Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Z życia forum - Życzenia
widzu - 2018-12-24, 17:44 Wesołych ŚwiątMoris299 - 2018-12-24, 22:45 Gurwa co to ma być za lalka Barbie czarnoskóra wtf xDLove178 - 2018-12-25, 11:23
Moris299 napisał/a:
Gurwa co to ma być za lalka Barbie czarnoskóra wtf xD
Ale o co chodzi Jak byłam mała to też miałam lalki Barbie o różnych odcieniach skóry, tak samo jak moje kuzynki i koleżanki... Lalki Barbie przecież wychodzą w różnych kolorach i kształtach, to ma być jakaś kontrowersja czy to? Chyba jesteś oburzony jakieś 30+ lat za późno
W ogóle Moris takie wielkie #nohomo, a przejmuje się Barbie, podoba mi się dokąd to idzie
Wracając do tematu
Drogi Leader życzyłby Wam Wesołych Świąt, gdyby tylko nie to, że jemu najbardziej zależy na podwędzaniu Waszych prezentów W tym roku mamy tylko Niego, bo zamknął prawdziwego Mikołaja u siebie w piwnicy.
Przezorny zawsze ubezpieczony icywind - 2018-12-25, 11:54
Love178 napisał/a:
W ogóle Moris takie wielkie #nohomo, a przejmuje się Barbie
Wypraszam sobie, nie przejmuje się barbie..
I w ogóle to nie wiem w jakim dziwnym wojtkowym kierunku ciągle idzie Moris, teraz co mu nie pasuje? Że są lalki o innym kolorze skóry niż jego????Mistress9 - 2018-12-25, 12:33 I nie tylko w innym kolorze, ale też są plus size! (ta nawet nie, ale są świetne Barbie Fashionista, nawet chciałam sobie kupić ale w E.Leclerc kiepski wybór + niektóre są naprawdę fajne ale mają okropne ciuchy).krojechleb - 2018-12-25, 12:44 Wydaje mi się że moris troluje i se jaja robi. Wątpię że jest aż tak głupim śmieciem żeby mieć problemy o takie rzeczy jak kolor lalki:D Także spokojnie:DMoris299 - 2018-12-25, 13:24
Love178 napisał/a:
Moris299 napisał/a:
Gurwa co to ma być za lalka Barbie czarnoskóra wtf xD
Ale o co chodzi Jak byłam mała to też miałam lalki Barbie o różnych odcieniach skóry, tak samo jak moje kuzynki i koleżanki... Lalki Barbie przecież wychodzą w różnych kolorach i kształtach, to ma być jakaś kontrowersja czy to? Chyba jesteś oburzony jakieś 30+ lat za późno
W ogóle Moris takie wielkie #nohomo, a przejmuje się Barbie, podoba mi się dokąd to idzie
Drogi Leader życzyłby Wam Wesołych Świąt, gdyby tylko nie to, że jemu najbardziej zależy na podwędzaniu Waszych prezentów W tym roku mamy tylko Niego, bo zamknął prawdziwego Mikołaja u siebie w piwnicy.
Przezorny zawsze ubezpieczony
Pierwszy raz widzę inną Barbie niż białą
[ Dodano: 2018-12-25, 13:24 ]
Ja bym np w życiu nie dał dziecku czarnej lalki xDMańka - 2018-12-25, 13:32 Takie lalki mogą potem stać się kolekcjonerskie Lilith - 2018-12-25, 13:34 Moris dba o czystość rasową. Kindersztuba Mańki się powiodła Love178 - 2018-12-25, 14:10
Cytat:
Ja bym np w życiu nie dał dziecku czarnej lalki xD
Przecież to tylko lalka xDDDDDDDDD
Boję się wyobrazić sobie sytuację, kiedy Twoje dziecko będzie chciało taką lalkę ze względu na fajny design, a Ty będziesz próbował mu wytłumaczyć, że tak nieobchodząca to dziecko cecha jak jej kolor sprawia Ci za duży ból żeby mu ją kupić xD
Serio, co się z Tobą dzieje? Przecież kolor lalki to rzecz tak banalna jak smak płatków, zielone i niebeskie też produkują. Co jeszcze będziesz dziecku zakazywać, muzyki Steviego Wondera, bo kolor jego skóry? Odnoszę wrażenie, że parę miesięcy temu nie miałeś tak dziwnego podejścia do świata i czytujesz coś, co Ci wtłacza niezłe szambo do głowy...
