To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

JankielKindybalista85 - 2015-12-01, 15:54

Nie, ale Szyszka często boli Żyła.
brutalka - 2015-12-01, 22:04

JankielKindybalista85 napisał/a:
Ej! Bo jak ja Cię szturchnę sękatą lagą...

Juz chcesz sie klocic, ja nie wiem, co za baby teraz z facetow sie robia :D

A teraz pytanie: Masz tak, ze jak pisze/dzwoni do Ciebie osoba, z ktora totalnie nie chcesz akurat w tym momencie gadac, wiec nie odpowiadasz, a jak spotkasz ta osobe potem, to sciemniasz, ze telefon mial jazdy i nic nie doszlo? :haha:

:bag:

JankielKindybalista85 - 2015-12-01, 22:25

Nie, nie mam tak. W sensie że nie sile się na żadne ściemnianie. T raz. A dwa, na szczęscie niezwykle rzadko mi się coś takiego przytrafia bo pilnuję że mój nr telefonu ma bardzo mało osób a te z którymi nie chcę mieć kontaktu, albo które za bardzo się wpierdalają, są konsekwentnie usuwane z grona znajomych. Więc nie mam osób z którymi nie chcę gadać "akurat w tym momencie" - na liście zostają tylko te, z którymi nie ma monetu żeby nie chciało mi się gadać. :-D
monjiczq - 2015-12-01, 22:54

Pomasujesz mi stopy >:>
Davos - 2015-12-02, 00:46

JankielKindybalista85 napisał/a:
Dupa. Piast nie będzie mistrzem. Na wiosnę będzie załamka i nawet jak dowiezie lidera do 30tej kolejki to ten podział punktów mu już skasuje wszelką przewagę nad... no własnie nad cholera wie kim. Chyba piąty sezon z rzędu nikt tej ligi nie chce wygrać. Wszystcy naprzemienne dają dupy z frajerami. 3 mecze bez porażki i nagle z 14 miejsca jesteś na 5 a inna drużyna była na podium, 3ch meczy nie wygra i budzi się w grupie spadkowej. Więc równie dobrze naprawde Lech może znów być mistrzem jeśli będzie do konca sezonu wynudzał punkciki jak to robi za Urbana a potem po podziale na grupy złapie dobrą formę tak jak w tamtym roku. to jest polska liga ziom. To jest pojebane. Ale w pewien sposób emocjonujące. Tylko granie u buków polskiej ligi jest niemożliwie. Ale ciul, jest tyle innych lig.

Co racja to racja :) Piast faktycznie może być największym przegranym tej rundy dodatkowej. I tak jak piszesz, ten sezon jest jeszcze dziwniejszy niż normalnie, bo rok temu, przynajmniej na wiosnę, było wiadomo, że o tytuł powalczy Legia z Lechem i może jeszcze Jaga, a teraz oprócz Piasta ciężko kogoś wskazać... Lech już ma więcej przegranych niż w całym poprzednim sezonie więc aż takim optymistą nie jestem, żeby na nich stawiać. Legia na pewno będzie walczyć o mistrzostwo, a poza nimi... może Cracovia, która ma teraz tyle samo pkt co Legia? :troll:
Tabela jest w ogóle strasznie porypana, bo Twoja Wisła mająca bilans bramek +12 jest za Zagłębiem, które ma bilans -2 :D A drużyna z miejsca 5 (Pogoń) ma ledwie o 6 pkt więcej niż drużyna z miejsca 15 (Śląsk). Strasznie to wszystko spłaszczone.
Tak btw: Moskal chyba nie jest najgorszym trenerem, nie? Wprawdzie miał sporo remisów, ale Wisła strzelała sporo bramek, a i w tabeli nie stoi najgorzej - te kilka pkt. można łatwo odrobić. Zwalniać go po może i prestiżowej, ale jednak przegranej w sumie bez większych konsekwencji, gdy sezon w pełni... Dziwię się, że Cupiał mu nie pozwolił dograć sezonu do końca.
Ale w polskiej ludze to niestety standard...

JankielKindybalista85 - 2015-12-02, 04:33

monjiczq napisał/a:
Pomasujesz mi stopy >:>

Nie Moniczku. Z żalem musze odmówić.

Davos no miałeś dziś całe "piękno" polskiej ligi w jednym meczu. Piaściucha się z Zabrzem nienawidzi, Piast lider tabeli z serią 4 wygranych, Górnik jest ostatni i nie wygrał od sam nie pamiętam kiedy... i ładuje lidera jak w kaczą dupę. Rozumiesz kurwa coś z tego? Bo ja zupełnie nie.

