Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.
JankielKindybalista85 - 2015-11-29, 13:46
brutalka napisał/a:
Dziendobrywieczor
Jaki jest wplyw polarnosci czasteczki wody na strukture zatrudnienia w Mozambiku?
Bruti, absolutnie żaden! Możesz spać spokojnie.
Morys a ty "Lalkę" czytaj na sprawdzian i sprawdź czy masz wszystko w zeszycie bo potem będzie oburzenie, że od Ciebie wymagają czegoś co było na lekcji na której cię nie było, a nie bierz się obściskiwania dziewczyn po kątach.monjiczq - 2015-11-29, 14:31 To ja juz bym wolala na hawajachBarbra - 2015-11-29, 15:07 ogólnie to że cząsteczka wody jest polarna wpływa na wszystko, jakby nie była to życie wyglądałoby całkiem inaczej, co tam zatrudnienie w mozambiku
ech Antlion - 2015-11-29, 19:28
brutalka napisał/a:
Dziendobrywieczor
Jaki jest wplyw polarnosci czasteczki wody na strukture zatrudnienia w Mozambiku?
Taki, że jakby polarność cząsteczki wody nie działała, to by nie działał Mozambik (i chyba żaden człowiek tak przy okazji) Marcin55522 - 2015-11-29, 19:30 Janek wam pozwolił odpowiadać w jego temacie? Davos - 2015-11-29, 20:34 Jankiel, jak tam po derbach Krakowa? brutalka - 2015-11-29, 22:37 Jankiel?Zaknafein - 2015-11-29, 22:49 Senior?macbed - 2015-11-29, 22:53
Shreeek?ZSK - 2015-11-29, 23:26 No cóż. Kto maczetą wojuje...
[ Dodano: 2015-11-29, 23:26 ]
Albo zgubił się w tym smogu i jeszcze nie wrócił JankielKindybalista85 - 2015-11-30, 01:42
monjiczq napisał/a:
To ja juz bym wolala na hawajach
Ja nie widzę przeciwwskazań.
Barbra napisał/a:
co tam zatrudnienie w mozambiku
No przyznaję, że mnie akurat zupełnie nie obchodzi.
Marcin55522 napisał/a:
Janek wam pozwolił odpowiadać w jego temacie?
Nie pozwolił ale ma wyjebane.
I nie kop Barbuszki.
Davos napisał/a:
Jankiel, jak tam po derbach Krakowa?
Wciąż lepiej niż u obrońcy tytułu. Ba dum tss leszczu.
brutalka napisał/a:
Jankiel?
Tak kochanie?
Zaknafein napisał/a:
Senior?
Słucham synu.
macbed napisał/a:
Shreeek?
Pomyliłeś adresy... Ośle!
ZróbmySobieKupę napisał/a:
No cóż. Kto maczetą wojuje...
Albo zgubił się w tym smogu i jeszcze nie wrócił
Maczetami wojuje się właśnie ze smogiem. I widzę po awatarze, żem pana troszeczkę zainspirowął panie kolego.
A teraz krótko bom lekko pijany:
Po pierwsze: skurwysyny żydy jedne wygrały fartem i brakiem napastnika u nas bo Brożek to się chyba tylko w czoło w tym meczu nie kopnął. A jak strzelił na 1-2 to mu akurat zeszła. Till nex time.
Po drugie: chuja tam, jutro na 9tą do roboty. A ja sobie jakoś tego w tym momencie nie wyobrażam... zobaczymy rano. ZSK - 2015-11-30, 01:56 Zaiste chędogo.
[ Dodano: 2015-11-30, 01:56 ]
Awatar mam zajebisty, to nie ulega wątpliwości.Zaknafein - 2015-11-30, 02:03
Cytat:
Słucham synu.
Dobrze Cie widzieć Davos - 2015-11-30, 12:19 Huehue, jaka frustracja po przegranych derbach. Właśnie tego się spodziewałem JankielKindybalista85 - 2015-11-30, 12:35 A ja zasnąłem pijany a wstałem chory i to mnie wybawiło od kaca w pracy. Tydzień L4! https://www.youtube.com/watch?v=mSaTwMiZ6l4 Dla mnie spoko, chociaz wolałbym nie wypluwac płuc przy każdym oddechu...
Ale tak wyszło że w prywatnym pracowniczym doktorowie nie mieli terminów dziś więc musiałem pójśc publicznie. A tak oczywiście kobiece geriatrium w poczekalni. i oczywiście pierdolenie na cąłą japę że "łoooo pani kochana, ja to chyba mom katar psity bo mam mokro a jużem przecie siedemdziesiąt lat po menopauzie, więc skąd indziej? Musi być katar!" "uuuoooo to dzie pani z czyms takim miejsce w kolejce zajmujesz. Z katarem jak ja pani powim pani kochana jakie ja mam przepukliny że ho ho, większe niż cycki za młodu! A miałam niemaaaaałe! Jak Bolszewicy szli na Warszawę to pół armii chciało mojo rodzinno wioske okupować, tak się zapatrzyli. I na Warszawę nie zdążyli i tak żem Polskę od komuny uratowała!" "A idzie Ty idze głupia babo takie farmazony opowiadać. Jo jak se pierdnę, to te kawałki hemoroidów co mi w majty lecą więcej prawdy mają w sobie niż to co z ust twoich wyłazi..."
i tak kurwa przez godzinę... pysznie. Plus kurwa oczywiście dzielenie się przepisami na magiczne wywary co na wszystko pomogą i spory, że "eeeeee, że to że tamto to chuja daje ale za to jakby łyżkę oleju wrzucić to wtedy to taaaak!"
