Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Atak nożownika w Stalowej Woli
Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-22, 15:05 WojtekVanHelsing, ale nie w takich ilościach jak kupują ze stanów.WojtekVanHelsing - 2017-10-22, 15:11 Skąd ten wniosek? Na jakiej podstawie to wywnioskowałeś?Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-22, 15:13 Bo do Stanów mają najbliżej więc jest najszybciej i najtaniej.WojtekVanHelsing - 2017-10-22, 15:30 Całkiem_Dobry_Chłop, No najtaniej to nie do konca, jeśli juz to oprócz tego, że jest blisko to patrzą na jakość.
Ale chce tylko zauważyć, że liderzy Mafii w meksyku to grubi miliarderzy, zaliczani do jednych z najbogatszych ludzi na świecie, myślisz, że to, że z USA jest tanio i blisko ma jakieś znaczenie?
[ Dodano: 2017-10-22, 16:31 ]
Masz swoje zdanie, ale dobrze by bylo gdybyś w jego kształtowaniu kierował się realizmem a nie pacyfistycznym idealizmem.Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-22, 16:20 WojtekVanHelsing, a ja chce zauważyć, że mafia zajmuje się takimi rzeczami jak przemyt broni po to, żeby zarobić na tym grubą kase. Z USA jest blisko, łatwo dostać i z dobrą jakością. Gdyby mieli sprowadzać z bardziej odległych miejsc to zaczęłoby ich to kosztować więcej, więc kupowali i sprzedawaliby mniej, a wtedy zyski też by im spadły.WojtekVanHelsing - 2017-10-22, 19:25 Równie dobrze można sciagac broń z brazylii która daleko nie jest a w której broń się produkuje na dość dużą skalę (wnioskuje z jej duzej dostępności).
Zresztą, to dalej nie argument za delegalizacja dostepu do broni tylko argument za dzialalnoscia trumpa.Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-23, 16:37 To ciekawe czemu tego nie robią.WojtekVanHelsing - 2017-10-24, 15:33 Całkiem_Dobry_Chłop, Bo aktualnie bardziej opłaca się kupować broń od jankesów, gdyby nie mogli kupić od nich to wykupili by broń od innych.Lilith - 2017-11-17, 22:09 Kolejny atak nożownika. Znów Stalowa Wola.
http://www.nowiny24.pl/wi...czyna,12685237/Szyszek - 2017-11-17, 23:06 Niech zmienią nazwę ze Stalowej Woli na Stalowe Ostrze.JankielKindybalista85 - 2017-11-18, 02:50 Atak miał miejsce na ulicy Dmowskiego, wielkiego endeka, w mieście, którego nazwa też może pobrzmiewać faszystowsko: Stalowa Wola. Czekam aż szczerbaty Verhujsztad z parlamentu europejskiego pokuma te fakty i zawyje, ze oto ma dowód na postępującą totalitaryzację Polski - naziole z długimi nożami wyszły mordować na faszystowskie ulice faszystowskich polskich miast. Dawać sankcje!!!!!
[ Dodano: 2017-11-18, 02:53 ]
Dla nie będących na bieżaco: ten koleś https://pl.wikipedia.org/wiki/Guy_Verhofstadt się ostatnio na forum PE srogo zapluł na Polskę lecąc naprawdę po bandzie. A wszystko co powiedział miało kurwa dokładnie tyle sensu, co to, co ja napisałem wyżej.
Ale przynajmniej dzięki temu znamy (a raczej uzyskaliśmy ich potwierdzenie) nazwiska sześciu nowych Targowiczan z Peło, więc profit. Mańka - 2017-11-18, 03:16 Akurat po Lewandowskim i Grafini von Huj und Totenszajs można się było spodziewać JankielKindybalista85 - 2017-11-18, 09:54 No Michał NiedojeBoni też był oczywistym kandydatem.Marcin55522 - 2017-11-18, 12:07 https://zrzutka.pl/wiktoriawidak
Niech zbierze jak najwięcej kasy bo bardzo ładna dziewczyna. Sam dyszkę przelałem, ale tylko dlatego że mi się podoba JankielKindybalista85 - 2017-11-18, 12:44 Wow, jakie to było seksistowskie! ChodnikowyWilk - 2017-11-18, 13:07 Juz ma nadmiar, pewnie przepieprzy na głupotyMoris299 - 2017-11-18, 14:20 Internet nauczył mnie jednego:
Nie wierzyć takim zbiórkom. Nieraz było, że ktoś sobie wymyślił i na właśnie zrzutka.pl zebrał i się okazywało, że to oszustwoSzyszek - 2017-11-18, 14:47
JankielKindybalista85 napisał/a:
Atak miał miejsce na ulicy Dmowskiego, wielkiego endeka, w mieście, którego nazwa też może pobrzmiewać faszystowsko: Stalowa Wola. Czekam aż szczerbaty Verhujsztad z parlamentu europejskiego pokuma te fakty i zawyje, ze oto ma dowód na postępującą totalitaryzację Polski - naziole z długimi nożami wyszły mordować na faszystowskie ulice faszystowskich polskich miast. Dawać sankcje!!!!!
[ Dodano: 2017-11-18, 02:53 ]
Dla nie będących na bieżaco: ten koleś https://pl.wikipedia.org/wiki/Guy_Verhofstadt się ostatnio na forum PE srogo zapluł na Polskę lecąc naprawdę po bandzie. A wszystko co powiedział miało kurwa dokładnie tyle sensu, co to, co ja napisałem wyżej.
Już była o tym mowa na tym forum w politycznym offtopie. Guy bardziej zjechał sam PiS niż ogólnie Polskę. I słusznie, bo akurat rosnące nastroje faszystowskie i nacjonalistyczne są zauważalne. Chyba, że ktoś ich nie chce widzieć, a niestety coraz częściej widać społeczne przyzwolenie. Bo przecież nasi piękni patriotyczni chłopcy, zaślepieni ksenofobią i wypaczający pojęcie słowa "patriotyzm" są przecież lepszy niż ta wstrętna wiecznie na się czepiająca Unia (najpierw niech idą do ortodonty, a potem niech się nas czepiają, co nie?) albo o matko, ci straszni uchodźcy, którymi tak bardzo straszą konserwy z rządem na czele. Gdyby problem uchodźców u nas faktycznie istniał. W sumie istnieje, tylko w drugą stronę: Przez prowadzoną przez rząd politykę strachu jest problem, by ukazać odrobinę empatii, przez co gnoi się osobę, która faktycznie potrzebuje pomocy.JankielKindybalista85 - 2017-11-18, 18:41 Czy ty w ogóle wiesz co to jest faszyzm? To pytanie na początek. Bo chyba nie skoro bronisz słów Verhujstada, który na 100% nie wie. A co do wzrostu nastrojów nacjonalistycznych to nie potwierdzam, patriotycznych owszem. Ale żeby jazgotać że rany boskie nacjonalizm pożera Polskę w chwili gdzie nacjonalizm to wciąż parunastu oszołomów mieszkających w piwnicach swoich starych i udających że są twardzi bo znają z widzenia kiboli ze swojego osiedla, to jest kurwa grube nieporozumienie i jakaś mania prześladowcza. Nawet jesli ja zjawiska nie doceniam to ty przeceniasz a lewaki z parlamentu europejskiego demonizują w imię konkretnych celów politycznych, które są antydemokratyczne, a więc o wiele bliższe faszyzmowi niż cokolwiek co kiedykolwiek zrobił PiS. Zaś wzrost nastrojów antyimigracyjnoislamskich mnie nie rusza, z czego by nie wynikał, bo, w przeciwieństwie do ciebie, w pełni je popieram z kilkunastu różnych powodów. Wg Verhujstada to czyni mnie faszystą, nazistą i chuj tam wie jeszcze kim, on sam nie wie. I ok, alw jeśli tak to on jest maniakalnym ścierwem, które pierdoli całkowicie od rzeczy w imię swojej politycznej, internacjonalistycznej wiary.Mańka - 2017-11-18, 18:56
JankielKindybalista85 napisał/a:
No Michał NiedojeBoni też był oczywistym kandydatem.
Naprawdę szkoda, że Korwin nie dał mu w ryj po raz drugi