i Cupiała też kolejny raz nie rozumiem. Wisła ma w tym momencie najlepsza obronę w lidze (a przynajmniej najmniej straconych bramek), nawet jak nie wygrywa to gra zazwyczaj ładnie, ofensywnie, kombinacyjnie, jak na polską lige to się naprawde może podobać i tak naprawdę tylko skuteczność szwankuje. Brożek coś czasem strzeli a częściej kopnie się w głowę, Jankowski to ze skutecznością ma wspólnego tylko literkę "s" w nazwisku, Moskal całe lato łaził i prosił "skombinujcie mi jakiegoś napastnika, kurwa jakiegokolwiek"... no to nie. I teraz zostaje wyjebany i zamieniony na... no co kurwa, znowu na Smudę? Przecież bezsens. Brożek nie zacznie być już skuteczniejszy nawet jakby go prowadził Guardiola, Wisła też już lepiej nie pogra bo z tym składem gra naprawdę maksa i ja do nich w tym sezonie nie miałem pretensji o nic, tylko o skuteczność. Przecież nawet w tym feralnym meczu z Cracovią było tyle sytuacji że spokojnie mogłoby się skonczyć 4-2 dla Wisły i byłaby euforia ale niestety Brożek stoczył nierówną walkę z powietrzem i trawą w dóch sytuacjach i gole nie padły. A tylko tego brakuje bo Wisła grała cały sezon przyjemnie dla oka i niegłupio. Sorry, na pewno ciekawiej się to ogląda niż Lecha. A teraz ktokolwiek nie przyjdzie na trenera to nie będzie lepiej. Co najwyżej może być tak samo. Zostawić Kazia Remisa Moskala, szukać napastnika i spokojnie oglądac niezłą grę Wisły, z której w tej pokurwionej lidze mogłyby się urodzic nawet puchary, choć zupełnie ponad stan kadrowy - to powinien zrobić Cupiał. A zrobił... to co zwykle i za każdym razem od 20lat. eeeechh...

ChodnikowyWilk - 2015-12-02, 10:24

Nie oglądałem tego meczy Górnika z Piastem, ale z tego co czytam to ten Roman gergel praktycznie wygrał mecz w pojedynkę, bo wjebał 4 brameczki i jeszcze asystował :D
monjiczq - 2015-12-02, 13:28

Ale dlaczego :kick:
ZSK - 2015-12-02, 17:44

:offtop:
JankielKindybalista85 - 2015-12-02, 23:11

monjiczq napisał/a:
Ale dlaczego :kick:

Bo to chujnia, frajerstwo, frendzon i obciach ciężarnej stopy masować. W dodatku nie swojej. Sorry Moni, takie fakty, takie życie, taki rap. Masz od tego teżeta.

ZróbmySobieKupę napisał/a:
:offtop:

Włóczykiju... WAT?!

ChodnikowyWilk napisał/a:
Nie oglądałem tego meczy Górnika z Piastem, ale z tego co czytam to ten Roman gergel praktycznie wygrał mecz w pojedynkę, bo wjebał 4 brameczki i jeszcze asystował :D

Tak jest. 4 gole i asysta w meczu z liderem. A we wcześniejszych 13 spotkaniach 3 gole i 2 asysty. bo taki miał kaprys.

monjiczq - 2015-12-03, 14:42

Przykro mi teraz nasle na ciebie myszy

I wstydz sie w ogole tak klamac
https://n-4-13.dcs.redcdn.pl/dcs/o2/tvn/web-content/m/p121/f/c88d8d0a6097754525e02c2246d8d27f/043801a5-b92e-4d84-b418-98e23e4edf6e.pdf

bartek82r - 2015-12-03, 14:49

Jankiel Passata ma a nie jeździ :PP
monjiczq - 2015-12-03, 14:52

I mieszkanie ma a ciagle sie przeprowadza :troll:
JankielKindybalista85 - 2015-12-03, 15:45

I żonę mam a ciągle ruch... jestem w ruchu.
monjiczq - 2015-12-03, 15:55

Jahahaa
Zaknafein - 2015-12-03, 19:32

co myslisz o tym ze angole bedo bombować syrie?

bo mi wszedzie o tym pierdolą bez przerwy a nie zainteresowałem się :patyk:

JankielKindybalista85 - 2015-12-03, 19:37

Też się nie zainteresowałem szczerze mówiąc. Ruski bombardują z jednej, Brytole z drugiej, Turcy zestrzeliwują Rusków więc ciekawe kto zestrzeli jakis brytyjski samolot. Pewnie Izrael, tak dla symetrii. :troll: Ale, jak mówiłem, też się nie zainteresowałem, więc nie mam zdania. Poza tym, że jeśli brytole tak bardzo chcą zabijać muslimów to mają ich 3 miliony na swoich ulicach więc nie muszą koniecznie za cięzkie hajsy latac drogimi samolotami, które sie mogą rozbić, aż do Syrii, żeby rozwalić kilku "wrogów". Jakby zaczęli od anihilacji "zasobów", które mają juz na miejscu to byłoby to i tańsze i pod każdym względem lepsze dla wielkiej Brytanii. :-D
brutalka - 2015-12-03, 21:04

Mnie to zaintwresowalo, bo odkad tu przylecialam to sie zrobilam przewrazliwiona i wpadaja mi do ucha takie smaczki jak ucieczka zboczenca z psychiatryka, a to atak, a to udaremniony atak i ewakuacja w Londynie, to teraz samoloty a ja sie boje zemsty tych psycholi.

a traz pytanie czy lubisz dinozaury

macbed - 2015-12-03, 21:09

No przecież wiele razy pisał o swoich upodobaniach do starych filmów

JankielKindybalista85 - 2015-12-04, 01:33

brutalka napisał/a:
czy lubisz dinozaury

Nie bardzo. Niby smaczne, taka trochę baranina, ale takie jakieś żylaste są. Jakby mięso miliony lat miało. Nawet beztłuszczowe smażenie w pergaminie z ziołami nie nadaje soczystości.