To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

Davos - 2015-12-05, 02:03

JankielKindybalista85 napisał/a:
Davos no miałeś dziś całe "piękno" polskiej ligi w jednym meczu. Piaściucha się z Zabrzem nienawidzi, Piast lider tabeli z serią 4 wygranych, Górnik jest ostatni i nie wygrał od sam nie pamiętam kiedy... i ładuje lidera jak w kaczą dupę. Rozumiesz kurwa coś z tego? Bo ja zupełnie nie.

Ano faktycznie nieprzewidywalny wynik :) Takie cuda chyba tylko u nas :]

i Cupiała też kolejny raz nie rozumiem. Wisła ma w tym momencie najlepsza obronę w lidze (a przynajmniej najmniej straconych bramek), nawet jak nie wygrywa to gra zazwyczaj ładnie, ofensywnie, kombinacyjnie, jak na polską lige to się naprawde może podobać i tak naprawdę tylko skuteczność szwankuje. Brożek coś czasem strzeli a częściej kopnie się w głowę, Jankowski to ze skutecznością ma wspólnego tylko literkę "s" w nazwisku, Moskal całe lato łaził i prosił "skombinujcie mi jakiegoś napastnika, kurwa jakiegokolwiek"... no to nie. I teraz zostaje wyjebany i zamieniony na... no co kurwa, znowu na Smudę? Przecież bezsens. Brożek nie zacznie być już skuteczniejszy nawet jakby go prowadził Guardiola, Wisła też już lepiej nie pogra bo z tym składem gra naprawdę maksa i ja do nich w tym sezonie nie miałem pretensji o nic, tylko o skuteczność. Przecież nawet w tym feralnym meczu z Cracovią było tyle sytuacji że spokojnie mogłoby się skonczyć 4-2 dla Wisły i byłaby euforia ale niestety Brożek stoczył nierówną walkę z powietrzem i trawą w dóch sytuacjach i gole nie padły. A tylko tego brakuje bo Wisła grała cały sezon przyjemnie dla oka i niegłupio. Sorry, na pewno ciekawiej się to ogląda niż Lecha. A teraz ktokolwiek nie przyjdzie na trenera to nie będzie lepiej. Co najwyżej może być tak samo. Zostawić Kazia Remisa Moskala, szukać napastnika i spokojnie oglądac niezłą grę Wisły, z której w tej pokurwionej lidze mogłyby się urodzic nawet puchary, choć zupełnie ponad stan kadrowy - to powinien zrobić Cupiał. A zrobił... to co zwykle i za każdym razem od 20lat. eeeechh...

Bo u nas jest taka głupia maniera, że jak się któremuś zespołowi nie uda jeden czy dwa mecze to najczęściej trener wylatuje, a piłkarze jako święte krowy są nietykalni. No i druga sprawa, też bardzo charakterystyczna dla naszej ligi - jak już klub A wywali trenera, to za chwilę zatrudnia takiego, którego dopiero co zwolnił klub B, który sam z kolei zatrudnił kogoś z klubu C. A klub C, jako że chwilowo jest bez trenera, rozgląda się za kimś nowym... i zatrudnia tego wypieprzonego z klubu A. I tak się ta karuzela trenerska kręci od lat i przełomu nie widać.
Zatem jeśli pytasz, kogo Wisła może zatrudnić w miejsce Moskala, odpowiadam - aktualnie bez posady pozostaje dopiero co zwolniony Skorża :D

A teraz pytanie z zupełnie innej bajki i zupełnie na poważnie: Co byś zrobił, gdyby kiedyś jakaś dziewczyna z Twojego powodu zaciążyła? Namawiałbyś ją do aborcji? Zmienił tożsamość i uciekł na Karaiby? :P Czy może pogodziłbyś się z tym, zarzucił dotychczasowy tryb życia i zamienił w tatusia z brzuszkiem pchającego wózek dziecięcy podczas coniedzielnych spacerów? :troll:

JankielKindybalista85 - 2015-12-05, 03:45

Stary ale po co ty zadajesz takie pytania? Równie dobrze mógłbyś zapytać o to co bym zrobił gdyby fala tsunami zalała Kraków? Wyszłoby na to samo. Wiesz czemu? BO TO RÓWNIEŻ SIĘ KURWA NIE ZDARZY!!!!!!

A ze Skorżą to żeś przywalił jeszcze gorzej niż z tym pytaniem. :-D Chociaż w sumie... totalnie nie wyszło mu w karierze tylko raz, właśnie w Lechu. A i to nie do końca bo przecież mistrza zdobył. Szczerze to z odpadów po Lechu lepszy Skorża niż Mariusz Patataj.

Moris299 - 2015-12-05, 09:45

Barbra - 2015-12-05, 11:39

BO TO RÓWNIEŻ SIĘ KURWA NIE ZDARZY!!!!!

skąd ta pewność

Davos - 2015-12-05, 12:17

BO TO RÓWNIEŻ SIĘ KURWA NIE ZDARZY!!!!!!

Mam kumpla, który też tak kiedyś gadał, a dziś jest szczęśliwym ojcem dwójki dzieci :-D
Chociaż drugie ponoć było planowane :P

I racja, zapomniałem że Rumak też jest do wzięcia :D

JankielKindybalista85 - 2015-12-05, 12:29

Wiecie co? Pierdolcie się wszyscy. Z tego przynajmniej nie ma ryzyka ciązy. :troll:

W taką piekną sobotę będą mi psuć humor... brrrrr...

macbed - 2015-12-05, 12:35

Fakt, sobota cudna. :]

Barbra - 2015-12-05, 12:40

:happybday: wazektomia :happybday:
JankielKindybalista85 - 2015-12-05, 12:49

:happybday: Nielegalna w Polsce :happybday:
Barbra - 2015-12-05, 13:03

jak nie
JankielKindybalista85 - 2015-12-05, 13:26

jak tak
Barbra - 2015-12-05, 13:36

kobiety nie mogą sobie niszczyć jajowodów ale mężczyźni mogą wszystko http://www.wazektomia.com/prawo-a-wazektomia
Zaknafein - 2015-12-05, 13:41

mi na samą myśl o tym się rzygać chce D:

[ Dodano: 2015-12-05, 12:41 ]
sama nazwa mnie boli

ChodnikowyWilk - 2015-12-05, 13:41

Zaknafein napisał/a:
mi na samą myśl o tym się rzygać chce D:

[ Dodano: 2015-12-05, 12:41 ]
sama nazwa mnie boli

:piwo:

macbed - 2015-12-05, 13:44

:piwo:

Zresztą co za problem, jak chce to niech sobie zleci usunięcie jajników, samookaleczanie jakoś nie jest nielegalne :I

Barbra - 2015-12-05, 13:52

macbed napisał/a:
niech sobie zleci usunięcie jajników, samookaleczanie jakoś nie jest nielegalne

tylko że to nie jest samookaleczenie bo lekarz to wykonuje i żaden się tego nie podejmie bo potem miałby problemy
bo to jest nielegalne dla lekarzy a nie pacjentów

zresztą nie usuwa się jajników

macbed - 2015-12-05, 13:53

No to przecież piszę, że powinna móc sobie zlecić
Weś wogule

Barbra - 2015-12-05, 13:56

a ok
no to powinna

JankielKindybalista85 - 2015-12-05, 15:08

WYPIERDALAĆ MI STĄD KURWA Z CIĄŻAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Póki uprzejmie proszę.
Zaknafein - 2015-12-05, 17:08

kto jest/był najlepszym polskim raperem?