Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.
Mackers - 2015-12-21, 17:46 Nie czepiajcie się, że palenie powoduje raka, tylko tego, że te faje kosztują 6 dyszek.
To więcej, niż moje kieszonkowe.Moris299 - 2015-12-21, 17:51 Mackers - 2015-12-21, 17:54 Ta, a alkohol nie jest stratą pieniędzy i zdrowia.
Pijmy piwko, ale papierosy złe są.Moris299 - 2015-12-21, 17:55 ChodnikowyWilk - 2015-12-21, 17:58 ale picie go ma cel (od poprawienia nastroju do eufori), a fajki nie mają żadnego celu, poza truciem organizmu.Mackers - 2015-12-21, 17:59
ChodnikowyWilk napisał/a:
picie go ma cel (od poprawienia nastroju do eufori), a fajki nie mają żadnego celu
ChodnikowyWilk - 2015-12-21, 18:05 No to jaki cel ma spalenie papierosa? Podaj 1 powód dla którego miałbym wydać na paczkę kilkanaście złotych.Mackers - 2015-12-21, 18:08
Podaj 1 powód dla którego miałbym wydać na paczkę kilkanaście złotych.
Z takiego samego powodu dla którego kupujesz piwo?ChodnikowyWilk - 2015-12-21, 18:11 ale picie go ma cel (od poprawienia nastroju do eufori), a fajki nie mają żadnego celu, poza truciem organizmu.
[ Dodano: 2015-12-21, 18:12 ]
nie lubie sie powtarzaćJankielKindybalista85 - 2015-12-21, 18:14
Zaknafein napisał/a:
dlaczego nikt ostatnio nie zadaje pytan?
co slychac?
jak w pracy?
dlaczego przerzucilem sie na marlboro ktore kosztuja 10 funtow za paczke?
co tam u rodzinki?
jak zdrowie?
i jaki jest najlepszy film Sergio Leone?
1. Nie wiem. To akurat pytanie nie do mnie.
2. A poza tym że chujnia to wszystko spoko.
3. Groza i sodomia i gomoria i pseudokorpo pojebanie. Będę miał trzech kierowników w ciągu miesiąca. Ten, który był do konca listopada awansował od 1go grudnia więc przejął mnie inny ale okazało się, że jednak trzeba mnie przenieść na inny dział więc od 1go stycznia będę miał trzeciego kierownika. Mimo, że poza tym zupełnie nic się nie zmienia - robota taka sama, hajsy takie same. Chyba że mnie wypierdolą - jutro mam jakieś spotkanie podsumowujące roczne. Ale nawet jesli to miałbym wypowiedzenie do końca stycznia a 4,5,7 i 8go biorę urlop więc mnie 10 pierwszych dni stycznia nie będzie.
4. Bo ci się w dupie pprzewracało.
5. Której?
6. Bez zmian czyli coraz gorsze.
7. No to chyba przecież oczywiste. Ba, odpowiedź na to pytanie już się tu gdzieś znalazła.
widzu napisał/a:
59 zł? No rzeczywiście drogo...
Nie drożej niż 13,50 za paczkę przy moich zarobkach.
macbed napisał/a:
Byłem przekonany, że funt nie stoi tak wysoko
Też mi się tak wydawało. A tu jednak... szok jak sie pomyśli o tych piniondzach...
Mackers napisał/a:
Nie czepiajcie się, że palenie powoduje raka...
To więcej, niż moje kieszonkowe.
Nie powoduje tylko zwiększa ryzyko wystąpienia. To różnica.
I nie martw się, ja w twoim wieku nie dostawałem żadnego kieszonkowego bo jeszcze wtedy do Polski ta moda nie dotarła i musiałem okazjonalnie handlować marihuanenem oraz dorabiać jako ulotkarz albo inne badziewo żeby mieć hajsy na kulturę i sztukę (czyli na dyskoteki i sztuki).
Barbra napisał/a:
;__;
Barbra napisał/a:
płacisz równowartość 6 godzin nieumysłowej pracy za raka
dat ^
Moris299 napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że jaranie to strata hajsu i zdrowia
fajki nie mają żadnego celu, poza truciem organizmu.
A WAM SIĘ W DEKLACH NIE PORYPAŁO?! U mnie w temacie se przyszli dissować fajki. Prosze bardzo, ale najpierw w pełnym składzie idźcie do tematu Moni jej powiedzieć, że musiało ją popierdzielić, że się zdecydowała żyć w takim gównianym miejscu jak Islandia a potem do Love oznajmić, że te Japońce to są jednak pokurwione. A jak już to zrobicie to zapraszam ponownie do mnie na dyskusję na temat papierosów, w której oczywiście zwyciężę. Póki co uprzejmie proszę: won.
Zak, daj mię tu tę jarającą cygaro emotkę bo nie umim.
nie lubie sie powtarzać
Ja również. Koniec tego niemiłego mi offtopu.Mackers - 2015-12-21, 18:17
nie lubie sie powtarzać
Nie lubię tłumaczyć oczywistych rzeczy.
brzozik70043704352251515 - 2015-12-21, 18:17
Zaknafein napisał/a:
dlaczego przerzucilem sie na marlboro ktore kosztuja 10 funtow za paczke?
dlatego, że możesz kupić polskie u ciapaka spod lady za 5 funi,
ale wydaje mi się, że dla szpanu bo kosztują dychęBarbra - 2015-12-21, 18:17 ja się nie czepiam Zaka tylko martwię się o niego ChodnikowyWilk - 2015-12-21, 18:18 sory Jankiel, ale wiesz jak to jest gdy się włączy tryb dyskutanta, nie ma że zły temat, nie ma że moderator, dyskusja trwa w najlepsze
i jeszcze mnie tu Mackers prowokuje, ale chuj, odpuszczę mu Barbra - 2015-12-21, 18:20 tug moderator oftopuje Mackers - 2015-12-21, 18:22
i jeszcze mnie tu Mackers prowokuje, ale chuj, odpuszczę mu
Serio mam tłumaczyć, że dzięki fajkom człowiek się relaksuje?
Gdyby tak nie było, to nikt by ich nie palił?JankielKindybalista85 - 2015-12-21, 18:23 Wilku ja po prostu najpierw uprzejmie apeluję bo jestem człowiekiem kulturalnym i empatycznym i nie chcę od razu wołać Słownika bo on to by ten offtop od razu remove do kosza z ciekawym nagłowkiem i autorom postów byłoby przykro. Więc zaniechajcie po dobroci.
MACKERS, KURWA MAĆ! Jo żech pedzioł roz!Mackers - 2015-12-21, 18:23 No sorry, ale to argumenty w stylu szkolnych broszur według których od papierosów się uzależnia już od 1 zapalenia.
[ Dodano: 2015-12-21, 18:23 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
Więc zaniechajcie po dobroci.
Jeśli przyzna, że mam rację Davos - 2015-12-21, 18:24 Mackers, alkohol ma zdrowotne właściwości, o ile się go nie nadużywa. Zwłaszcza takie nalewki czy wino, ale piwo też. Jak to mawiał klasyk: alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w większych ilościach
Jankiel - gdybyś mógł na 1 dzień przenieść się w przeszłość i znów przeżyć jakiś dzień z Twojego życia, który moment byś wybrał? W sensie, ile byś miał lat, czy wróciłbyś do lat 90tych czy może do wczesnego XXI wieku, no i co byś przez ten dzień robił? JankielKindybalista85 - 2015-12-21, 18:28 Davos ale przenieść się na jeden dzień, żeby go przeżyć jeszcze raz bo ten dzień był tak fantastyczny? To albo do 26 sierpnia 2000, albo 13 lipca 2002, albo 24 stycznia 2007 albo 18 września 2010. Ale dlaczego nie pytajcie bo i tak wam nie powiem. Bo i tak pewnie jest się banalnie mniej więcej domyślić. W każdym razie każdego z tych czterech dni mógłbym po Faustowsku zakrzyknąć: "Chwilo trwaj!"