Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry i zabawy forumowe - Forumowa Randka w Ciemno - rozgrywka Icywinda
Nadir - 2020-03-10, 11:33 Czyli ugości nas widzu? Mam pewne obawy...icywind - 2020-03-10, 12:07 My do niego przyjedziemy a on nam zostawi klucze i sobie pójdzieLove178 - 2020-03-10, 12:50
Nadir napisał/a:
Czyli ugości nas widzu? Mam pewne obawy...
No a myślałaś, że kto jest sponsorem i kogo robiłam product placement w każdym pościewidzu - 2020-03-10, 13:23 Podpowiem że mój dom widać na zdjęciuJankielKindybalista85 - 2020-03-10, 13:33 Wspaniały to był program. Nie zapomnę go nigdy.icywind - 2020-03-10, 14:40
Love178 napisał/a:
Nadir napisał/a:
Czyli ugości nas widzu? Mam pewne obawy...
No a myślałaś, że kto jest sponsorem i kogo robiłam product placement w każdym poście
[ Dodano: 2020-03-10, 14:41 ]
widzu napisał/a:
Podpowiem że mój dom widać na zdjęciu
Czyli SERio możemy do ciebie przyjechać? Nadir - 2020-03-10, 16:31 Widzu SERdecznie nas zaprasza. XDwidzu - 2020-03-10, 17:31
icywind napisał/a:
Czyli SERio możemy do ciebie przyjechać?
Nie, po prostu widać na tej focie zdecydowaną większość budynków
Chyba jednego osiedla domków jednorodzinnych tylko nie ujęło.NieMamKlawiatury - 2020-03-10, 19:55 Uważam, że po prostu domyśliliście się mojej tożsamości i nie wybraliście mnie tylko dlatego, że woleliście kogoś z klawiaturą
A tak na serio, gratulacje, jesteście dla siebie stworzeni Davos - 2020-03-10, 23:28 Czyli następny forumowy zlot robimy u Widza w chacie. Nadir, Icek i Widzu już tam będą Love178 - 2020-03-11, 13:26 Na zakończenie edycji rzucę tutaj garścią ciekawostek zza kulis, zwłaszcza, że będą one nawiązywać nawet do niektórych zadanych tu pytań
W pierwszej kolejności i przede wszystkim chciałabym specjanie wyróżnić Moni, macbeda i Samarę - jako jedyni w tematach wiadomości pisaliście na którą rundę odpowiadacie, prawie cała reszta uczestników do samego końca wysyłała mi "odpowiedź na rundę pierwszą" i na początku pomyślałam "może inni się zagapili", ale nic się nie zmieniało xD Na początku myślałam, czy by nie napisać w tematach czy cuś że to mi trochę wprowadza zamieszanie w skrzynce, ale w sumie i nie miałam czasu i byłam ciekawa czy ten stan zachowa się do końca rozgrywki xd Tak że Moni, macbed, Samara, macie ode mnie organizacyjne serduszka xDDD
icywind napisał/a:
Wlaśnie przykre to, że żadnego chłopca nie było ;<
Prawie by był, bo po przeprowadzeniu konsultacji z każdym zadałam pytanie chociażby takie czy ktoś by chciał wziąć udział w obu rozgrywkach i jeden najpierw odpowiedział, że tak, ale potem uznał, że trochę nie orientuje się w zasadach rozgrywki, więc wołaby na początek wziąć udział w jednej rundzie i poprosił, żebym mu wylosowała w której, więc wzięłam monetę, rzuciłam trzy razy i wyszło na Samarę xd Tak że los niestety Ci nie sprzyjał
Trzecia rzecz - w drugiej rundzie Samara na początku trochę przerosła zadanie, bo miało ono być tylko tekstowe, a ona dorobiła do niej jeszcze grafiki Więc ustaliłyśmy, że wrzucimy jej odpowiedź bez obrazków, a ja je potem pokażę w podsumowaniu, więc tak wyglądała pełna odpowiedź:
Pierwszym krokiem byłoby przygotowanie grafik (avatar, sygnatura), ustawienie na forum i nagłaśnianie słusznej sprawy!
Kolejnym moim krokiem byłoby znalezienie luk w regulaminie i udowodnienie Twojej niewinności.
Prawdopodobnie ostatnim krokiem byłoby napisanie do każdego z adminów uzasadnienia, dlaczego ban jest niesłuszny i powinni Cię odbanować. Zaproponowana zostałaby również łapówka dla każdego z adminów za uwolnienie mojego ukochanego:
Dla Bartka zestaw alkoholi, dla Davosa nowy kilt, dla Słownika kamerka internetowa 4k, dla ZSK roczny zapas papieru toaletowego, dla Love bilet na koncert 178, dla Wilka bilety na koncert Bisza, dla Widza napisanie za niego pracy inżynierskiej oraz CV, dla Ascary nowy Iphone. W przypadku odmowy, negocjowanie innych warunków.
Jedno jest pewne, walka trwałaby dopóki mój ukochany nie zostałby uwolniony!
Ostatnia rzecz, jaka mnie rozbawiła, to to, że w obu rozgrywkach w pierwszej ankiecie widzów jeden z kandydatów zagłosował na siebie xD
To chyba tyle podsumowania A jak Wam się podobało?JankielKindybalista85 - 2020-03-11, 14:03 Powtórzę: wspaniałe to były tematy, obydwa, nie zapomnę ich nigdy. Chciałbym jeszcze dodać że Love okazała się bardzo sprawną prowadzącą, o wiele lepsza od Norbiego i Rafała Brzozowskiego, choć gorszą od Ricky'ego Gervais. No ale to już naprawdę najwyższa półka. Więc ogólnie 8,91/10. Po rozstrzygnięciu tych wątków mogę w spokoju odejść umierając na korovawirusa.macbed - 2020-03-11, 14:28
JankielKindybalista85 napisał/a:
Chciałbym jeszcze dodać że Love okazała się bardzo sprawną prowadzącą, o wiele lepsza od Norbiego i Rafała Brzozowskiego
Moris299 - 2020-03-11, 15:19 Dzięki Love za poświęcenie czasu i ochotę na organizację Love178 - 2020-03-11, 15:32 Ojej, dziękuję Czuję się jakbym odpokutowała za niedokończoną Randkę sprzed paru lat Samara - 2020-03-11, 16:05 No to trzeba przyznać, organizacja i prowadzenie było genialne! Nie mogę się doczekać kolejnych edycji Davos - 2020-03-11, 22:45 Dołączam się do propsów dla Love za świetne prowadzenie I co tam Norbi czy Brzozowski, Ty byłaś nawet lepsza niż Jacek Kawalec NieMamKlawiatury - 2020-03-12, 00:21 No, love jest cudowną prowadząca, powinna w to iść profesjonalniemonjiczq - 2020-03-12, 00:38 To ja głosowałam na siebie wiadomo NieMamKlawiatury - 2020-03-12, 09:12 Czekaj, co, nie, ja głosowałam na siebie, przecież to oczywiste