Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Teksty z Shout Boxa
Szyszek - 2015-09-01, 11:48
widzu napisał/a:
Też mogę tak powyrywać.
Cytat:
[Dzisiaj 0:19] Szyszek: W każdym dobrym związku jest Pikachu
icywind - 2015-09-02, 05:54
Cytat:
x e i [Wczoraj 23:41] icywind: Noc czarna w swe siły hamowania awaryjnego to nie jest żadna zaawansowana technologia i nie wiem jak ale stawiam na to co jest grane przez program do fakturowania nie jest to dla mnie nie było tak źle jak wczoraj na razie jest na rzeczy do tego czasu jesteś moim zdaniem
x e i [Wczoraj 23:44] icywind: To nie tak jak jest w porządku obrad sesji na pewno nie będzie mnie w tym momencie na pewno nie będzie problemu z tym co jest grane przez telefon lub wideo z góry dziękuję za poświęcony czas realizacji projektu budowlanego
i [Wczoraj 23:51] Moris299: Icywind, że nie mam pojęcia jak odróżnić od razu po włączeniu komputera to nie znaczy, że jesteś w ciąży pozdrawiam wszystkich swoich fanów z całym szacunkiem dla siebie
x e i [Wczoraj 23:55] icywind: Morys, że nie chciałem przed wyjazdem do zobaczenia naszego fotograficznego i tak się zastanawiam czy też nie mam pojęcia jak to wygląda jak klasyczne meble kuchenne meble biurowe warszawa i okolice oferują noclegi nad morzem
i [Wczoraj 23:55] macbed: Drogi Marszałku, Wysoka Izbo. PKB rośnie. Różnorakie i określenia systemu finansowego ukazuje nam horyzonty nowych propozycji. W związku z dotychczasowymi zasadami systemu powszechnego uczestnictwa.
i [Wczoraj 23:57] Moris299: Poza tym to jeszcze raz nad tym czy zostanie on tak jak baryłka ropy naftowej zrobionej w program Microsoft Office z czego jedna ma być na bieżąco a druga strona medalu w sosie własnym zakresie ochrony środowiska naturalnego drewna litego
x e i [Wczoraj 23:57] icywind: PKB na razie nie wiadomo czy tak samo jak jego poprzednik w sumie to ciekawy jestem w ciąży
i [Wczoraj 23:58] macbed: Jaśnie Wielmożny Podkomorzy i posiedzenie nasze spraw nie chcą znać było, że go wtenczas i Sędziem przyszła nagle z nich wzory zmieniano wiarę, mowę, prawa i przeplatane różowymi wstęgi pośród nich brylant, niby kamień z brylantów oprawa a bij jak zaraza.
i [Wczoraj 23:58] Moris299: Morskie noclegi zakopane tanie noclegi zakopane noclegi w Krakowie
x e i [Wczoraj 23:59] icywind: W Krakowie na pewno nie będzie problemu z tym co robi się coraz bardziej popularne stają się bardziej podoba mi się ze mną na pewno jest to dla nich
i [Dzisiaj 0:02] Moris299: Młode pokolenie strasznie się nie chce oddać pokusie nie wiem czy bym chciał by moje pytanie brzmi jak ser żółty kolor czarny humor kawały śmieszne filmy śmieszne filmy śmieszne zdjęcia i ulubione miejsca na dysku twardym
i [Dzisiaj 0:03] Moris299: "... ulubione miejsca na dysku twardym"
x e i [Dzisiaj 0:03] icywind: Młode dziewczyny mają być dostępne dla wszystkich użytkowników online zdrowie jest najważniejsze informacje dotyczące stosowania przepisów ustawy zostały ogłoszone przez program do przerabiania zdjęć z góry dziękuję
i [Dzisiaj 0:04] macbed: Będzie lepiej. Prawdą jest, iż utworzenie komisji śledczej do przeanalizowania dalszych kierunków postępowego wychowania. Reasumując. dalszy rozwój różnych form oddziaływania. Podobnie, wzmocnienie i określenia kierunków postępowego wychowania.
x e i [Dzisiaj 0:05] icywind: Komisja Europejska nie jest tak samo jak jego rezerwacja hoteli na całym świecie i rent strukturalnych Unii Tarnów ogłoszenia drobne poprawki do mnie nie będzie problemu
x e i [Dzisiaj 0:08] icywind: Miejsca na dysku twardym i w jakiej wysokości do tego czasu jesteś moim pomóż mi to na spokojnie pogadamy
i [Dzisiaj 0:09] Moris299: Autostrada z tego powodu nie ma problemu z alkoholem bo na pewno na allegro są żyrandole zwane dalej tak samo jak w przypadku jakichkolwiek niezgodności towaru w magazynie woda plus dla dzieci w wieku przedszkolnym
x e i [Dzisiaj 0:10] icywind: Dzieci i młodzież z tym nie wiem co się dzieje w przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy kierować się przy ulicy Kościuszki i nie tylko
i [Dzisiaj 0:10] macbed: A czy intencyą do tego poprzedzać musi, kiedy trzeźwy, może być zbogaceniem języka polskiego, a zatym nazwiemy to środki zapobiegające występkom? Pragmatyczne kary wymierzają się spodziewać zawdzięczającej nagrody, gdzie jedynie szczęśliwości udzielić.
x e i [Dzisiaj 0:11] icywind: Kary śmierci na pewno nie będzie to możliwe dzięki zastosowaniu technologii informatycznych
i [Dzisiaj 0:11] Zaknafein: aha
x e i [Dzisiaj 0:13] icywind: Zaknafein to jest to dla nich nie było tak samo jak jego poprzednik w domu i ogrodu zimowego utrzymania czystości oraz skorzystania z naszych propozycji p
i [Dzisiaj 0:13] Szyszek: Drodzy panowie, szanowni koledzy! Od jakiegoś czasu wiadomości w Kredensie Wrzasku czytam i mój umysł zaprzątają tylko takie myśli: Na jakie ciekawe tematy dysputy prowadzicie?
x e i [Dzisiaj 0:15] icywind: Dobranoc wiersze na dobranoc wiersze na urodziny życzenia noworoczne życzenia urodzinowe życzenia imieninowe wierszyki miłosne i nie tylko ja mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś może mi powiedzieć czy też na pewno jest
i [Dzisiaj 0:15] V - r: Tak se myślałem, że może wejdę na forum, może coś ciekawego się dzieje... a widzę to.
i [Dzisiaj 0:15] Zaknafein: ^
x e i [Dzisiaj 0:15] icywind: Czy ktoś może mi powiedzieć czy na pewno jest?
i [Dzisiaj 0:16] Zaknafein: widze, ze Senior wbił na forum więc Jankiel i V - r
x e i [Dzisiaj 0:17] icywind: Nie wiem tego jeszcze nie było mnie nie będzie mnie
x e i [Dzisiaj 0:17] icywind: Jak tam jest wszystko co jest
i [Dzisiaj 0:17] V - r: und dla Was, panowie.
x e i [Dzisiaj 0:17] icywind: Jak tam się dzieje w tym momencie na pewno jest to co jest
i [Dzisiaj 0:18] Szyszek: IĆ STONT
x e i [Dzisiaj 0:18] icywind: Moje pytanie dotyczy wszystkich
x e i [Dzisiaj 0:18] icywind: Wszystkiego
x e i [Dzisiaj 0:18] icywind: Witaj w tym momencie
x e i [Dzisiaj 0:19] icywind: Żegnaj w tym momencie
x e i [Dzisiaj 0:19] icywind: Bądź zawsze
i [Dzisiaj 0:19] macbed: O, Thajer
i [Dzisiaj 0:20] Szyszek: No dobra, to ja też popiwkuję: V - r Macbed
x e i [Dzisiaj 0:20] icywind: Jak to wygląda na zastanowienie ale naprawdę warto się zastanowić nad tym aby do końca roku i jest to dla mnie nie będzie mnie
i [Dzisiaj 0:20] Szyszek: (Choć szczerze, to irytuje mnie ta emotka)
i [Dzisiaj 0:20] V - r: Ode mnie nie dostaniecie, bo spamicie.
i [Dzisiaj 0:20] macbed: Szychson
i [Dzisiaj 0:20] Szyszek: Ja spamię?
i [Dzisiaj 0:21] Szyszek: https://www.youtube.com/watch?v=8eG5-uoT91o
x e i [Dzisiaj 0:24] icywind: Nie znam odpowiedzi na pytanie dotyczące tego co wiem
x e i [Dzisiaj 0:26] icywind: Ja nie wierzę w to wszystko co jest
x e i [Dzisiaj 0:27] icywind: Nie istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie
i [Dzisiaj 0:27] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
x e i [Dzisiaj 0:28] icywind: Nie istnieje możliwość
x e i [Dzisiaj 0:29] icywind: Niezbyt często się zdarza mi to nie jest żadna inna bajka o tym co jest
x e i [Dzisiaj 0:30] icywind: Nie istnieje już ten moment
i [Dzisiaj 0:31] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
i [Dzisiaj 0:31] Szyszek: Dobra, spadam stąd, bo widzę, że chyba tej nocy oprócz totalnego pierdolenia nie będzie się nic ciekawego działo. Mam ważniejsze sprawy na głowie. Jak np. spanie. Do widzenia, dobranoc.
i [Dzisiaj 0:33] JankielKindybalista85: Zacząłem się zastanawiać czemu Szyszek uważa totalne pierdolenie (podkreślmy i powtórzy to jeszcze raz: TOTALNE kropka PIERDOLENIE!) za nieciekawą opcję na spędzenie nocy ale zobaczyłem że gwiazdą wieczoru jest icek więc się z nim zgadzam. Również dobranoc.
x e i [Dzisiaj 0:34] icywind: Niebyt istnieje
i [Dzisiaj 0:34] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
x e i [Dzisiaj 0:34] icywind: Niestety nie
x e i [Dzisiaj 0:35] icywind: Koniec momentu dzisiejszego dnia. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
i [Dzisiaj 0:36] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
i [Dzisiaj 0:36] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
i [Dzisiaj 0:37] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
i [Dzisiaj 0:37] V - r: japierdole
i [Dzisiaj 0:42] V - r: debil z kretynem
i [Dzisiaj 0:56] Moris299: A istnieje możliwość skorzystania z oferty naszego spotkania w tym momencie?
i [Dzisiaj 1:24] Moris299: Morys staph
i [Dzisiaj 2:14] Zaknafein: przezabawne, kurwa!
i [Dzisiaj 2:15] V - r: Z naciskiem na kurwa.
x e i [Dzisiaj 6:53] icywind: No jak może istnieć jak tamten moment był w nocy a mamy rano, Morys ogarniaj
V - r - 2015-09-02, 06:30 No no, ciekawe i zabawne w chuj.widzu - 2015-09-02, 11:13 Szyszek - 2015-09-02, 11:42 Ojej, Icywind, ale jesteś zabawny. Normalnie zasługujesz na odznakę dowcipnisia forum za tę prześmieszną komedię.Davos - 2015-09-02, 17:42
Szyszek napisał/a:
Ojej, Icywind, ale jesteś zabawny. Normalnie zasługujesz na odznakę dowcipnisia forum za tę prześmieszną komedię.
Icek ma już piękny pagon pod profilem, możemy mu dołożyć jeszcze jedną gwiazdkę.macbed - 2015-09-05, 23:08
Cytat:
i [Dzisiaj 0:07] NN7: żeby im nie było przykro, jak zdejmę xd
KicerK - 2015-09-05, 23:33 Daily reminder
Davos napisał/a:
Temat przeznaczony do utrwalania najciekawszych / najzabawniejszych tekstów, które padły na sb.
macbed - 2015-09-05, 23:43
Cytat:
x e i [Dzisiaj 0:43] macbed: KicerK jest jakiś zjebany ostatnio
V - r - 2015-09-05, 23:44 Macbed, masz zakaz wstępu do tego tematu oraz do tematów o "czy wiesz, że" i brutalnej propozycji.macbed - 2015-09-05, 23:51 https://www.youtube.com/watch?v=Nuvo9MWFAfwKicerK - 2015-09-05, 23:52
macbed napisał/a:
Cytat:
x e i [Dzisiaj 0:43] macbed: KicerK jest jakiś zjebany ostatnio
i [Dzisiaj 12:21] ChodnikowyWilk: dzisiaj będzie padać w Phumi Banteay Srei
i [Dzisiaj 12:22] Moris299: A w Bydgoszcz?
i [Dzisiaj 12:22] ChodnikowyWilk: nawet nie wiem gdzie to jest
Davos - 2015-09-24, 19:31 Wilku zescreenował, ja wrzucam tutaj, coby nie przepadło
Mackers - 2015-09-24, 19:40 Tak, zdanie wyrwane z kontekstu dotyczące zajętych nicków na allegro, ubaw po pachy, bla bla bla.
Już wolę być kojarzony jako zoofil, niż ktoś interesujący się JB.V - r - 2015-09-24, 19:41 Jakby chodziło o kogoś innego, to byś się cieszył.