Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Koniec Windows Mobile
ChodnikowyWilk - 2017-10-10, 20:17 To jest jedna z tych rzeczy której nigdy nie pojmę, jak można kupować podarte ubranie, które wygląda jakby zostało wyciągnięte ze śmietnikaMańka - 2017-10-10, 20:35
ChodnikowyWilk napisał/a:
To jest jedna z tych rzeczy której nigdy nie pojmę, jak można kupować podarte ubranie, które wygląda jakby zostało wyciągnięte ze śmietnika
ZSK - 2017-10-10, 20:35 Ja się odzwyczaiłem od jeansów, chinosy są o wiele wygodniejsze i nie takie sztywne Moris299 - 2017-10-10, 20:55
To jest jedna z tych rzeczy której nigdy nie pojmę, jak można kupować podarte ubranie, które wygląda jakby zostało wyciągnięte ze śmietnika
jeansy to jedyna rzecz która wraz ze zużyciem zyskuje na wartości XDDDDDDDDBarbra - 2017-10-10, 20:59 nie no część filtrów potrzebuje gpsa, chociażby filtry lokalizacji żeby mieć ładny napis z nazwą miasta albo nawet dzielnicy w której jesteś, albo temperaturę, albo prędkość z jaką się poruszasz i jeszcze wysokość npm można wrzucić xDDD
poza tym nie umiem sobie robić selfie bo uważam że zawsze jestem brzydka ale jakiś filtr z sarenką czy kotkiem i od razu śliczna jestem :3icywind - 2017-10-10, 21:11
Barbra napisał/a:
uważam że zawsze jestem brzydka
Założyłem to gówno. Dajcie nick na snapchatach to was dodam xDZSK - 2017-10-10, 21:11 NOWA HUTA
co xD
wykryto sprzecznośćMoris299 - 2017-10-11, 07:52
macbed napisał/a:
Barbra napisał/a:
uważam że zawsze jestem brzydka
co xD
wykryto sprzeczność
Psst napisała tylko po to żebyście zaprzeczylimacbed - 2017-10-11, 12:54 przecież tylko atencyjne raszple tak robią
za kogo Ty masz BarbręMoris299 - 2017-10-11, 20:52 https://www.dobreprogramy...News,83624.html
Must have każdej nastolatkiJankielKindybalista85 - 2017-10-11, 20:55 Już zdążyłem napisać "co to kurna są s..." zanim sobie przypomniałem, że wiem, co to kurna są snapy. Po czym przejrzałem cały temat - bo w sumie mnie w pewien sposób dotyczy - i znalazłem tu w zdecydowanej wiekszości oftopowe pitolenie o snapach (forum nie zawiodło kolejny raz), włącznie z tym Barbuszki o upośledzeniu jak się nie ma snapczata. I mi się smutno zrobiło. Z drugiej strony... nie mieć snapczata to mniejsze upośledzenie niż np. mieć dauna więc easy peasy.Lilith - 2017-10-11, 20:57 Nie każdej, ja nie potrzebuję
Technicznie nastolatką nie jestem, ale czuję się na te kilkanaście lat, więc chyba się liczyLove178 - 2017-10-12, 13:42 Taa, a jak się napisze, że się uważa za ładną, to ludzie zaraz linczują "jak można być takim narcyzem?!?!"
Mnie wkurza kamerka do selfie na moim telefonie, w lustrze wyglądam ładnie, a na ekranie telefonu jak jakiś dziwoląg, bo to jest tak ustawione żeby rozciągało twarz wzdłuż i robiło jej górny środek szerszy niż w rzeczywistości wtficywind - 2017-10-12, 14:42
Love178 napisał/a:
Taa, a jak się napisze, że się uważa za ładną, to ludzie zaraz linczują "jak można być takim narcyzem?!?!"
Mnie wkurza kamerka do selfie na moim telefonie, w lustrze wyglądam ładnie, a na ekranie telefonu jak jakiś dziwoląg, bo to jest tak ustawione żeby rozciągało twarz wzdłuż i robiło jej górny środek szerszy niż w rzeczywistości wtf
Znam ten uczuć. W lustrze w domu wyglądam ok ale jak ktoś zrobi zdjęcie albo zobaczę się w lustrze gdzieś publicznie to jest gorzej. A w przedniej kamerze telefonu to szkoda gadać.ChodnikowyWilk - 2017-10-12, 16:26 Szkoda że lustro nie ma funkcji robienia zdjęć ;/Lilith - 2017-10-12, 16:39 "Lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie?"
"Oczekujesz, że powiem, że Ty jesteś najpiękniejsza, ale to Twoja najlepsza kumpela ma więcej followersów na Insta" icywind - 2017-10-12, 17:24
Szkoda że lustro nie ma funkcji robienia zdjęć ;/
A myślisz, że dlaczego tak popularne są zdjęcia z łazienkowego lustra?
Chyba już to kiedyś tu rozkminiałem