To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

Love178 - 2014-04-30, 11:59

Sharvari napisał/a:
ya-n-ki-e-ru ki-n-bi-ba-ri-su-ta :D

O ile w ogóle "dy" by nie zostało przerobione na "chi" x''D Z liczbami się niestety nie uda, ale jakbym miała tak na szybko patrząc wymyślić jakie imię, to bym chyba wzięła ten fragment nicku i nazwała Cię 金地 (kinchi), co by znaczyło 'złoty ląd' :P

widzu napisał/a:

xD
To niestety jest znak archaiczny, już się go nie używa :P Nawet znajomy go użył, żeby się dopytać czy piszę o starojapońskim (pisałam definicję biernika, którego już nie ma) http://s10.postimg.org/8rgbf6fq1/image.png
I je się czyła "łi", ale nie "wi", więc byłbyś łidzu :P Twój nick fonetycznie byłby tak ヴィズ
widzu napisał/a:
見物人う

wow. jak Ci to przetłumaczyło? Powinno było wyskoczyć 観客, ale i tak obie wersje są be :P Ja bym się pobawiła i zrobiła 見事な人 xD
icywind napisał/a:
氷のような風

Bardzo fajne :D

icywind - 2014-04-30, 12:01

http://s10.postimg.org/8rgbf6fq1/image.png
Fascynująca rozmowa.

widzu - 2014-04-30, 12:04

icywind napisał/a:
Ja nie miałbym problemów z wołaniem przez mikrofon na angielskich serwerach gdybym grał na angielskich serwerach gdzie ludzie wołają przez mikrofon B)

To brzmiało mniej więcej tak:

"Widzju. Widzju. Folloł mi. Helth dispenser is hir. Ju kan hil jorself. Bat łacz ałt of treitor. Kłikli."

Byłem jednym z ostatnich graczy na mapie, bo traitor wszystkich powybijał. Więc się chowali i zbierali ocalałych.

BTW, to ja byłem Traitorem. I chwilę potem przy "health dispenserze" leżały trzy trupy. B)

icywind - 2014-04-30, 12:06

Co to jest traitor? tzn. w TF2 jest coś takiego?
widzu - 2014-04-30, 12:08

icywind napisał/a:
Co to jest traitor? tzn. w TF2 jest coś takiego?

Nie, to było w Garry's Mod, w trybie "Trouble in Terrorist Town".

A "traitor" to "zdrajca".

icywind - 2014-04-30, 12:09

widzu napisał/a:

To wiem, dlatego dałem tzn. :|

widzu - 2014-04-30, 12:13

icywind napisał/a:
widzu napisał/a:

To wiem, dlatego dałem tzn. :|

No to teraz już wiesz. BTW, "Trouble in Terrorist Town" to jeden z lepszych trybów w Garry's Modzie. Jeden z moich ulubionych (oprócz niego lubię jeszcze Cinema, PropHunt i Murder, bo budować wolę na singlu. A jest jeszcze Pirate Ship Wars. To znaczy było, bo już nikt nie gra. :( )

icywind - 2014-04-30, 12:15

aha
JankielKindybalista85 - 2014-04-30, 23:04

[quote="love178"]
Sharvari napisał/a:
jakbym miała tak na szybko patrząc wymyślić jakie imię, to bym chyba wzięła ten fragment nicku i nazwała Cię 金地 (kinchi), co by znaczyło 'złoty ląd' :P

Złoty ląd... całkowicie bez sensu ale ładnie. Dziękuję < 3

widzu - 2014-05-01, 12:53

Jak sobie teraz przypomnę, że dostałem dwa warny za sprowadzenie icywinda na forum, a teraz jest to jeden z lubianych i częściej piszących użytkowników...
To aż mi się śmiać chcę z tego powodu ^_^

Sharvari - 2014-05-01, 13:07

Icy dostał raz wiecznego bana. remis.
widzu - 2014-05-01, 13:09

Nie, to ser dostał bana. :P
Davos - 2014-05-01, 15:17

widzu napisał/a:
Jak sobie teraz przypomnę, że dostałem dwa warny za sprowadzenie icywinda na forum, a teraz jest to jeden z lubianych i częściej piszących użytkowników...

Nie jestem do końca pewien, ale może to dlatego, że wtedy trollował, a teraz zachowuje się normalnie?

widzu - 2014-05-01, 15:50

Davos napisał/a:
widzu napisał/a:

Nie jestem do końca pewien, ale może to dlatego, że wtedy trollował, a teraz zachowuje się normalnie?

Dokładnie dlatego, ale to także jest jeden z powodów, dla których mi się chce śmiać.
Że zarejestrował tylko, by mnie upokorzyć, ale jednak został na dłużej i zachowuje się w miarę przyzwoicie. ;)

Moris299 - 2014-05-02, 20:59

Moja bateria q telefonie ma chyba downa. Jest 10%- podłączam do ładowania i nagle 1%.
Albo jest 1%, wyłącza się, podłączam do ładowania nagle okazuje się, że 8%.
Albo jest 15%, zostawiam, patrzę za parę minut a tu ponad 20%

Adijos - 2014-05-02, 21:24

Hahaha :D Moris co tak słabo.

U mnie 4 dni 100%, telefon sobie leży od razu j*b się wyłącza. 0% baterii.

Moris299 - 2014-05-02, 23:10

^AdijoS^ napisał/a:
Hahaha :D Moris co tak słabo.

U mnie 4 dni 100%, telefon sobie leży od razu j*b się wyłącza. 0% baterii.

To twoja to w ogóle ma jakaś schizofrenię czy coś :p

Sharvari - 2014-05-02, 23:46

SZLACHTA

HAA

mogę już nie dodawać screenów póki nie ustawią dalszych kolorów!

Zaknafein - 2014-05-03, 00:09

gz siostro
Davos - 2014-05-03, 00:33

Gratulacje Shar :)