Ale pod jednym względem na stare bereciary można liczyć. niech się ktoś bez kolejki wpierdoli to jest afera. A wbił się taki śmiszny dziadzio bez kolejki bo gabinet za winklem a miejsca siedzące przy dwóch innych drzwiach więc pewnie uznał, że to tak cały tłumek czeka i od kopa wlazł bo sie starucha pierwsza w kolejce zagapiła. i wychodzi usmiechnięty a tam "te, dziadek, bez kolejki to cmyntorz!" "jak bez kolejki, przecież nikogo nie było!" "nie było, nie było. Nie było to komu cię za młodu w łeb trzepnąć" i 10 minut harpii. Jak wrony nad padliną. Epickie. Dziadek aż dzwine że zawału nie dostał.
Ogólnie spoko było choć dzień jednak chujowy: czuję się beznadziejnie, kobe Bryant ogłosił zakończenie kariery a jest ostatnim wielkim z "mojej ery" NBA i kolejną pasją stracę zainteresowanie a Cupiał pojeb totalny zwolnił Kazia Moskala. Jakby myślał, że dalej ma kurwa skład na mistrza i 7 miejsce to dramat i klęska Wisły. Paranoja.
W ogóle to idę spać. Dobranoc.
Davos napisał/a:
Huehue, jaka frustracja po przegranych derbach. Właśnie tego się spodziewałem
Suchy fakt. Zerknij w tabelę. Więcej pytań? Pogadamy w środę. chociaż przyznaję, że to chyba ty będziesz tym weselszym rozmówcą...
Zaknafein napisał/a:
Dobrze Cie widzieć
To było bardzo miłe. Dziękuję, nawzajem.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Awatar mam zajebisty, to nie ulega wątpliwości.
Ale w sygnaturce przypadkiem ci się wkleił obcięty cytat. Davos - 2015-11-30, 13:27 Tabela mnie już nie martwi, bo po zwolnieniu Skorży i zatrudnieniu Urbana zaczął się marsz w górę i tylko kwestia czasu, kiedy będziemy w górnej części. A po 30 kolejkach podział punktów na pół więc to się wszystko spłaszczy i będzie walka o puchary, a może i o mistrzostwo. Chociaż obiektywnie trzeba powiedzieć, że choćby do końca sezonu Kolejorz grał pięknie i skutecznie to na mistrzostwo i tak nie zasłużył za tę srakę, którą na jesieni zaprezentował.
Ale w Lidze Europejskiej i Pucharze Polski nadal gramy, w przeciwieństwie do niektórych
Też już czekam na środę Przeszedłbym się na ten mecz, gdyby nie cholerny egzamin za pasem
I tak mistrzem zostanie Piast A potem odpadnie z eliminacji LM z jakimś mistrzem Kazachstanu
[ Dodano: 2015-11-30, 13:27 ]
A, no i dużo zdrowia JankielKindybalista85 - 2015-11-30, 18:55 Dupa. Piast nie będzie mistrzem. Na wiosnę będzie załamka i nawet jak dowiezie lidera do 30tej kolejki to ten podział punktów mu już skasuje wszelką przewagę nad... no własnie nad cholera wie kim. Chyba piąty sezon z rzędu nikt tej ligi nie chce wygrać. Wszystcy naprzemienne dają dupy z frajerami. 3 mecze bez porażki i nagle z 14 miejsca jesteś na 5 a inna drużyna była na podium, 3ch meczy nie wygra i budzi się w grupie spadkowej. Więc równie dobrze naprawde Lech może znów być mistrzem jeśli będzie do konca sezonu wynudzał punkciki jak to robi za Urbana a potem po podziale na grupy złapie dobrą formę tak jak w tamtym roku. to jest polska liga ziom. To jest pojebane. Ale w pewien sposób emocjonujące. Tylko granie u buków polskiej ligi jest niemożliwie. Ale ciul, jest tyle innych lig.brutalka - 2015-11-30, 22:22
JankielKindybalista85 napisał/a:
brutalka napisał/a:
Jankiel?
Tak kochanie?
Niegrzecznie odpowiadac pytaniem na pytanie, no i to Twoj temat nie moj
JankielKindybalista85 - 2015-12-01, 01:56 Ej! Bo jak ja Cię szturchnę sękatą lagą...monjiczq - 2015-12-01, 09:05 Bolały cie kiedyś żyły janek