To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Życzenia

ZSK - 2014-07-20, 18:00

Sto lat :D Dużo zdrowia i jak najmniej literówek ;)
Szyszek - 2014-07-20, 19:46

Słownik, wszystkiego najlepszego! Samej poprawnej polszczyzny i wszystkiego, co sobie wymarzysz!
Icywind, może i nie masz urodzin, ale i tak ci życzę najlepszego! Dużo sera i slipów od Wodza!

Davos - 2014-07-20, 20:27

Najlepszego, Słownik! Znalezienia jakiejś fajnej, ponętnej książki do pary ;)

Smoleniak napisał/a:

Hmmm, , to ludzie z internetu bardziej ode mnie pamiętają od kolegów z RL (szkoła/studia). Cóż... Bywa. A może to wina wakacji i wyjazdu większości?

Bo ludzie z RL nie mają przypomnień na forum ;) A tak poza tym, to spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego ode mnie :)

Sharvari - 2014-07-20, 20:39

najlepszego Słowiś! :grimer:
saRenia - 2014-07-20, 21:09

Wszystkiego najlepszego Słowniku!!! :)
Love178 - 2014-07-20, 22:20

Wszystkiego najlepszego Słowniczq!
Zaknafein - 2014-07-23, 17:44

wszystkiego najlepszego, Florian
Adijos - 2014-07-23, 18:11

Sto Lat Florian! Żeby Ci się dobrze w życiu wiodło.
Mackers - 2014-07-23, 18:12

100 lat Florian!
widzu - 2014-07-23, 18:40

100 lat!
Antlion - 2014-07-23, 18:40

Najlepszego ^_^
R - y - 2014-07-23, 18:41

10000 lat!
icywind - 2014-07-24, 20:55

Wszytkiego najlepszego kochanka68 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Moris299 - 2014-07-25, 19:46

spóźnione najlepszego! sorki ale jestem trochę w tyle z tymi tematami, jakieś 1000 postów mam do przeczytania
Adijos - 2014-07-25, 20:00

Ruda Sto Lat! :piwo: Wszystkiego Najlepszego, szczęścia w małżeństwie, gromadki dzieci i dobrej pracy ;) Wiem, że jutro masz, ale raczej nie wejdę na forum.
ZSK - 2014-07-25, 20:05

To może i ja złoże bo jutro też na weselicho zmykam i nie wiem czy "wejdę"
W takim razie dużo, dużo zdrowia i miłości i spełnienia marzeń i zawsze dużo gości i co by Ci zawsze szczęście dopisywało :) I dobra muzyka :)
100 lat! :D

Mackers - 2014-07-25, 20:22

Wszystkiego najlepszego!
Zabek05 - 2014-07-25, 23:09

Wszystkiego najlepszego Rudziaszku :firefox: :-* < 3 <- a tu moja podobizna

tam był :troll:

widzu - 2014-07-25, 23:31

Milion lat, Ruda!
Sharvari - 2014-07-25, 23:32

życia do późnej starości, szczęścia i dużo dzieci! :grimer: