Mają markowe produkty, ale w o wiele niższych cenach niż sieciówki typu Rossmann, Natura itp. Przykład?
Moja ulubiona maszkara z Maybelline.
Cena z Darmaru:
Cena SSmana:
Czytałam opinie o tym sklepie i naprawdę wiele lasek jest z niego zadowolonych a ostatnio trafiłam na Pepperze promocję na szminki z Revlonu.
https://www.pepper.pl/pro...z-allegro-88882Antybristler - 2018-06-12, 10:55 Jak taniej niż w drogeriach to chyba taniernia, co nie?kotmaalealamakota - 2018-06-12, 11:15 manciara9, musze obczaić może będą mieli jakieś fajne lakiery do paznokci
[ Dodano: 2018-07-06, 21:06 ]
Przyjaciółka zaprosiła mnie na wesele we wrześniu. I teraz tak wypada na wesele iść w czarnej kiecce czy jednak lepiej szukać czegoś innego?
I na zaproszeniu mają napisane, żeby zamiast kwiatów dać im jakąś książkę albo wino, zastanawiam się nad książka, albo pomyślałam może o jakieś grze dla par, niekoniecznie erotycznej, ale coś takiego dla śmiechu.
Może mi podsuniecie jakieś pomysły. Niby to dopiero we wrześniu, ale wiem jak się kończy takie planowanie na ostatnie 2 tygodnie przed widzu - 2018-07-06, 20:54 Why not both?
Ja chcę założyć czarną sukienkę na ślub kuzynki, już byłąm w niej na ślubie przyjaciółki i jeszcze w innej czarnej na ślubie szefowej. Jak jest elegancka, to czemu nie?icywind - 2018-07-06, 22:46 Wiesz, że jesteś gejowy kiedy widzisz dwa nieprzeczytane tematy. Jeden to offtop sportowy a drugi to babski kącik i wchodzisz w ten drugiLove178 - 2018-07-06, 23:08 Witaj w naszych progach. Czy podać Ci sernik?Davos - 2018-07-06, 23:24 Nie jestem ekspertem od kobiecych ubrań, ale nawet ja wiem, że czarna sukienka na czyimś ślubie to faux pas. Plz, nie róbcie tak, chyba że idziecie na ślub kogoś nielubianego Tak jak moja szefowa, która ubrała się w czarną sukienkę na ślub jednej z pracownic, o co ta druga miała zresztą pretensje. Ale to była ewidentna złośliwość bo obydwie się wzajemnie nie znosiły i tylko czekały na okazje, żeby w jakiś sposób dopiec tej drugiej Love178 - 2018-07-06, 23:30 Co to za zabobony Jak sukienka dobrze wygląda, to ubieram, w dodatku nigdy nie byłam sama w czarnejDavos - 2018-07-06, 23:47 Nie ja to wymyśliłem, mówię tylko jak jest ¯\_(ツ)_/¯
Tak jak nie powinno się przyjść ubranym na biało na pogrzeb, tak niektórzy mogą źle odczytać czarną sukienkę na ślubie Moris299 - 2018-07-06, 23:53
Love178 napisał/a:
Witaj w naszych progach. Czy podać Ci sernik?
Byle bez rodzynekkrojechleb - 2018-07-07, 00:07
Davos napisał/a:
Nie ja to wymyśliłem, mówię tylko jak jest ¯\_(ツ)_/¯
Tak jak nie powinno się przyjść ubranym na biało na pogrzeb, tak niektórzy mogą źle odczytać czarną sukienkę na ślubie
Gorzej pójść na pogrzeb ubranym na biało albo kolorowo czy przyjść na czarno ale upalonym i przez cały pogrzeb się uśmiechać?Ascara - 2018-07-07, 02:02
Davos napisał/a:
Ale to była ewidentna złośliwość bo obydwie się wzajemnie nie znosiły i tylko czekały na okazje, żeby w jakiś sposób dopiec tej drugiej
Mnie tylko zastanawia zaproszenie na ślub w takiej sytuacji.
Nie ma chyba obowiązku zapraszania swojej szefowej na wesele, a jeśli już tak zrobiła po to, by uniknąć ewentualnych konsekwencji w pracy, to ta nie powinna zaproszenia przyjmować. Jeżeli nie koloryzujesz i naprawdę się nie znosiły, to obecność szefowej na tym weselu to dla mnie absurd. kotmaalealamakota - 2018-07-07, 07:59 Potem zrobie zdj to wam pokaże to mi powiecie czy elegancka i sie nada czy chuj zalozyc karynski róż nie no druga opcja to szaro fioletowa ale musialabym dac do krawcowej na spore poprawki, bo na mnie wisi jak wór po pyrach widzu - 2018-07-07, 11:06
Davos napisał/a:
Nie jestem ekspertem od kobiecych ubrań, ale nawet ja wiem, że czarna sukienka na czyimś ślubie to faux pas.
Chyba mniejszy niż przyjście na czyjś ślub ubranym na biało Lilith - 2018-07-07, 11:18 Davos, ups. Ja mam tylko 2 sukienki. Obie czarne ;_;Davos - 2018-07-07, 16:09
Ascara napisał/a:
Mnie tylko zastanawia zaproszenie na ślub w takiej sytuacji.
Nie ma chyba obowiązku zapraszania swojej szefowej na wesele, a jeśli już tak zrobiła po to, by uniknąć ewentualnych konsekwencji w pracy, to ta nie powinna zaproszenia przyjmować. Jeżeli nie koloryzujesz i naprawdę się nie znosiły, to obecność szefowej na tym weselu to dla mnie absurd.
Szefowa sama się dopytywała o ten ślub więc ciężko by było jej nie zaprosić Chyba, że dziewczyna by odeszła z tej pracy, wtedy by mogła mieć wywalone. I one nie toczyły otwartej wojny, oficjalnie wszystko było och i ach, po prostu czuć było tę wzajemną niechęć, zresztą jak jednej z nich nie było akurat w robocie to druga na nią nadawała
Ot uroki pracy w korpo Love178 - 2018-07-07, 17:07 Jakaś karyńska sytuacja z tym ślubem Szefowa nie powinna się domagać uwzględniania w prywatne życie pracownicyMańka - 2018-07-08, 16:31 A propos prezentu, mój kumpel kupił znajomym taką grę: