Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - dowCipy
Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-05, 19:44 Wiesz, że taki był początek każdego komiksu z Asterixem i Obelixem
[ Dodano: 2017-10-05, 20:45 ]
kurwa nowa strona widzu - 2017-10-05, 19:46 Całkiem_Dobry_Chłop, przynajmniej nie napisałeś "^"
¯\_(ツ)_/¯
[ Dodano: 2017-10-28, 18:29 ]
Pewnego dnia do japońskiego klasztoru zen przybył Amerykanin, który przeczytał mnóstwo książek.
Umieszczono go w pokoju, który znajdował się w oddaleniu od wspólnej toalety.
W nocy Amerykanin budził się, aby oddać mocz; nie chciało mu się jednak iść tak daleko, więc sikał w ogrodzie.
Po kilku dniach mistrz zapytał go:
- Powiedziano mi, że sikasz w ogrodzie, czy to prawda?
- To prawda - odpowiedział Amerykanin.
- Nie sikaj w ogrodzie - powiedział mistrz - Korzystaj z toalety.
- Ależ mistrzu - powiedział Amerykanin - Jaka to różnica! Czyż Bodhidharma nie powiedział, że wszystko jest bezmierną pustką?
I wtedy mistrz wyj*bał mu z płaskiej.
Z perspektywy Oświeconego Umysłu wszystko jest bowiem bezmierną pustką, ale to jeszcze nie powód, żeby szczać w ogrodzie.icywind - 2017-10-28, 17:33
Cytat:
dowCipy
nie suchary
Cytat:
nie suchary
Cytat:
nie suchary
Cytat:
nie suchary
widzu napisał/a:
Pewnego dnia do japońskiego klasztoru zen przybył Amerykanin, który przeczytał mnóstwo książek.
Umieszczono go w pokoju, który znajdował się w oddaleniu od wspólnej toalety.
W nocy Amerykanin budził się, aby oddać mocz; nie chciało mu się jednak iść tak daleko, więc sikał w ogrodzie.
Po kilku dniach mistrz zapytał go:
- Powiedziano mi, że sikasz w ogrodzie, czy to prawda?
- To prawda - odpowiedział Amerykanin.
- Nie sikaj w ogrodzie - powiedział mistrz - Korzystaj z toalety.
- Ależ mistrzu - powiedział Amerykanin - Jaka to różnica! Czyż Bodhidharma nie powiedział, że wszystko jest bezmierną pustką?
I wtedy mistrz wyj*bał mu z płaskiej.
Z perspektywy Oświeconego Umysłu wszystko jest bowiem bezmierną pustką, ale to jeszcze nie powód, żeby szczać w ogrodzie.
[ Dodano: 2017-10-28, 18:37 ]
Przenieś swój post do tematu z sucharami i nie offtopuj już więcej JankielKindybalista85 - 2017-10-29, 01:15
widzu napisał/a:
Amerykanin, który przeczytał mnóstwo książek
Co to kurna za sajensfikszyn?! Może jeszcze szczupły był?Lilith - 2017-10-30, 20:13 Noc. Mieszkanie budynku wielopiętrowym na jednym z warszawskich blokowisk. Zbigniew z żoną Natalią uprawia seks. Wielokrotnie. Rano spotyka go na klatce sąsiad, emeryt Janusz.
- Zbychu, słuchaj... Kiedy dymasz swoją żonę, to jej krzyki słychać w całym bloku. Zrób coś z tym!
- Ale co, panie Januszu?
- Usta jej zaklej taśmą albo co...
Następna noc. Zbigniew zakleja usta żonie taśmą i zaczyna akcję. Po pierwszym orgazmie woła:
- Panie Januszu, jest OK?
- Tak - krzyczy zza ściany sąsiad.
Po drugim orgazmie:
- I co może być?
- Tak.
I tak kilka razy. W końcu pan Janusz nie wytrzymuje:
- Zbyszek, kuźwa, odklejaj taśmę!
- Czemu?
