Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Najlepsze copypasty
Marcin55522 - 2016-11-07, 16:02 Nawet śmiechłem Szyszek - 2016-11-07, 16:27 >decydujesz się zajarać majeranke
>ojciec w domu ale chuj z tym, nie dajesz jebania
>roluje 3,5 grama nothern light
>roluje to w największego blanta jakiego w życiu zrolowałem
>rozpalajtocioto
>jesteś w połowie
>zajęło Ci to pare minut albo godzin
>nie czujesz dobrze w określaniu czasu teraz
>czujesz się nagle napalony jak cholera
>faptime
>ściągasz cottonworldy
>patrzysz na pulsującego #pisiorek
>nie pamiętasz po co ściągałeś gacie
>a żeby fapać ok
>nagle czujesz się zmieszany
>nie masz pojęcia jak to zrobić
>jprdl
>jesteś tak najarany że nie pamiętasz jak się masturbuje
>przypominasz sobie że trzeba do tego używać rąk ale resztę szczegółów pamiętasz jak przez mgłe
>nagle dochodzi to do ciebie
>nie możesz przestać się śmiać bo nie wierzysz że zapomniałeś jak into fap xD
>ok zaczynasz
>zaczynasz napierniczać pięściami sisiorek
>au
>to nie wygląda zbyt dobrze
>może bedzie dobrze jak jeszcze troche ponapierniczasz
>zajebie cie ty chuju
>au au au au
>musi być lepsze rozwiązanie
>szczegóły fapania dochodzą do ciebie
>pamiętasz że kiedy kończysz, siusiok strzela pastą do zębów wszędzie
>żaróweczka nad głową zapalona
>zaczynasz go ściskać jak tubke pasty, naprawdę motzno
>to musi być to!
>tata wchodzi do pokoju
>tbw w niego, wyciskasz życie ze swojego #pisiorek
>anon co ty odpierdalasz?
>próbuję wycisnąć pastę!
>ojciec podejrzliwym krokiem wycofuje się z pokoju
>nic się nie dzieje
>wtedy to do ciebie trafia!
>musisz ścisnąć jaja naprawdę mocno
>zapominasz jak delikatne są
>łapiesz i ściskasz z całej epy
>AUUUUUUUUUUUUUUUU JAJEBEE
>ojciec wbiega do pokoju
>serio anon co ty odpierdalasz? jesteś naćpany?
>ZROBIŁEM TO ŹLE, NIE MARTW SIE, ZARAZ DOJDĘ DO TEGO
>ojciec wycofuje się
>operacja wyciskanie nie powiodła się
>czas ruszyć głową
>masz pomysła!
>fiut nie jest jak tubka pasty do zębów tylko jak butelka ketchupu
>żeby wyszło coś z niego musisz ułożyć się do góry nogami i uderzać w podstawę
>nogi w górę, odpierdalasz świecie
>wiesz jak czasem ketchup potrafi się zakorkować
>bijesz się po jajkach z całych sił
>musisz naprawdę sie sprać żeby odnieść sukces
>łapiesz młotek leżący niedaleko
>zapominasz znowu jak delikatna to strefa
>rozbujałeś młot z siłą wszechmogącego Thora
>jaja zgniecione natychmiastowo
>czujesz źle człowiek
>przewracasz się z boku na bok na podłoge krzycząc z agonii ściskając to co było twoimi piłkami
>ojciec wchodzi
>anon co do kurwy nędzy
>MYLIŁEM SIĘ, TO NIE BUTELKA KETCHUPU. TO NIE KETCHUP
>ojciec wychodzi
>nigdy z nim o tym nie rozmawiaszChodnikowyWilk - 2016-11-07, 16:32 Czułem ten ból podczas czytania Davos - 2016-11-08, 00:22 ^V - r - 2016-11-08, 16:43 O roli końskiej dupy w rozwoju cywilizacji
Czy oświadczenie — "Zawsze tak to robimy” nie budzi w Tobie jakiejś wątpliwości?
