O, taki to bym kupił B)Szyszek - 2014-06-10, 23:39 Najbardziej żółwiastyczny pokrowiec ze wszystkich pokrowców na świecie! Nawet spoko.JankielKindybalista85 - 2014-06-11, 11:19
grzejnik007 napisał/a:
Jeżeli nie masz potrzeby, żeby chronić telefon przez upadkami, to nie opłaca Ci się. Pokrowiec jest drogi, ale masz przynajmiej dużą gwarancje, że telefon wyjdzie cało z upadku.
Dużą gwarancję, że telefon wyjdzie cało z upadku miało się jeszcze kilka lat temu, kiedy produkowano telelony a nie wrażliwe na wszystko smartfoniki, które trzeba dziubać palcami jak kura ziarno. Ale mnie nie słuchajcie. Ja od 7 lat mam ten sam telefon, że już nawet nie wiem jak się ten model w ogóle nazywa. I dobrze mi z tym. Mam tylko stracha czy w obecnej ofercie będzie coś dla mnie jak mi ten staruch padnie. Żadnych dotykowych, płaskich cudaków z fejsbukiem w osobnym guziku sobie nie życzę.
O właśnie! To jest patent! Skupowanie starych, powyłączanych Nokii i przerabianie ich na pokrowce do smartfonów. I te wszystkie szajsungi i będą wyglądać hipsterko i będą chronione przed uszkodzeniami w maksymalnym stopniu.Love178 - 2014-06-11, 11:26 Mój telefon też ma 7 lat, jakoś szybko to zleciało, ja nawet nie zauważyłam, że "wypadałoby" go zamieniać na jakiś nowszy widzu - 2014-06-11, 13:28 Pokrowiec na telefon nie jest w ogóle potrzebny, jeśli szanuje się swoją własność.
Jestem użytkownikiem telefonów od 8 lat, model zmieniałem 2 razy i to z ważnych powodów (awaria anteny; padnięta płyta główna), a nie z powodu upadku.
Łącznie przez te 8 lat telefon (liczę łącznie wszystkie trzy) upadł mi nie więcej niż 10 razy i to z odległości nie wyższej niż 50 cm. Trzeba być po prostu uważnym.
A ludzi, którzy z lenistwa rzucają swoim telefonem ryzykując rozbiciem nigdy nie zrozumiem.Adijos - 2014-06-11, 13:37 Mój telefon kiedyś leżał na łóżku, a ja chciałem odrzucić kordłę. Telefon przeleciał cztery metry i trafił w okno.widzu - 2014-06-11, 13:40 Adijos, o tym mówiłem.
widzu napisał/a:
Trzeba być po prostu uważnym.
monjiczq - 2014-06-11, 13:42 tak ogólnie w sumie to rzecz biorąc telefon szybciej Ci się rozwali z upadku z 50 cm niż z 2m. JankielKindybalista85 - 2014-06-11, 15:04 Widzu nauczył się bycia uważnym jak pewnego dnia nie ułożył odpowiednio sprzętu po czym troszkę za wysoko podciągnął slipy. Od tamtej pory sprawdza wszystko 15 razy.Barbra - 2014-06-14, 09:08 widzu - 2014-06-15, 21:17 A tak, drodzy parafianie, wygląda świat bez AdBlocka: