omg, chyba to mam, albo chociaż lekką wersję tego (czy widzenie u siebie wszystkich możliwych zaburzeń psychicznych to też zaburzenie psychiczne? bo to nie hipochondria chyba. mam hipochondrię ;o ) jestem beznadziejna w zapamiętywaniu twarzy, nigdy nie rozpoznaję znajomych na ulicy i przez to miałam różne głupie sytuacje bo ktoś myśli że go olałam a ja po prostu nie rozpoznałam. no i też często nie umiem powiedzieć czy ktoś jest ładny czy brzydki, zwłaszcza jak mówię o facetach bo oni są wszyscy tacy sami
Maaackers hahahahahaha Davos - 2014-08-28, 20:27
Barbra napisał/a:
jestem beznadziejna w zapamiętywaniu twarzy, nigdy nie rozpoznaję znajomych na ulicy i przez to miałam różne głupie sytuacje bo ktoś myśli że go olałam a ja po prostu nie rozpoznałam.
Ja też tak czasem mam Tyle, że najczęściej z nowo poznanymi dziewczynami - kilka razy zdarzyło się, że takowej gdzieś tam nie rozpoznałem i był foch No co ja mogę, skoro tak drastycznie się zmieniła (tzn. zrobiła sobie inną fryzurę albo makijaż ).
Barbra napisał/a:
no i też często nie umiem powiedzieć czy ktoś jest ładny czy brzydki, zwłaszcza jak mówię o facetach bo oni są wszyscy tacy sami
Czyli wszyscy są tacy sami jak m.in. Eminem i każdy ma u Ciebie szansę? Barbra - 2014-08-28, 21:16 ja kocham eminema za jego charakter i za jego twórczość a nie za twarz ZSK - 2014-08-29, 16:03 Jeśli więcej dziewczyn ma taką przypadłość to jest dla mnie nadzieja Moris299 - 2014-08-29, 21:20 Mackers - 2014-08-29, 21:30 Spodziewałem się większego odzewu co do mojej paczki memów. ;_;V - r - 2014-08-29, 21:31 Mackers, Mackers, Mackers, git!
Może być?Mackers - 2014-08-29, 21:32 Mackers, Mackers, Mackers, niegit!
Poprawiłem.R - y - 2014-08-29, 21:32 Piękne te memy! :slownik:Adijos - 2014-08-29, 21:36 Spoko Spoko. Możesz jeszcze kilka dorobić Mackers - 2014-08-29, 22:11 Z cyklu "zrób coś w 10 minut". Tak, bardzo mi się nudziło.
Jak pory humoru Wlsz'a
Zmienia się światło w twoich oczach
Powiedz mi lasko coś miłego
Nie pędź tak, proszę, daj odpocząć
Forum, forum jest nowelą,
której nigdy nie masz dosyć
Wczoraj biały, biały Veon
Jutro prawe, prawe Wojtki
Forum, forum jest nowelą
Raz przyjazną a raz wrogą
Czasem chcesz postalkować,
ale nie masz do kogo