- Bo cały blok myśli, że to mnie dymasz!Davos - 2017-10-30, 23:30 ChodnikowyWilk - 2017-10-31, 18:03 Klasik
-Mamo, pójdziemy na Halloween?
-Nie!
-Dlaczego?
-Bo to nie jest polskie święto.
-Ale mamo!
-Brajan, Dżesika! Dajcie już spokój!Davos - 2017-10-31, 20:16 widzu - 2017-11-17, 14:57
[ Dodano: 2017-11-28, 14:16 ]
Mieszkanie, środek nocy.
Typ ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego. Obudzony pyta ze strachem w głosie:
- Kim pan jest?
- Włamywaczem - odpowiada koleś.
- Czemu pan mnie budzi?
- Chciałem pana o coś zapytać.
- Słucham.
Włamywacz oświetla latarką mieszkanie.
- Pan tak żyje?
[ Dodano: 2017-12-16, 11:42 ]
Poszedł faraon na pustynie, stanął i patrzy. Patrzy w lewo, patrzy w prawo, przymrużył oko, oparł dłonie na biodrach, cmoknął z dezaprobatą.
- Ta linia horyzontu wymaga odrobiny pracy. Trzeba ją trochę złamać. Nie wiem, może jakieś geometryczne kształty. Taką bym miał koncepcję. Niech będą trójkąty.Antybristler - 2017-12-16, 13:50 Suche jak Tutanchamon (bo on jest mumią, a mumia jest sucha, hehe).icywind - 2017-12-16, 14:01 - Kim pan jest?
- Włamywaczem - odpowiada koleś.
- Czemu pan mnie budzi?
Brzmi na legitną reakcjęwidzu - 2018-01-01, 23:31 Piłem wczoraj w Zakopcu z Kurskim i pytam go na chuj ten Szaranowicz komentuje a on do mnie że to wcale nie jest Szaranowicz tylko generator losowych Szaranoizmów tak napierdala anegdotami.
No i tylko Babiarz wie jak to obsługiwaćkrojechleb - 2018-01-07, 14:28 Wchodzi gość do bary i barman go pyta
-ile masz IQ?
-180
barman nalewa mu drinka i zaczynają gadać o mechanice kwantowej
wchodzi 2 gość do baru i barman go pyta
-ile masz IQ?
-120
barman nalewa mu drinka i zaczynają gadać o polityce
wchodzi 3 gość do baru i barman go pyta
-ile masz IQ?
-20
barman nalewa mu drinka i pyta:
- to co tam ciekawego w Polsce słychać?Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-01-07, 17:15 A jakie IQ ma barman?krojechleb - 2018-01-07, 17:34 widocznie ze 180 skoro znalazł wspólny temat z tym 1 a dowcip zasłyszałem u Testowidzu - 2018-01-07, 22:29 W oryginale barman nie był robotem?Davos - 2018-01-24, 23:16 Niedźwiedź z wilkiem spotkali się w lesie. Niedźwiedź:
- A ty co taki rozradowany skaczesz po lesie?
- Bo wiesz, tam na polance, lisica utknęła w rozgałęzionym pniu drzewa to zasunąłem jej drąga raz i drugi...
- O! To pójdę i ja! Też zasunę...
Minęła godzina, znów się spotykają:
- No i jak tam, misiu, zasunąłeś?
- Ty wiesz, żadnego drąga na polanie nie znalazłem, to jej całą dupę szyszek napchałem...
Jeszcze #wewnętrzny bo Szyszekicywind - 2018-01-25, 00:18 I wilkuwidzu - 2018-02-02, 11:54 Planetoida Phaethon minęła niedawno Ziemię w odległości nieco większej niż 10 mln kilometrów. Aby sobie uzmysłowić jak blisko to było, proponuję wyobrazić sobie, że jedziecie do hipermarketu swoim nowiutkim błyszczącym samochodem, parkujecie, a czyiś rozpędzony wózek sklepowy mija was o 10 mln kilometrów.Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-02-02, 13:48 Dalej sobie nie wyobrażam.
[ Dodano: 2018-02-02, 13:48 ]
Może mi to rozrysujesz?