1. Amerykański standard szerokości torów kolejowych (odstępu szyn) wynosi 4 stopy, 8.5 cala. Prawda, że to dziwaczna liczba? A czy wiesz dlaczego taki właśnie standard się stosuje?
2. Ponieważ w ten sposób buduje się linie kolejowe w Anglii, a właśnie angielscy przybysze budowali amerykańskie linie kolejowe. Dlaczego jednak Anglicy budowali je właśnie tak?
3. Ponieważ pierwsze linie kolejowe, budowali ci sami ludzie, którzy budowali wcześniej linie tramwajowe, a tam właśnie stosowano ten standard. Dlaczego jednak stosowano tam ten standard?
4. Ponieważ ludzie, którzy budowali linie tramwajowe, używali tych samych szablonów i narzędzi, jakich używali przy budowie wagonów tramwajowych, które miały taki odstęp kół. W porządku! Ale dlaczego wagony miały taki właśnie dziwaczny odstęp kół?
5. No cóż, gdyby próbowali zastosować jakiś inny rozstęp, łamali by pewną starą zasadę budowy dalekobieżnych dróg angielskich, ponieważ mają one taki właśnie odstęp kolein na koła. Któż to budował te starodawne drogi z koleinami?
6. Pierwsze dalekobieżne drogi w Europie (i Anglii) zbudowało Imperium Rzymskie dla swoich legionów. Drogi te są w użyciu dotychczas. Ale skąd te koleiny?
7. Pierwotne koleiny uformowały rzymskie rydwany wojenne; każdy inny użytkownik tych dróg musiał się dostosować do nich, gdyż inaczej uszkodziłby koła swoich pojazdów. Ponieważ rydwany były wykonywane dla Imperium Rzymskiego, były one wszystkie do siebie podobne jeśli idzie o rozstęp kół. Jak widać amerykański standard odstępu szyn kolejowych: 4 stopy i 8.5 cala, pochodzi od parametrów technicznych rzymskich rydwanów bojowych. A biurokracja jest wieczna.
A więc następnym razem, kiedy dostaniecie do ręki jakąś dokumentację techniczną i zaczniecie podejrzewać, że może ona mieć coś wspólnego z końską dupą, będziecie mieli całkowitą rację, ponieważ rzymskie rydwany wojenne były konstruowane tak, aby ich szerokość była dostosowana do sumarycznej szerokości zadów dwu koni bojowych.
A teraz małe rozwinięcie tematu...
Kiedy spoglądacie na kosmiczny wahadłowiec na stanowisku startowym, widzicie dwie duże rakiety startowe przymocowane po bokach głównego zbiornika paliwa. Są to rakiety na paliwo stałe, w skrócie: SRB, produkowane w firmie Thiokol, w Utah, w U.S.A. Inżynierowie, którzy projektowali SRB woleliby, aby były one nieco grubsze, ale... SRB transportuje się z wytwórni na stanowisko startowe koleją. Tak się złożyło, że linia kolejowa biegnie na pewnym odcinku przez tunel wydrążony w górze. Rakiety muszą się zmieścić w tym tunelu. Tunel jest tylko odrobinę szerszy niż linia kolejowa, a linia ta, jak już wiecie, ma szerokość dwu końskich tyłków.
Tak więc jeden z głównych szczegółów konstrukcyjnych kosmicznego wahadłowca, być może najbardziej nowoczesnego systemu transportowego na świecie, został zdeterminowany ponad dwa tysiące lat temu przez szerokość końskiej dupy.
A wy nadal myślicie, że nazwanie kogoś końską dupą jest dla niego ujmą...Love178 - 2016-11-08, 19:19 Skądś to znam i nie z pasty. Z jakiegoś programu popularnonaukowego czy cuśDavos - 2016-11-08, 19:23 Świetne V - r - 2016-11-12, 20:57 Zabek05 - 2016-11-13, 23:14 Czołem skurrrrvysyny !!!
Jesteście gotowi na kapke kontrowersji kuhhhhhwa!!!