inb4 nie mówię Ci teraz "masz iść do sklepu kupić taką i taką lalkę", tylko "potrzeba przyczepienia się do lalki za jej kolor skóry i ogłoszenia wszystkim, że się takiej ne toleruje to duże wtf"icywind - 2018-12-25, 14:52 XDDDD
A jakby twoje dziecko chciało się bawić czarną lalką to co by mu się stało złego? XDDD
A w ogóle to ogarniasz, że nie wszystkie dzieci na świecie mają ten sam kolor skóry co ty?xDD
Jakim trzeba być popierdoleńcem, żeby mieć ból dupy o coś takiego xDDDMoris299 - 2018-12-25, 14:59
Cytat:
Przecież to tylko lalka xDDDDDDDDD
I tak właśnie lewactwo niszczy Europę. "przecież to tylko biedne dzieci z krajów objętych wojną", "przecież to nic takiego, że homosie chcą adoptować dzieci", "przecież to tylko kolor skóry" i tym podobne...
[ Dodano: 2018-12-25, 15:00 ]
Cytat:
A jakby twoje dziecko chciało się bawić czarną lalką to co by mu się stało złego? XDDD
Wątpię żeby chciało, jeśli żyje w kraju z białymi ludźmi, na codzień widuje bialych ludzi, w telewizji białych ludzi, w bajkach białe postacie i w grach białe postacie. Co by miało zachęcić do bawienia się czarną lalką?icywind - 2018-12-25, 15:02
Cytat:
właśnie lewactwo niszczy Europę. "przecież to tylko biedne dzieci z krajów objętych wojną", "przecież to nic takiego, że homosie chcą adoptować dzieci", "przecież to tylko kolor skóry" i tym podobne...
MorisVanHelsing..Moris299 - 2018-12-25, 15:02 Czarne lalki niech sobie będą w krajach gdzie są murzyni.
Żółte lalki w Azji też spoko.
Ale rozbraja mnie jak np. jest reklama polskiego sklepu z załóżmy ciuchami, sklep w Polsce a przed sklepem w galerii reklama w której jest czarnoskóry model.icywind - 2018-12-25, 15:07 Nie mam sił. Jesteś totalnym przygłupem xDDD
Segregacja lalkowa
Czarnoskóry model, straszne. Jeszcze dzieci to zobaczą i zechcą być czarne. Murzyni propaganda!!!!!!!!11111
Ps. W Polsce też są murzyni po prostu mniej xDDD
[ Dodano: 2018-12-25, 15:09 ]
A swoje dzieci pewnie trzymałbyś w piwnicy, żeby czasem nie dowiedziały się, że istnieją ludzie o innym kolorze skóry czy i orientacji od twojej. Dla ich dobra życzę ci bezpłodnościMistress9 - 2018-12-25, 15:13 Czy to się dzieje naprawdę?Mormegil - 2018-12-25, 15:43 dawajcie osty za chujowe baityLove178 - 2018-12-25, 16:25 No ja właśnie w użytkowników tego forum mam wiarę, że nie trollują, tylko znajdują się w miejscu, gdzie mogą podzielić się swoimi przemyśleniami, bo tu jest trochę taka rodzina, a nie forum pozerów muszących przyjmować jakąś wirtualną maskę. W sensie każdy jest do jakiegoś stopnia fałszywy, ale nie musimy tu udawać swojego podejścia do narodowości/kolorów skóry/religii/orientacji.
Jednakże na pewno musimy kontynuować w innym temacie, bo tu są życzenia i miało być świątecznie...Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-12-26, 20:48 Spóźnione życzenia wesołych świąt
[ Dodano: 2018-12-26, 20:49 ]
Z okazji dzisiejszego święta rzucam owies ludziom, którzy wychodzą na pole zamiast na dwór.Lilith - 2018-12-26, 21:02
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Z okazji dzisiejszego święta rzucam owies ludziom, którzy wychodzą na pole zamiast na dwór.