To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Rozmowy - Kącik babski

kotmaalealamakota - 2018-06-09, 21:49

:haha: :haha: :haha:
Mańka - 2018-06-12, 10:52

Znalazłam zajebistą drogerię internetową: darmarsklep.pl

Mają markowe produkty, ale w o wiele niższych cenach niż sieciówki typu Rossmann, Natura itp. Przykład?
Moja ulubiona maszkara z Maybelline.

Cena z Darmaru:

Cena SSmana:

Czytałam opinie o tym sklepie i naprawdę wiele lasek jest z niego zadowolonych a ostatnio trafiłam na Pepperze promocję na szminki z Revlonu.
https://www.pepper.pl/pro...z-allegro-88882

Antybristler - 2018-06-12, 10:55

Jak taniej niż w drogeriach to chyba taniernia, co nie?
kotmaalealamakota - 2018-06-12, 11:15

manciara9, musze obczaić może będą mieli jakieś fajne lakiery do paznokci

[ Dodano: 2018-07-06, 21:06 ]
Przyjaciółka zaprosiła mnie na wesele we wrześniu. I teraz tak wypada na wesele iść w czarnej kiecce czy jednak lepiej szukać czegoś innego?
I na zaproszeniu mają napisane, żeby zamiast kwiatów dać im jakąś książkę albo wino, zastanawiam się nad książka, albo pomyślałam może o jakieś grze dla par, niekoniecznie erotycznej, ale coś takiego dla śmiechu.
Może mi podsuniecie jakieś pomysły. Niby to dopiero we wrześniu, ale wiem jak się kończy takie planowanie na ostatnie 2 tygodnie przed :D

widzu - 2018-07-06, 20:54

Why not both?

Alkochińczyk.

Love178 - 2018-07-06, 21:24

KARCIANY MONOPOL

ale to tylko dla przegrywa jak ja

Ja chcę założyć czarną sukienkę na ślub kuzynki, już byłąm w niej na ślubie przyjaciółki i jeszcze w innej czarnej na ślubie szefowej. Jak jest elegancka, to czemu nie?

icywind - 2018-07-06, 22:46

Wiesz, że jesteś gejowy kiedy widzisz dwa nieprzeczytane tematy. Jeden to offtop sportowy a drugi to babski kącik i wchodzisz w ten drugi
Love178 - 2018-07-06, 23:08

Witaj w naszych progach. Czy podać Ci sernik?
Davos - 2018-07-06, 23:24

Nie jestem ekspertem od kobiecych ubrań, ale nawet ja wiem, że czarna sukienka na czyimś ślubie to faux pas. Plz, nie róbcie tak, chyba że idziecie na ślub kogoś nielubianego :PP Tak jak moja szefowa, która ubrała się w czarną sukienkę na ślub jednej z pracownic, o co ta druga miała zresztą pretensje. Ale to była ewidentna złośliwość bo obydwie się wzajemnie nie znosiły i tylko czekały na okazje, żeby w jakiś sposób dopiec tej drugiej :D
Love178 - 2018-07-06, 23:30

Co to za zabobony :haha: Jak sukienka dobrze wygląda, to ubieram, w dodatku nigdy nie byłam sama w czarnej
Davos - 2018-07-06, 23:47

Nie ja to wymyśliłem, mówię tylko jak jest ¯\_(ツ)_/¯

Tak jak nie powinno się przyjść ubranym na biało na pogrzeb, tak niektórzy mogą źle odczytać czarną sukienkę na ślubie :PP

Moris299 - 2018-07-06, 23:53

Love178 napisał/a:
Witaj w naszych progach. Czy podać Ci sernik?

Byle bez rodzynek

krojechleb - 2018-07-07, 00:07

Davos napisał/a:
Nie ja to wymyśliłem, mówię tylko jak jest ¯\_(ツ)_/¯

Tak jak nie powinno się przyjść ubranym na biało na pogrzeb, tak niektórzy mogą źle odczytać czarną sukienkę na ślubie :PP

Gorzej pójść na pogrzeb ubranym na biało albo kolorowo czy przyjść na czarno ale upalonym i przez cały pogrzeb się uśmiechać?

Ascara - 2018-07-07, 02:02

Davos napisał/a:
Ale to była ewidentna złośliwość bo obydwie się wzajemnie nie znosiły i tylko czekały na okazje, żeby w jakiś sposób dopiec tej drugiej

Mnie tylko zastanawia zaproszenie na ślub w takiej sytuacji. :???:

Nie ma chyba obowiązku zapraszania swojej szefowej na wesele, a jeśli już tak zrobiła po to, by uniknąć ewentualnych konsekwencji w pracy, to ta nie powinna zaproszenia przyjmować. Jeżeli nie koloryzujesz i naprawdę się nie znosiły, to obecność szefowej na tym weselu to dla mnie absurd. :D

kotmaalealamakota - 2018-07-07, 07:59

Potem zrobie zdj to wam pokaże to mi powiecie czy elegancka i sie nada czy chuj zalozyc karynski róż :D nie no druga opcja to szaro fioletowa ale musialabym dac do krawcowej na spore poprawki, bo na mnie wisi jak wór po pyrach :(
widzu - 2018-07-07, 11:06

Davos napisał/a:
Nie jestem ekspertem od kobiecych ubrań, ale nawet ja wiem, że czarna sukienka na czyimś ślubie to faux pas.

Chyba mniejszy niż przyjście na czyjś ślub ubranym na biało :P

Lilith - 2018-07-07, 11:18

Davos, ups. Ja mam tylko 2 sukienki. Obie czarne ;_;
Davos - 2018-07-07, 16:09

Ascara napisał/a:
Mnie tylko zastanawia zaproszenie na ślub w takiej sytuacji.

Nie ma chyba obowiązku zapraszania swojej szefowej na wesele, a jeśli już tak zrobiła po to, by uniknąć ewentualnych konsekwencji w pracy, to ta nie powinna zaproszenia przyjmować. Jeżeli nie koloryzujesz i naprawdę się nie znosiły, to obecność szefowej na tym weselu to dla mnie absurd.

Szefowa sama się dopytywała o ten ślub więc ciężko by było jej nie zaprosić :D Chyba, że dziewczyna by odeszła z tej pracy, wtedy by mogła mieć wywalone. I one nie toczyły otwartej wojny, oficjalnie wszystko było och i ach, po prostu czuć było tę wzajemną niechęć, zresztą jak jednej z nich nie było akurat w robocie to druga na nią nadawała :D
Ot uroki pracy w korpo :PP

Love178 - 2018-07-07, 17:07

Jakaś karyńska sytuacja z tym ślubem :P Szefowa nie powinna się domagać uwzględniania w prywatne życie pracownicy
Mańka - 2018-07-08, 16:31

A propos prezentu, mój kumpel kupił znajomym taką grę:

https://rebel.pl/product.php/2,1203/20640/Dobble.html