Ostatnio nie daje mi spokoju pewna sprawa i jako człowiek o naturze odkrywcy, chętny do poznawania nowych światów, postanowilem zagłębić się w świat króciaków. Mianem króciaka, określa się "mężczyznę" (a raczej nazwijmy to coś, zlepkiem komórek - takim syncytium kuhhhva o genotypie XY, inaczej tego gówna nie umiem określić) który posiada nikczemny wzrost, rzędu 174cm i niżej (ja piehhdole )
Termin "Króciak" został wymyślony przez dziewczyny/kobiety które wlasnie tym mianem określają tych podludzi, pompując z nich w dziewczęcym gronie do tego stopnia że rośnie sprzedaż wkladek tena lady bo zdarza im sie popuścić taką mają z was brode .
Ale do rzeczy, zastanawia mnie swiat króciaków, ich umysł, jak wy dajecie rade zyć w takim brzemieniem? Jesteście jak ten karzeł Frodo co niesie pierścionek do mordoru
Jak to jest budzić się rano i mieć świadomość że sie przegrało i co byśta nie zrobili, nie da sie tego naprawic. Niektórzy pewnie o większych ambicjach uciekli studiowac żeby wkręcać sobie że mimo nagannego wzrostu (choć tak na prawde nagannej wysokości, bo wzrost to proces a nie stan dokonany cvele zahukane) są coś warci. Ale większość z tych karakanów konczy tak że pracuje kuhhva u jakiegoś innego niskiego grubasa w "fyrmie" jako przedstawiciel wody mineralnej czy ***** kiełbas i jeździ służbową pandą bo województwie wciskając Bogu ducha winnym ludziom swoje gowno
Ostatnio zapytalem pielęgniarke, piękną ***** kobiete na prawde piękną, Iza sluchaj poszlabyś z takim gościem powiedzmy 170cm wzrostu, ale zalóżmy ze ma kase i jakąś tam osobowość?
A ona mi na to że "jakbym chciała to zrobić z kobietą to bym poderwała Aśke z recepcji" KUHHHHHHHVVAAAAAAAAAA !!!
O to wypowiedzi z różnych for internetowych na temat króciaków skurrrvysyny :
" Facet to ma być facet, wiem że to brutalne ale nawet jak jest zadbany to nie oszukujmy się..te minimum 178cm to musi być... "
next:
" jakbym chciała syna to bym go sobie zrobila z prawdziwym facetem" - JAAAAAA PIEHHHHDOLE KUHHHVAAA SZALEŃSTWO
Jak wy to znosicie? I te wasze co piątkowe nędzne, daremne łowy w nocnych klubach kuhhva...stroicie sie juz od 15 pewnie, włoski na żel, w łapie 30 ale kajdan z tombaku jest, skóra granatowa aż bo przed samą imprezą sesja w solarium osiedlowym "Rimini" minimum 30 min i wixa wio na party...zaraz zaraz! STOP SKUHHHVYSYNU NIGDZIE NIE IDZIESZ. Co ty odpiehdalasz?? Ze niby coś wyrwiesz? Kuhvvva to ustaw sie pod bramą gimnazjum i tam atakuj ale i tak będzie fail bo jakkolwiek 13 latkom koleś o wzroscie 170cm moze sie wydawac wysoki to wasz ryj zdradzi wszystko i dziewczynki stwierdzą że to pan pedofil brzydki stary i pewnie ma jaja obwisle, a że dość miał frustracji onanizmu to przyszedł aż tu
Kuhvaaa moze kiedys jeszcze sobie z tym radziliście i wierzyliście w szkole ze jeszcze urośniecie...ale hola hola, wy juz po 20stym roku zycia często jesteście i nawet ta ostatnia nadzieja ktora zawsze dawała jakieś pocieszenie juz nie trybi - nawet jak wasza matka wam mowi że "synku dla mnie i tak jesteś najprzystojniejszym mężczyzną świata" to nie pokazujecie jej tego żeby przykrości nie sprawić ale wiecie że ta biedna kobieta sama w to nie wierzy ))))
Kuhhhva liczba samobójstw chyba dziś wzrośnie na ynso.
Bogata osobowość, majątek, wszechstronna erudycja..to nie pomoże. I prymityw i intelektualista jest tylko czlowiekiem i zawsze pierwsze wrażenie jest najważniejsze a jak tu zrobić pierwsze wrażenie jak ledwo się widzi panią w kiosku przez ten parapet
Niskie kurduple zawsze mniej zarabiają i do niższych stanowisk dochodza, nie dlatego ze są głupsi ale dlatego że społeczenstwo chce im pokazać gdzie ich miejsce, nie na wysokim stołku tylko na taborecie. Szefowie wielkich firm, prezesi chcą robic interesy z poważnymi ludzmi, z karłami to grali w noża na podwórku 20 lat temu a teraz juz sie w to nie bawią, teraz sie bawią w życie.
Kończąc...jak to jest? Powiedzcie jak sie z tym czujecie, czy mozna sobie jakos z tym radzic, i jak bardzo absurdalne formy pocieszenia sobie wymyslacie że niby "to nie jest najważniejsze" ?
widzu - 2016-11-21, 21:30 Z serii: poniedziałek z klasyką:
Kod:
Idę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej.
- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.
- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.
- A, to przepraszam.
Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.
- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo.
- Srać mi się chce - odpowiada pies.
- Trzeba było srać przed wejściem.
- Wtedy mi się nie chciało.
Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu.
- Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W.
Mój pies kręci się w kółko i węszy nosem po ziemi.
- Fajfus - mówię do niego. - Fajfus, nie sraj tutaj.
- Kiedy mnie ciśnie - odpowiada i zaczyna srać na podłogę.
Jakiś człowiek podchodzi i przygląda się temu, co wychodzi mojemu psu z dupy.
- To jest interesująca propozycja - mówi.
Ktoś inny też podchodzi i patrzy.
- To jest świeże - mówi.
Podchodzi jakaś kobieta z kieliszkiem wina w ręku, cała na czarno.
- Odważne - mówi.
- Ja państwa bardzo przepraszam - mówię do nich.
- Jak się nazywa ta instalacja? - pyta kobieta. - Gówno - odpowiadam, zatykając palcami nos.
- Mocne.
Ktoś z galerii podchodzi i wtyka w psią srakę tabliczkę z napisem "Gówno, 2015". Podchodzi fotograf i robi zdjęcie. Pojawia się ktoś z kamerą i mikrofonem. Prosi mojego psa o wywiad.
- Coż, zawsze kontestowałem opresyjne dla mojego gatunku rozwiązania przestrzenne w środowisku miejskim - mówi mój pies.
- A pan jest kuratorem - pyta reporter. - Co pan sądzi o pracy swojego podopiecznego.
- Sądzę, że to gówno - odpowiadam.
- Brutalnie prawdziwe - mówi kobieta z winem.
- Ostentacyjnie szczere - mówi fotograf.
- U, T, S - krzyczy kobieta w basenie z moczem.
macbed - 2016-11-21, 21:35 Karol [*]Davos - 2016-11-22, 00:20 Fajne
widzu napisał/a:
Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu.
- Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W.
Ale "U,V,W" jest w dobrej kolejności widzu - 2016-11-22, 00:23 Davos, bo to był taki performens, żeby zmieniać szereg. Davos - 2016-11-22, 00:24 Aaa, czyli że taki performens w performensie. Sprytne Barbra - 2016-11-22, 00:46 pasty w tych nowych cytatach ;____________________________;widzu - 2016-11-22, 00:49 Barbra, kliknij może przycisk "Rozwiń"?Barbra - 2016-11-22, 00:57 omg jaki n00bwidzu - 2016-11-22, 01:09
[ Dodano: 2016-11-22, 01:09 ]
Zaraz... Ruchomy .jpg? Love178 - 2016-11-22, 08:18 Widzu, ruchomym jpg. to ja szokowałam ludzi w 2008 roku Zabek05 - 2016-11-22, 08:46 do sygny to