Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry i zabawy forumowe - Turniej w quizwanie - wyniki
macbed - 2016-04-21, 13:43
Whoa, no to jesteś całkowicie usprawiedliwiona.Ascara - 2016-04-21, 14:38 Nie jestem usprawiedliwiona ale mogłam nic nie mówić i gówno byście o tym wiedzieli, prawda?ChodnikowyWilk - 2016-04-21, 15:39 Nom, to się nazywa klamstwo. Akurat w tym przypadku nie było by ono specjalnie szkodliwe dla nikogo. A tak wyszlas na oszustke Ascara - 2016-04-21, 16:03 Ja uważam inaczej. Lepiej się czuję wychodząc na oszustkę w ten sposób niż przyjmując honory zwycięstwa ze świadomością, że nie jest zasłużone. Ja ogólnie jestem bardzo uczciwą osobą - nie wiem co mnie podpuściło i dlatego też doszło do tej publicznej spowiedzi.
Grałam już po fakcie z Jankiem i Widzem, wyniki są wyrównane bez jakichkolwiek... udziwnień, dlatego nie myślcie teraz, że jestem głupia jak but a nabiłam punkty tylko na Google.
[ Dodano: 2016-04-21, 17:04 ]
Zresztą byłoby - chociażby dla Jankiela. Może wygrałabym z nim w finale w sposób uczciwy, może nie - tego nie wiem, nasze rundy są naprawdę wyrównane, z wsparciem z pewnością by się to udało, więc... Szkodliwość jest. macbed - 2016-04-21, 17:04
No wiesz, według mnie to absolutnie obojętne, czy się delikwent przyzna czy nie, liczy się wyłącznie czyn... Ogólnie to temat na dłuższą rozmowę.
Tak czy inaczej, byłaś kandydatką na 1 miejsce w turnieju i naprawdę nie musiałaś tego schrzanić. W każdym razie ja Ci wybaczam.
Najpierw Jankiel śmiejący się z wygrywających w to humanistów
A, no i jaki chcesz ten kolorek, bo było obiecane?
drugiej edycji w ogóle nie będzie)
Po pierwsze primo: wyśmiałem też przy okazji "ścisłowy" punkt widzenia na te sprawę a poza tym ja się mogę śmiać z humanistów bo sam nim jestem. A matematycznym dewiantom z gesmato i korpobananom programowania WARA BO W RYJ!
Po drugie primo: Pewnie ze chcę! Bo wygrałem i bo będę mógł wam złośliwie na dluuuugo zablokować fajny kolorek, którego nie zobaczycie w użyciu bo przecież turniej się zakończył więc... Tylko nie wiem co mam do wyboru. Niech mi ktoś wklei jakąś paletę barw to coś sobie wykminię.
Po trzecie primo ultimo: Myślę ze się odbędzie. Choćby sama Ascara powinna naciskać na druga edycję jak najszybciej by oczyścić swe dobre imię i udowodnić prawdopodobne: że bez googla tez by wygrała, po prostu bez calej tej dominacji.ChodnikowyWilk - 2016-04-21, 17:29 Ascara - 2016-04-21, 17:34 Taaaa... Jankiel-Ascara 14-11.
Ale i tak chyba było dotychczas po równo wygranych i przegranych. JankielKindybalista85 - 2016-04-21, 20:54 W sumie wszystkie fajne kolorki pozajmowane przez jakieś administracje i takie tam, wiadomo, wierchuszka nakurwia dla siebie przywileje więc przewrotnie wybieram kolor RÓŻOWY! Ten w drugim rzedzie od góry pierwszy z prawej, oczojebny taki. od pierwszego wejrzenia.Szyszek - 2016-04-21, 21:57 Teraz sobie w opisie powinieneś wpisać "Zwykły różowy żydo-mason"Ascara - 2016-04-21, 22:24 Szyszek - 2016-04-21, 22:56 Posłuchał się! No i prawidłowo monjiczq - 2016-04-22, 00:59 Kurwa mogliscie dac cyne, gralam w to mocno swego czasu zawsze na kiblu:DAdijos - 2016-04-22, 19:45 W ogóle, kategorie które bierze Mańka to jakieś nieporozumienie. Takie pytania, że pierwszy raz o czymś słyszę. Typowe pytania dla typowego humana na filologii polskiej i kulturoznawstwie.Mańka - 2016-04-22, 19:47 Tak, filologia polska to moja działeczka