Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
Love178 - 2014-04-30, 11:59
Sharvari napisał/a:
ya-n-ki-e-ru ki-n-bi-ba-ri-su-ta
O ile w ogóle "dy" by nie zostało przerobione na "chi" x''D Z liczbami się niestety nie uda, ale jakbym miała tak na szybko patrząc wymyślić jakie imię, to bym chyba wzięła ten fragment nicku i nazwała Cię 金地 (kinchi), co by znaczyło 'złoty ląd'
widzu napisał/a:
ゐ
xD
To niestety jest znak archaiczny, już się go nie używa Nawet znajomy go użył, żeby się dopytać czy piszę o starojapońskim (pisałam definicję biernika, którego już nie ma) http://s10.postimg.org/8rgbf6fq1/image.png
I je się czyła "łi", ale nie "wi", więc byłbyś łidzu Twój nick fonetycznie byłby tak ヴィズ
widzu napisał/a:
見物人う
wow. jak Ci to przetłumaczyło? Powinno było wyskoczyć 観客, ale i tak obie wersje są be Ja bym się pobawiła i zrobiła 見事な人 xD
Ja nie miałbym problemów z wołaniem przez mikrofon na angielskich serwerach gdybym grał na angielskich serwerach gdzie ludzie wołają przez mikrofon B)
To brzmiało mniej więcej tak:
"Widzju. Widzju. Folloł mi. Helth dispenser is hir. Ju kan hil jorself. Bat łacz ałt of treitor. Kłikli."
Byłem jednym z ostatnich graczy na mapie, bo traitor wszystkich powybijał. Więc się chowali i zbierali ocalałych.
BTW, to ja byłem Traitorem. I chwilę potem przy "health dispenserze" leżały trzy trupy. B)icywind - 2014-04-30, 12:06 Co to jest traitor? tzn. w TF2 jest coś takiego?widzu - 2014-04-30, 12:08
icywind napisał/a:
Co to jest traitor? tzn. w TF2 jest coś takiego?
Nie, to było w Garry's Mod, w trybie "Trouble in Terrorist Town".
A "traitor" to "zdrajca".icywind - 2014-04-30, 12:09
widzu napisał/a:
A "traitor" to "zdrajca".
To wiem, dlatego dałem tzn. widzu - 2014-04-30, 12:13
icywind napisał/a:
widzu napisał/a:
A "traitor" to "zdrajca".
To wiem, dlatego dałem tzn.
No to teraz już wiesz. BTW, "Trouble in Terrorist Town" to jeden z lepszych trybów w Garry's Modzie. Jeden z moich ulubionych (oprócz niego lubię jeszcze Cinema, PropHunt i Murder, bo budować wolę na singlu. A jest jeszcze Pirate Ship Wars. To znaczy było, bo już nikt nie gra. )icywind - 2014-04-30, 12:15 ahaJankielKindybalista85 - 2014-04-30, 23:04 [quote="love178"]
Sharvari napisał/a:
jakbym miała tak na szybko patrząc wymyślić jakie imię, to bym chyba wzięła ten fragment nicku i nazwała Cię 金地 (kinchi), co by znaczyło 'złoty ląd'
Złoty ląd... całkowicie bez sensu ale ładnie. Dziękuję widzu - 2014-05-01, 12:53 Jak sobie teraz przypomnę, że dostałem dwa warny za sprowadzenie icywinda na forum, a teraz jest to jeden z lubianych i częściej piszących użytkowników...
To aż mi się śmiać chcę z tego powodu Sharvari - 2014-05-01, 13:07 Icy dostał raz wiecznego bana. remis.widzu - 2014-05-01, 13:09 Nie, to ser dostał bana. Davos - 2014-05-01, 15:17
widzu napisał/a:
Jak sobie teraz przypomnę, że dostałem dwa warny za sprowadzenie icywinda na forum, a teraz jest to jeden z lubianych i częściej piszących użytkowników...
To aż mi się śmiać chcę z tego powodu
Nie jestem do końca pewien, ale może to dlatego, że wtedy trollował, a teraz zachowuje się normalnie?widzu - 2014-05-01, 15:50
Davos napisał/a:
widzu napisał/a:
Jak sobie teraz przypomnę, że dostałem dwa warny za sprowadzenie icywinda na forum, a teraz jest to jeden z lubianych i częściej piszących użytkowników...
To aż mi się śmiać chcę z tego powodu
Nie jestem do końca pewien, ale może to dlatego, że wtedy trollował, a teraz zachowuje się normalnie?
Dokładnie dlatego, ale to także jest jeden z powodów, dla których mi się chce śmiać.
Że zarejestrował tylko, by mnie upokorzyć, ale jednak został na dłużej i zachowuje się w miarę przyzwoicie. Moris299 - 2014-05-02, 20:59 Moja bateria q telefonie ma chyba downa. Jest 10%- podłączam do ładowania i nagle 1%.
Albo jest 1%, wyłącza się, podłączam do ładowania nagle okazuje się, że 8%.
Albo jest 15%, zostawiam, patrzę za parę minut a tu ponad 20%Adijos - 2014-05-02, 21:24 Hahaha Moris co tak słabo.
U mnie 4 dni 100%, telefon sobie leży od razu j*b się wyłącza. 0% baterii.Moris299 - 2014-05-02, 23:10
^AdijoS^ napisał/a:
Hahaha Moris co tak słabo.
U mnie 4 dni 100%, telefon sobie leży od razu j*b się wyłącza. 0% baterii.
To twoja to w ogóle ma jakaś schizofrenię czy coś Sharvari - 2014-05-02, 23:46 SZLACHTA
HAA
mogę już nie dodawać screenów póki nie ustawią dalszych kolorów!Zaknafein - 2014-05-03, 00:09 gz siostroDavos - 2014-05-03, 00:33 Gratulacje Shar