To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.4

Dead_Laugh - 2017-10-11, 22:08

http://wiadomosci.gazeta....zmuszal-do.html

Nosz kurwa... Pewnie...

SUMMON ASCARA

SlownikOrtograficzny - 2017-10-11, 22:18

KicerK napisał/a:
SlownikOrtograficzny napisał/a:
>2k17
>ściąganie filmów

Jak można oglądać na stronach filmy

Nie wiem, nie oglądam filmów prawie.
Chyba, że Szreka na tefałenie jak puszczom.

L - a - 2017-10-11, 22:49

Dead_Laugh napisał/a:
http://wiadomosci.gazeta....zmuszal-do.html

Nosz kurwa... Pewnie...

SUMMON ASCARA

Nosz kurwa, wyborcza, pewnie, summon źródło informacji *beka z typa*

Dead_Laugh - 2017-10-11, 22:54

Przeczytałaś w ogóle czy dopierdalasz się tylko do strony?

Jeżeli nie to mówię co tam było. Januszowe wywody o tym, że lekarze to na studiach podpisywać oświadczenia, że zdają sobie sprawę z tego, że będą mało zarabiać. Że jak się nie podobają płace to można było inne studia wybrać.

To był list od czytelnika gazety.pl. Nie informacja z dupy o wypowiedzi kogoś z rządu.

L - a - 2017-10-11, 23:00

Dead_Laugh napisał/a:
To był list od czytelnika gazety.pl.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak samo spontaniczny jak wszystkie ich "listy". Dorośnij, misiu :*

[ Dodano: 2017-10-12, 00:00 ]
PS beka z typa vol. 2

Lilith - 2017-10-11, 23:03

Artykuł został napisany na podstawie listu przysłanego przez czytelnika. To jest źródło.
Tekst nie opisuje tego wydarzenia, tylko poglądy pewnej osoby na ten temat, więc nie ma szans na źródła z papu.

Moris299 - 2017-10-11, 23:06

Całkiem serio uważam, że powinna być prywatna służba zdrowia.
Obecny system w ogóle się nie spisuje - przy drobnych rzeczach lekarze nie są w stanie nic pomóc bo ci lepsi i tak są brani do prywatnych klinik/przychodni, przy grubszych sprawach są terminy w chuj a przy najgrubszych przypadkach leczenie nie jest refundowane z NFZ i albo umierasz albo jak jesteś dzieckiem to może uda się przez jakąś fundację zrobić składkę.
Wolałbym gdyby pracodawca dawał mi te 700zl (mniej więcej, zależy ile się zarabia, tyle to przy minimalnej musi pracodawca płacić) i ja bym sobie sam odkładał na leczenie i emeryturę.

Lilith - 2017-10-11, 23:08

Z 700 złotych nic byś nie odłożył, wierz mi :)
Moris299 - 2017-10-11, 23:08

Chociaż nie wiem czy to by rozwiązało kwestię zarobków, ale całkiem możliwe, że były by szpitale chujowe i lepsze i zarobki by zależały od realnych zdolności i wiedzy danego lekarza/lekarki
L - a - 2017-10-11, 23:08

Lilith_Madness napisał/a:
Artykuł został napisany na podstawie listu przysłanego przez czytelnika. To jest źródło.

I to jest najlepszy argument za tym, żeby jebać ich z góry na dół.

Moris299 - 2017-10-11, 23:09

Z 700 złotych nic byś nie odłożył, wierz mi :)

Mówię tutaj o podstawowej wypłacie + 700zł

[ Dodano: 2017-10-12, 00:11 ]
Bo tyle musi pracodawca płacić różnych składek.

Lilith - 2017-10-11, 23:20

L - a napisał/a:

I to jest najlepszy argument za tym, żeby jebać ich z góry na dół.

Do poważnych czasopism czytelnicy również wysyłają listy/maile i na ich podstawie powstają różne teksty. Od większych wiadomości dziennikarskich po notatki.
Jak się wydarzy gdzieś jakiś wypadek, to często czytelnicy informują o tym media, wysyłają im krótkie wiadomości razem ze zdjęciami, czy też filmem. Każdy ma telefon i Internet, więc przesył info jest błyskawiczny.
Obecnie większość mediów, w szczególności informacyjnych bazuje na wiadomościach otrzymanych od zwykłych Kowalskich. Tak więc nie tylko PAP czy Reuters.

L - a - 2017-10-11, 23:21

Jebać Wyborczą :haha:

[ Dodano: 2017-10-12, 00:23 ]
/i wszystkich, których boli rectum z tego powodu/

[ Dodano: 2017-10-12, 00:24 ]
Właśnie, beka z typa vol. 3

macbed - 2017-10-11, 23:24

kompromitujesz się
widzu - 2017-10-11, 23:29

macbed napisał/a:
kompromitujesz się

beka z Lizki, vol. 4

L - a - 2017-10-11, 23:37

Smutno w chuj :(

[ Dodano: 2017-10-12, 00:37 ]
Vol 1

Mańka - 2017-10-11, 23:38

:haha: <3
JankielKindybalista85 - 2017-10-12, 00:00

Z jebać "Wyborczą" ma dziewczyna całkowitą rację. Jawnie i oficjalnie prasowy organ partyjny powinien być traktowany z najwyższą podejrzliwością, cokolwiek napisze, nieważne czy chodzi o wielką analizę polskiej polityki zagranicznej czy o historię krzywej huśtawki przed podstawówką w Wypizdowicach z działu informacji lokalnych. Bo jest zajebiście duża szansa, ze w Wyborczej nawet ta huśtawka stała prosto za rządów PO a chwiac sie i przechylać zaczęła dzień po wygraniu wyborów przez PiS. I dokładnie tak samo jak Wyborczą należy traktować TVN a z drugiej strony placu zabaw obecne TVP (a raczej TVP należy tak traktować zawsze, niezależnie od tego, kto rządzi) oraz telewizja TRWAM na przykład. A istnieje podejrzenie, że Śmieszko w taki, właściwy, sposób traktuje tylko TVP i TRWAM, a tych drugich już nie. A to uważam za błąd. Tylę. I odnoszę się tu tylko do treści kolejnej nagłej forumowej spiny z dupy, samym artykułem nie wykazując, przyznaję, najmniejszego zainteresowania.
Dead_Laugh - 2017-10-12, 00:06

JankielKindybalista85 napisał/a:
A istnieje podejrzenie, że Śmieszko w taki, właściwy, sposób traktuje tylko TVP i TRWAM, a tych drugich już nie.

Naprawdę podejrzewasz to u mnie? Smuci mnie to.

Czyli powinniśmy przejść do tematu "Co was smuci, przeraża"

JankielKindybalista85 - 2017-10-12, 00:09

Chodźmy. Ale piwo weź na drogę bo to daleko. A na smutki nie zaszkodzi. :piwo: