadanie pisałem rok temu, kiedy jeszcze pamięć po niej była świeża, postanowiłem o nie również napisać.Marcin55522 - 2015-05-13, 12:16 Dzięki za informacje Drugą część przeczytam jutro lub dzisiaj w nocy. Przepraszam, że tak późno się za to zabrałem Davos - 2015-05-13, 12:17 Nie masz za co przepraszać I tak super, że się Tobie chciało. Cieszy mnie każda kolejna osoba, która przeczyta i zostawi komcię Marcin55522 - 2015-05-13, 12:28 W tej części drugiej jak ją wstawiłeś już komentowałem, że przeczytałem tę pierwszą, ale byłem w połowie i miałem dokończyć, ale nie pamiętam co coś mnie oderwało od kompa i już od nowa przeczytałem dzisiaj.
Drugą też już miałem dawno przeczytać że ho ho, ale tak wyszło. Na 10k post znowu coś szykujesz? macbed - 2015-05-13, 12:46
Phi, nie ma mnieV - r - 2015-05-13, 13:24
macbed napisał/a:
Phi, nie ma mnie
No brawo, kurwa, geniuszu.Davos - 2015-05-13, 13:28
Marcin55522 napisał/a:
Na 10k post znowu coś szykujesz?
Coś na pewno będzie. Ale nie wiem, czy opowiadanie, bo trochę kiepsko u mnie z czasem.
Macbed - no fakt, strasznie dziwne...macbed - 2015-05-13, 13:34
No też się dziwię
A teraz serio - ZAJEBISTE!