Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Powitanie ziemi obiecanej!
KicerK - 2015-04-07, 22:11 Krokorok sam chyba odszedł nie?V - r - 2015-04-07, 22:11 Ale został też deaktywowany.bartek82r - 2015-04-07, 22:13
V - r napisał/a:
1. Czy jest możliwość przywrócenia XP, HP, MP w profilu?
Gotowe
V - r napisał/a:
2. Czy Krokorok i inni skazani na wieczne potępienie mają możliwość powrotu?
TakV - r - 2015-04-07, 22:14
bartek82r napisał/a:
V - r napisał/a:
1. Czy jest możliwość przywrócenia XP, HP, MP w profilu?
Gotowe
Dzięki
bartek82r napisał/a:
V - r napisał/a:
2. Czy Krokorok i inni skazani na wieczne potępienie mają możliwość powrotu?
Tak
To pytanie nr 3 - czy będziemy mogli się z nim rozprawić po swojemu? Moris299 - 2015-04-07, 22:16 A co ze statystykami? W sensie ta co była tam u góry w tych zakładkach.Ascara - 2015-04-07, 23:02 Ja mam taką kwestię techniczną. Czy po kliknięciu na PROFIL nie mogłoby być tak, jak w większości forów, że widzi się swój profil, a nie jego edycję?V - r - 2015-04-08, 14:13 Łon mor ting:
Czy rejestrujący się użytkownicy nadal muszą być aktywowani manualnie?JankielKindybalista85 - 2015-04-08, 14:13 Tak. Na przykład WojtekVanHelsing czasem aktywuje się manualnie nawet 19 razy w ciągu dnia.widzu - 2015-04-08, 15:39
V - r napisał/a:
Łon mor ting:
Czy rejestrujący się użytkownicy nadal muszą być aktywowani manualnie?
Też jestem ciekaw.ChodnikowyWilk - 2015-04-08, 15:48 Yep.Ascara - 2015-04-08, 19:16
JankielKindybalista85 napisał/a:
Tak. Na przykład WojtekVanHelsing czasem aktywuje się manualnie nawet 19 razy w ciągu dnia.
Ucz mnie mistrzu. bartek82r - 2015-04-10, 09:00 Zabieram się do napisania tego posta od tygodnia
Stało się!
1 rok, 8 miesięcy, 19 dni - dokładnie tyle czasu minęło od otwarcia pierwszego forum i napisania PIERWSZEGO POSTA (19-07-2013 10:23) do czasu uzyskania statusu OFICJALNEGO FORUM MISTRZOWIE.ORG! (07-04-2015 ok 18:20)
Z pewnością byłoby jakieś pół roku szybciej gdybyśmy się sprężyli
Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy się do tego przyczynili.
W pierwszej kolejności przede wszystkim Wam, użytkownikom forum.
Zarówno tym, którzy są tutaj od samego początku, jak i tym którzy dołączyli do nas później. Tym którzy są do dzisiaj oraz tym którzy już od nas odeszli (i tak wrócą )
Bez Was wszystkich nie byłoby tego forum.
Przez ten czas bywało różnie. Było wesoło choć były też spięcia, ale najważniejsze że zawsze udało się dojść do jakiegoś porozumienia. W tej chwili mamy nawet powrót Wojtka z "perm bana" i uważam, że (przynajmniej jak na razie) jest to całkiem udany powrót. I to jest fajne, że nie ma całkowitego wykluczenia z naszej społeczności, bo nawet jeśli kogoś z nami już nie ma to tyle razem przeżyliśmy, że nadal pozostaje w naszej pamięci. Nawet Krokorok.
Dodatkowo chciałbym podziękować całej administracji forum (w tym administracji emerytowanej) za pomoc w pchaniu tego wózka do przodu. Za poświęcenie swojego czasu, a czasami również nerwów dla przyczynienia się do prawidłowego funkcjonowania tego forum.
Chciałbym również podziękować Fudalowi i Adikxc'owi. Obydwu za dotychczasowe poświęcenie swojego czasu, oraz za wsparcie techniczne, które od nich mamy będąc forum oficjalnym.
Dodatkowo Fudalowi za udane negocjacje w kwestii przenosin, dogranie wszystkiego, wyjaśnienie wątpliwości i za zajęcie się kwestią przenosin forum.
Adikxc'owi z kolei chciałbym podziękować bezproblemowe zgranie wszystkiego i sprawne postawienie naszego forum na nowym podwórku, oraz za dogranie do naszego forum kilku ulepszeń. Mam nadzieję że nie będziemy zbyt często truć dupy
No i przy okazji wlsz'owi za dorzucenie kilku kwestii od siebie. No i ogólnie za wsparcie.
No i oczywiście chciałbym podziękować Mariuszowi Składanowskiemu, właścicielowi Monster Media Group.
Przede wszystkim za uznanie naszego forum za oficjalne, oraz za udostępnienie nam swoich serwerów. (Podobno we Francji mamy? )
No i za sprawne dogadanie się w kwestii przenosin.
Podsumowując, dla wszystkich jeszcze raz: DZIĘKUJĘ!!!
Razem odwaliliśmy kawał dobrej roboty!
PS:A teraz rozejść się do innych tematów, pisać posty Moris299 - 2015-04-10, 09:06 I ja również dziękuję wszystkim za wszystko co włożyli w ti forumAscara - 2015-04-10, 15:10 Ja też dziękuję Wam wszystkim razem i każdemu z osobna - za to, że jesteście! decp - 2015-04-10, 15:21 Miau. Również dziękuję.Barbra - 2015-04-10, 18:11 nie ma za co Fudal - 2015-04-10, 18:54 Dzięki za miłe słowa Bartek Teraz już wszystko pójdzie z górki, a forum będzie funkcjonować bezproblemowo brutalka - 2015-04-10, 19:00 Był zlot forumowy, teraz będzie oficjalnie MISTRZOWSKI Davos - 2015-04-10, 19:17 Bartek, piękne podsumowanie Pozostaje mi tylko dołączyć się do tych podziękowań. I dorzucić podziękowania dla Ciebie samego, bo w końcu głównym inicjatorem całego przedwsięwzięcia byłeś Ty
brutalka napisał/a:
Był zlot forumowy, teraz będzie oficjalnie MISTRZOWSKI
To co, wbijamy się na chatę do Wlsz? Ascara - 2015-04-10, 19:35 Lepiej nie, widziałeś, jak wygląda jego żona...