Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Najlepsze copypasty
Moris299 - 2016-08-28, 12:39 Powiedz babci żeby założyła konto na forum ChodnikowyWilk - 2016-08-28, 12:40 babciara9Moris299 - 2016-08-28, 12:41 Mańka - 2016-08-28, 12:41 Może kiedyś ją pokażę na TC - czas się dla niej zatrzymał, ludzie dają jej koło 60-tki, a tymczasem ma 77!
[ Dodano: 2016-08-28, 13:42 ]
Aluta-ciągnie-druta V - r - 2016-08-28, 15:03
Cytat:
cejrowski>gówno>wojciechowska
-wchodzi cejrowski do murzyna
-DZIEŃ DOBRY
-DZIEŃ DOBRY KURWA PO POLSKU NIE ROZUMIESZ?
-DAJ MI TO CO MASZ W RĘCE
-NO DAJ
-PROSZĘ PAŃSTWA TO JEST MURZYN
-HEHE PATRZCIE JAKI GŁUPI xD
-DOBRA IDZIEMY DALEJ
a wojciechowska kurwa
-chlip chlip ta Kobieta ma tak ciężko
-jebana patriarchalna Afryka
-ehhh tak by sobie chciała chodzić na disco i dawać dupy
-a nie może
-dajcie wzruszającą muzykę
-trzymaj się mbubu
-będę do ciebie pisać
-kocham cię ehhh
ChodnikowyWilk - 2016-08-28, 17:55 mbubu xDmacbed - 2016-08-28, 20:57 A ja widziałem dzisiaj łabędzie wpieprzające glony.
#spływZabek05 - 2016-08-28, 21:48
V - r napisał/a:
mbubu
KicerK - 2016-08-28, 21:57 No kurwa chcialem wrzucacDavos - 2016-08-29, 23:00 Taka moja okolicznościowa pasta:
Cytat:
SIEMA GÓWNIAKI, JAK TAM, WAKACJE SIĘ KOŃCZĄ?? XD ŚMIERDZI JUŻ SZKOŁĄ, CO NIE? XDDDDDDDD
I ZNÓW SIĘ ZACZNIE: "WSTAWAJ ALANKU, JUŻ SIÓDMA, SPÓŹNISZ SIĘ DO SZKOŁY", "MAMO, JESZCZE PIĘĆ MINUT!", "WSTAWAJ, GNOJU JEDEN BO JAK SIĘ SPÓŹNISZ TO DOSTANIESZ SZLABAN NA KOMPUTER". ALBO TO: "I JAK TAM BRAJANKU SPRAWDZIAN POSZEDŁ?", "DOSTAŁEM CZWÓRKĘ", "COOOO, TYLKO CZWÓRKĘ A ANIA DOSTAŁA PIĄTKĘ", "MAMO ALE INNI DOSTALI TRÓJKI I DWÓJKI", "NIE OBCHODZĄ MNIE INNI!". HEHEHE, ZNACIE TO, CO NIE, GÓWNIAKI? XDDD I SKOŃCZY SIĘ STULEJARZENIE PRZED KOMPEM I NAPIERDALANIE CAŁYMI DNIAMI W SIMSY CZY INNE CHUJSTWA CO SĄ OBECNIE NA TOPIE. TERAZ CZAS NA NAUKĘ, KURWA! XD CODZIENNE WSTAWANIE RANO, ODMRAŻANIE ZIMĄ DUPY W AUTOBUSIE, A POTEM GODZINNE WYSŁUCHIWANIE GLĘDZENIA NAUCZYCIELI O PIERWIASTKACH, UKŁADZIE WYDALNICZYM ROBAKÓW I OBOWIĄZKOWO ANALIZOWANIE WIERSZY! "POWIEDZ DŻESIKA, CO AUTOR MIAŁ NA MYŚLI?", "GÓWNO MIAŁ NA MYŚLI, PSZE PANI, SRAĆ MU SIĘ CHCIAŁO JAK TO PISAŁ DLATEGO WIERSZ TAKI KRÓTKI, BO CHCIAŁ GO SKOŃCZYĆ, ZANIM POCIŚNIE KLOCA W GACIE". "COOO, TY BEZCZELNA SMARKULO, IDZIEMY DO DYREKTORA!". I ZNÓW TE CODZIENNE PRZEPYCHANKI SŁOWNE Z NAUCZYCIELAMI, A W MIĘDZYCZASIE PIERDYLIARD SPRAWDZIANÓW, KARTKÓWEK, DYKTAND, ZADAŃ DOMOWYCH I ODPYTYWAŃ. ALE PAMIĘTAJCIE, ŻE UCZYĆ SIĘ TRZEBA BO DOBRZY UCZNIOWIE BĘDĄ MIEĆ KIEDYŚ DOBRĄ PRACĘ (NO NA PEWNO W NASZYM KRAJU, KURWA XDDDD). SZKOŁA TAK, BO NOBLA TRZEBA ZNAĆ, JAK ŚPIEWAŁ KLASYK. ALE GŁOWA DO GÓRY GÓWNIAKI, NASTĘPNE WAKACJE JUŻ ZA 10 MIESIĘCY XDDDDDDD
