To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

OdpRyski - Wojtek - interpretacja

RudaMaupa - 2015-01-19, 11:24

Oooooo... Pingvin, mój kolega. :( On mnie rozumiał. :( W sumie w niechęci tylko jeden osobnik łączył ludzi. :P
Marcin55522 - 2015-01-19, 11:53

RudaMaupa napisał/a:
Oooooo... Pingvin, mój kolega. On mnie rozumiał.

Teraz ja jestemTwoim kolegą i Cię rozumiem ^_^

RudaMaupa - 2015-01-19, 11:58

<3 ^_^

Pingvin był kolegą w poglądach politycznych. Jeszcze wtedy Milo był, wieczny socjalista, rozkład politycznych sympatii wyglądał nieco inaczej. :haha:

Barbra - 2015-01-19, 12:55

a teraz temat polityka już nie żyje i wszyscy są szczęśliwi i bez podziałów <3
saRenia - 2015-01-19, 13:11

Ja lubiłam w Wojtku to, że wiedział co się dzieje w polityce i pomagało mi to być na bieżąco. Przydałby się ktoś taki ogarnięty jak on w tych sprawach tylko bez wszystkiego innego co ma Wojtek.
Love178 - 2015-01-19, 13:38

decp stara się jeszcze wrzucać newsy ze świata. Cóż, są sprawy polityczne, które czasami chciałam poruszać na forum, ale jakoś pisanie o polityce kojarzy mi się z Wojtkowaniem i mnie to hamowało :P
JankielKindybalista85 - 2015-01-19, 13:42

A ja przez 5 lat studiów zajmowałem się polityką i teraz zwyczajnie nie chce mi się o niej gadać. Ktoś mnie musi porządnie sprowokować, żeby chciało mi się wysilić na merytoryczną dyskusję na poziomie, do której jestem zdolny.
Love178 - 2015-01-19, 13:53

No ja też jestem po studiach politycznych, więc to Wojtkowe "czuję misję was upolityczniać" mnie zwyczajnie wkurzało, zwłaszcza, że w 80% pieprzy farmazony. A jak próbuje nawiązywać w swoich wypowiedziach do ekonomii, to już w ogóle tragedia. A jeszcze jak dokłada do tego Chiny, to wychodzi mu powieść fantasy. Niemniej jeśli taka Sarenia zachęca to dyskusji, to chętnie wezmę udział.
Mistress9 - 2015-01-20, 23:20

Wojtek pls come back :wnerw:
Barbra - 2015-01-20, 23:23

przestań go przywoływać :wnerw:
d - n - 2015-01-20, 23:24

Mistress9 napisał/a:
Wojtek pls come back :wnerw:

Eee...

Mistress9 - 2015-01-20, 23:25

O jenyyy :roll:
Davos - 2015-01-21, 02:24

Mistress, lepiej uważaj, bo przywoływane złe duchy lubią mścić się przywołujących. Wojtek może rzucić na ciebie klątwę i np. zniszczy ci wszystkie zautomatyzowane urządzenia w chacie. I wtedy wszystko będziesz musiała robić RĘCZNIE :brwi:

JankielKindybalista85 napisał/a:
A ja przez 5 lat studiów zajmowałem się polityką i teraz zwyczajnie nie chce mi się o niej gadać. Ktoś mnie musi porządnie sprowokować, żeby chciało mi się wysilić na merytoryczną dyskusję na poziomie, do której jestem zdolny.

Mam podobnie. Interesuję się polityką i czytam trochę na ten temat, ale jeśli już mam o niej gadać, to zdecydowanie wolę na żywo. Bo polityka to temat wywołujący częste gównoburze i jak już wchodzę do internetów to szkoda mi czasu na wdawanie się długie, jałowe dyskusje, w których nikt nikogo nie przekona. A dyskusja o polityce w necie trwa o wiele dłużej niż na żywo...

icywind - 2015-01-21, 07:25

Powiecie jego imię jeszcze milion razy to przyjdzie. Jak w soku z żuka

[ Dodano: 2015-01-21, 07:26 ]
Davos napisał/a:
A dyskusja o polityce w necie trwa o wiele dłużej niż na żywo...

Nie znasz mojej cioci xD

Love178 - 2015-01-21, 08:47

Gównoburza rozpęta się raczej z osobą, która nie potrafi sensownie rozmawiać na jakikolwiek temat, czyli np. z takim Wojtkiem, ale wyobrażasz sobie jałową dyskusję z Jankielem?

[ Dodano: 2015-01-21, 08:50 ]
Mistress, nie wiesz co Wojtek robił z tym forum, więc powtórzę swoją propozycję- załóż swoje forum, zaproś Wojtka, zobacz jaką Ci zrobi rozpierduchę, wtedy możesz wracać przepraszać.

Davos - 2015-01-21, 13:01

Love178 napisał/a:

Gównoburza rozpęta się raczej z osobą, która nie potrafi sensownie rozmawiać na jakikolwiek temat, czyli np. z takim Wojtkiem, ale wyobrażasz sobie jałową dyskusję z Jankielem?

Jałową nie, ale długotrwałą raczej tak. Tyle, że to i tak nic nie zmienia, bo nawet jak część ludzi pisze merytorycznie, to i tak zawsze do internetowej dyskusji o polityce włączy się ktoś, kto wywoła gównoburze...

RudaMaupa - 2015-01-21, 17:35

A mi trochę Wojtka żal. Barwna postać. Choć pewnie inaczej bym reagowała, gdybym dostała jego tajną wiadomość... Choć z drugiej strony to raczej nie jest duży problem - bardziej mały pikuś. :rofl:
Love178 - 2015-01-21, 20:25

Dla niego mały psikuś, dla odbiorców szrama na psychice jak mniemam.
AnswersMaster - 2015-01-22, 19:26

Niektórzy najwidoczniej nie do końca wiedzą z czym mieliby do czynienia. Wojtek na mistrzach, to jest mały pryszcz w porównaniu do Wojtka na forum. Ja uważałem, że ktoś taki kontrowersyjny albo wręcz pojebany jak Wojtek to jest dobra rzecz dla forum, bo powodował ruch. Niestety wysłał mi i paru innym użytkownikom swoją fotografię z jakimś czymś co mu ledwo wystawało spod fałd brzusznych i to tylko dlatego, że mu stanął, bo inaczej brzuch by mu to zakrył. Nie wiedziałem nawet co mu odpisać, więc dałem mu bana nawet nie pamiętam czy po konsultacji z administracją czy samowolka, ale w mojej opinii tego nie cofałbym, bo prawo nie powinno działać wstecz, szczególnie jak sam byłem za jego zbanowaniem. Damskie ciuszki? Głupie śpiewki? Obleśny? Irytujący? To jeszcze nic. Jego kutas to jeszcze nic! Ten kolo nasrał na zdjęcie Ikonowicza, wysłał to forumowiczom na pw, a nawet wrzucił z tego film na youtube tylko, że mu zablokowali. To się leczy, a nie wpuszcza na forum. Kiedyś go broniłem, samotnie musiałem stawiać czoło reszcie adminów, którzy już wczesniej chcieli go banować, ale póki co omijał prawo, a nie je łamał. Ale kiedy i ja już byłem za zbanowaniem go, to zrozumcie, że bardziej się już przegiąć nie dało.
c1ick - 2015-01-22, 19:42

O kurwa, niezłe niedojebanie mózgowe :D Nie wiedziałem, że jest aż tak źle :rzyga: