Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Suchary
JankielKindybalista85 - 2016-05-08, 08:51
krojechleb napisał/a:
To tak jak: wolisz wyruchać koze tak żeby nikt o tym nie wiedział, czy nie wyruchać ale żeby wszyscy myśleli że to zrobiłeś???
Czy też... eeee, jak to szło? Aha. Wolisz przez całe życie za każdym razem gdy zamykasz oczy widzieć pod powiekami swoich rodziców uprawiających seks czy wolisz raz się do nich przyłączyć ale dzięki temu potem nie widzieć tego już nigdy więcej? Mackers - 2016-05-08, 09:01 Weź mi nie przypominaj...
W wieku bodajże 5 lat szukałem jakiejś bajki nagranej na kasecie.
Znalazłem coś, czego nie oglądałem, włożyłem kasetę do odtwarzacza.
Ja tego chyba nigdy nie zapomnę
[ Dodano: 2016-05-08, 10:02 ]
A może ja miałem wtedy 7 lat...?JankielKindybalista85 - 2016-05-08, 09:31 I co było na tej kasecie? Troskliwe misie tworzące miłość przez pocieranie sie brzuszkami? Calkiem spoko bajeczka dla 5latka. Dla 7latka już trochę lamerstwo, fakt.
I pozdro dla twoich rodziców. Trzeba mieć fantazję!krojechleb - 2016-05-08, 10:00 Ja jak miałem jakieś 18 lat to mój inteligenty ojciec podchodzi do mnie daje kase i mówi "weź auto i skocz kup mi prezerwatywy" a ja bez najmniejszego namysłu "a weź spierdalaj" odwróciłęm się i poszedłem w huj
Ogólnie dziwię się że w łeb za ten tekst nie dostałem ale ojciec chyba zrozumiał jakim idiotyzmem się popisałZabek05 - 2016-05-19, 21:53 Inwigilacja google mnie przeraża. Mam dziwny fetysz że podniecają mnie stare prostytutki, wobec czego często w Google wpisuję frazę "stara kurwa" lub jej różne odmiany. No i chyba Google musi śledzić to co wyszukuję bo ostatnio Google Now zaczął mi wyświetlać wyniki meczów Legii Warszawa.
[ Dodano: 2016-05-19, 22:54 ] Mackers - 2016-05-19, 22:57 Na początku myślałem, że to temat "co was cieszy".
I przeczytałem twój post.
Nie polecam :|Davos - 2016-05-19, 23:26 Ząbek, dobre Mackers - 2016-06-20, 00:58 What's the difference between an INTP and a computer?
You can't turn an INTP off.
What's the difference between having sex with an INTP and having sex with a computer?
You can't turn an INTP on.
Uśmiałem się.
I chyba pójdę spać.widzu - 2016-06-25, 19:47 Był sobie Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu. No i ten Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu pomyślał sobie:
-Muszę sobie znaleźć żonę. Najlepiej poszukać na zamku.- No i Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu pojechał w stronę zamku. Ale po drodze przejeżdża przez wioskę i zatrzymują go wieśniacy:
-Stój! Kto jesteś?!
-Jestem Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu.
-Ach Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu??
-Tak, Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu.
-A to pewnie do zamku jedziesz?
-No tak
-To jedź tam.- powiedzieli wieśniacy. No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu pojechał w stronę zamku. No ale przed wjazdem do zamku, przed bramą zatrzymują go strażnicy i pytają:
-Stój! Kto jesteś?!
-A to przejeżdżaj.- No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu wjechał. Zostawił konia w stajni i udał się w stronę sali tronowej. No ale przed salą tronową znów Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu (teraz bez konia) zatrzymali strażnicy, którzy spytali:
-Stój! Kto jesteś?!
-A to wchodź!-
No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu wchodzi do sali i pada u stóp króla. No ale że ten stary i ślepy to nie widzi że to Czarno-czerwony Rycerz i pyta:
-Stój! Kto jesteś?!
-No i czego chcesz?!-
-No chciałbym prosić o rękę twojej córki-
-Aaaa, no spoko. Ale widzisz, u nas jest taka zasada: kto chce córkę króla za żonę musi zabić smoka.-
Na to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu mówi:
-Spoko.- No i poszedł. Wyszedł z sali tronowej, wziął konia i wyjechał tenCzarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu z zamku. No ale po drodze znów przejeżdża przez wioskę, a że wieśniaki głupie i go nie poznają, to pytają:
-Stój! Kto jesteś?!
-Aaaa, to tyyy! Pewnie do smoka jedziesz? To w tamtą stronę-
No i Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu ruszył w stronę groty smoka. Jedzie, jedzie, aż dojeżdża. Ale tam stoją strażnicy, którzy pilnują, aby nikt tam nie wchodził do środka. No i jak go zobaczyli to zaraz zapytali:
-Stój! Kto jesteś?!
-Pewnie chcesz smoka pokonać co?-
-No raczej!- odpowiada Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu i wchodzi do środka. Tam leży smok, wielki, brzydki i zły. Zaraz jak Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu wchodzi do środka smok się budzi i zdziwiony pyta:
-Stój! Kto jesteś?!
-Ha! I pewnie chcesz mnie zabić?-
-A jakże!- odpowiada Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu i rusza do walki. Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu ze smokiem walczą i walczą, aż w końcu smok pada martwy. No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu ucina głowę smoka, pakuje do kieszeni i wychodzi. Wsiada na konia i jedzie do zamku. No ale znów po drodze trafia do wioski. No a że Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu cały był umazany krwią smoka więc go wieśniacy nie poznali i pytają:
-Stój! Kto jesteś?!
-Aaa, to znów ty! No to jedź. Powodzenia.-
No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu jedzie, dojeżdża do bram zamku. No ale że strażnicy głupi, to pytają znów:
-Stój! Kto jesteś?!
-A to wjeżdżaj.- Tak też Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu zrobił. Zostawił konia i idzie w stronę sali tronowej. No ale że się zmieniła warta przed drzwiami to się strażnicy pytają:
-Stój! Kto jesteś?!
-No to wchodź, król już czeka.
No to Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu wchodzi. No ale że król stary i ma sklerozę to się pyta:
-Stój! Kto jesteś?!
-No to co, pokonałeś smoka?-
-No pewnie- powiedział Jestem Czarno-czerwony Rycerz na czarno-czerwonym koniu i wyjął głowę smoka.
-To spoko, ale wiesz, ja właściwie to nie mam córki.Moris299 - 2016-06-27, 00:45 XDDD.
Ps. Nie warto czytać oD tylud - n - 2016-07-15, 21:06 Indianin z Amazonii zabrał syna na polowanie, by go nauczyć tajników myśliwstwa.
Idą tak sobie przez las, a tu zza krzaka wyskakuje małpa.
Indianin zabił ją zatrutą strzałą z dmuchawki i wyjaśnił:
-Małpa dobra, małpa mięso i futro.
I przewiesił małpę przez ramię. Nagle zobaczyli tukana.
Indianiec jego też załatwił i wyjaśnił młokosowi:
-Tukan dobry, tukan rosół i lotki z piór.
Wtem zauważyli, że ktoś im robi zdjęcia. I Indianin znowu walnął z dmuchawki, po czym zwrócił się do syna:
-Reporter dobry, reporter zapałki, fajki i skrzynka z obrazkami.Moris299 - 2016-07-15, 23:14 icywind - 2016-07-21, 20:07 Jak się nazywa pupcia Nadir?
Zadir Moris299 - 2016-07-21, 20:22 Davos - 2016-07-21, 22:17 Nadir - 2016-07-23, 20:31 Rozmawia dwóch graczy Pokemon GO
- Ile razy już w z życiu ruchałeś?
- A prostytutki się liczą?
- Liczą.
- To ani razu.
[ Dodano: 2016-08-27, 18:54 ]
Dlaczego na wstecznym nie da się skręcić w prawo?
Bo prawo nie działa wstecz. ba dum tsss widzu - 2016-09-11, 21:20 Idzie sobie falowana blaszka spotyka drugą falowaną blaszkę:
- Cześć falowana blaszko.
- Gdzie idziesz falowana blaszko?
- Na piwo falowana blaszko. Chcesz iść ze mną falowana blaszko?
- Mogę iść z tobą falowana blaszko...
Idą dwie falowane blaszki spotykają trzecią falowaną blaszkę:
- Cześć falowane blaszki.
- Gdzie idziecie falowane blaszki?
- Na piwo falowana blaszko. Chcesz iść z nami falowana blaszko?
- Mogę iść z wami, falowane blaszki...
Idą trzy falowane blaszki spotykają czwartą falowaną blaszkę:
- Pewnie, mogę iść z wami falowane blaszki...
Idą cztery falowane blaszki spotykają piątą falowaną blaszkę:
- Jasne, idę z wami, falowane blaszki...
Idzie pięć falowanych blaszek spotykają szóstą falowaną blaszkę:
- Mogę iść z wami falowane blaszki...
Idzie sześć falowanych blaszek, dochodzą do baru i mówią do barmana:
- Poprosimy sześć piw.
A barman na to:
- Nie ma.maat_ - 2016-09-11, 21:37 widzu, Aż mi się ich żal zrobiło Lilith - 2016-09-12, 13:13 Jakie są idealne wymiary kobiety wg informatyka?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1024x768Moris299 - 2016-09-12, 15:33 To nie są idealne. To nawet nie jest full hd