TYLKO PAMIĘTAJCIE, ŻEBY PRZED SPAKOWANIEM PLECAKA NA NOWY ROK SZKOLNY WYCIĄGNĄĆ Z NIEGO KANAPKĘ, KTÓRA LEŻY TAM OD CZERWCA XDDD
Szyszek - 2016-08-31, 00:31 No i jo śe pytům człowjeku je żeś ty hyrski z śebje zdowosz śe sprawy z tego co robisz?mosz ty aby usůndek a zocnośc człowjeka? Jo ńy wjym nale richtig darymńik z ćebje, wjerza ńy půmyśloł żeś ańi, co robisz a kogo gorszysz, mogesz se gorszyć tych co se na to nachytali nale ńy naszego papjyża poloka swojoka srogo persůna ,tako znoczno a wożno bo to ńyma ftośik taki, że se go mogesz ọbśmjoć bo tak ći śe widźi. jo ńy wjym w jakij ty’ś śe chowoł familiji nale jo ńy wjym, můno ty ńy pokopisz co to je wjara. Jeli mjarkujesz iże’ś je szumny to’ś je ọbyczny czupek kerygo żodyn jeszczy ńy ọdizolowoł ọd społeczyństwa nale chyć śe stalina abo hitlera abo inkszych zbrodńorzůw a ńy nazdowej takij śwjyntyj persůńe jak nasz papjyż jůn paulik 2. Jak wůbec idźe take bildy ofyn wćepować na internecowych forach?jo śe pytům fto mo za to ọdpedźeć bo widać aże do kośćoła ńy łaźisz jak żeś je ńy wjym atejista abo wjyrzisz w jake sekty abo wůbec je żeś můno bedyner szotůna a ńy bydźesz z papjyża robjył takigo, to ty wjerza je żeś ńy wjym taki co śe rajcuje djoseckimi pomjotami.Ty śe yno půmyśl wjela papjyż zrobjył ,ůn bůł ftoś a ty fto żeś je coby śe s ńigo naigrować a? fto doł ći wůbec prawo nazdować na papjyża naszego ?půmyśloł’ś aby nad tym, iże to ńyma tako persůna iże ja ọbśmjeja i wszyjscy mje bydům kwolić? weź synek ty’ś isto je jaki szalůny bo inakszy jak ty papjyż je dlů mje autorytetym a ty ńy wjym dlo kogo mogesz być autorytetym, wjerza yno do takich gupjelokůw jak ty co ńy wjydzům co to je kośćůł a religijo,widać iże ńy rzikosz a na religijo ńy łaźisz do szule ,widać ńy mosz w zocy religije tůż ńy wjym jak chcesz to weź se swůj bild wstow, gyszpant eli śe ọpowożysz. na isto půmedikujće trocha bajtle co wy robiće bo ńy moće anůngu fto to bůł jůn paulik drugi. jak’eśće ńy sům na ful ọzwińynte to śe ańi ńy bjerće za tako persůna jak jůn paulik2 bo to yno pokozuje iże ńy moće důma krziża abo aby jednego śwjyntego ọbrozka. bo mje ńy idźe ọ kośćůł nale wůbec ọ prawidła wjara coby mjeć jakośik zocność bo papjyż ńikomu ńy nazdowoł a ty czymu mu nazdowosz, a? no pedz czymu gorszysz tako persůna jak śwjynty ọjćec? ńy mům słůw nale jak byś mjoł anůng a śyngnył po biblijo i poczytoł to můno by’ś śe zmjyńył .ńy wjym ćiś do kośćoła bo widać iże downo już je w tobje szotůn ,ńy mosz rod kośćoła to aby śedź ćicho a ńy gorsz inkszych ludźůw.Mańka - 2016-08-31, 09:35 Kaszubski? Moris299 - 2016-09-01, 16:33 Davos - 2016-09-01, 17:57 Moris bartek82r - 2016-09-02, 13:07
widzu - 2016-09-02, 16:57 Mackers - 2016-09-02, 19:02 Było.Zabek05 - 2016-09-02, 19:14 lepiej gownem wytrzeć ryło niż bez linka krzyczeć było
[ Dodano: 2016-09-02, 20:14 ]
dobrych past nigdy na forum za wiele.Lilith - 2016-09-02, 20:45 Dziady cz. 2137
GUŚLARZ
Czarne z gara płyną buchy
Leca geste kłęby pary
Wzywam was, najcięższe duchy
Te bez czci i ten bez wiary
CHÓR
Pierzchaj ten kto w Boga wierzy
Swąd kremowek czuć nieswieży
Wchodzi DUCH
Duch piekielny w szacie białej
Papież Polak, Biskup Rzymu
W lewej dloni z pastorałem
W prawej akt aneksji Krymu
DUCH
Imię moje jest Jan Paweł
Jam pół człowiek jest, pół diabeł
Jam jest bestia straszna sroga
Jam jest szatan, śmierć i trwoga
Jam dowodził na Wolyniu
Jam pociągał spust w Katyniu
Prowadziłem Tupolewa
Celowałem prosto w drzewa
Jam jest święty
Co uderzyl w World Trade Center
Strącił Łuszcza z ośmiu pięter
A najbardziej na tym świecie
Lubił gwałcić małe dzieci
DUCH POLAKA
Ty Janie Pawle, ty bestio zapchlona
Na wieki wieków bądźże potępiona
Zapewniałeś ześ ty prawy jest katolik
A pisałeś - do Mossadu - wszystkich gojów rozpierdolić
Powiem ja i twą najskrytszą tajemnice
Tys Żydowi sprzedawał polskie kamienicy
Śmierć byś napotkał i rychły pochowek
Za te kamienice dla pięciu kremówek
GUŚLARZ
Czego pragniesz Ojcze Święty
Jeśli dziecka, bądź przeklęty
DUCH
Dobrze mnie Polaczki znacie
Małe dzieci mi tu dacie
Chcę duszyczki Józia, Rózi
Chętnie włożę im do buzi
Wchodzą JÓZIO I RÓZIA
JÓZIO I RÓZIA
Witaj papo, ojcze święty
Chcemy dać ci te podarki
Zapalniczka, tytoń, skręty
Byś mógł kopcić w rytmie "Barki"
PAPIEŻ
Schylcie o dziatki małe swe główeczki
Karol da wam kremóweczki
W nich rohypnol jest - dachówka
Byście nie pisnęły słówka
GUŚLARZ
Pomóc tobie się staramy
Ale dzieci ci nie damy
PAPIEŻ
Posłuchajcie choć chwile
Bracia, księża pedofile
Bo kto małe dzieci jebie
Ten nie będzie nigdy niebie
CHÓR
Słusznie dziś Jan Paweł prawi
Jednak duszy swej nie zbawi
Bo kto małe dzieci jebie
Ten nie będzie nigdy w niebie
Zabłądziłam na uczuciopedii xDDDProFace - 2016-09-02, 20:48 tegoroczni maturzysci nie lubia tego
[ Dodano: 2016-09-02, 21:49 ]
Chociaz czekaj zaczelam czytac i nawet spoko, sry przeczyatalm guslarz i juz negatywne emocje to we mnie wzbudzilo #typowaskladniajebac