Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.
Barbra - 2015-11-05, 19:26 bo z każdą podwyżką cen znajdzie się kilka osób które stwierdzą "teraz to już przesadzili, rzucam to guwno"
taką mam nadzieję Mackers - 2015-11-05, 19:28 A potem kupują fajki od miejscowych dilerów i trują się prawdziwym gównem
Barbra - 2015-11-05, 19:33 w ogóle powinni tego zakazać :< heroina nie szkodzi otoczeniu a jest nielegalna a to guwno można palić innym ludziom przed nosem :<macbed - 2015-11-05, 20:02
Wy tu serio o fajkach od 2 stron?Barbra - 2015-11-05, 20:05 takZaknafein - 2015-11-05, 21:23
Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu
coKicerK - 2015-11-05, 22:30
Barbra napisał/a:
szlugi
xD
śmieszy mnie to określenieZaknafein - 2015-11-06, 13:52 jakie papierosy palisz/paliłeś?bartek82r - 2015-11-06, 14:10 Pewnie te -> http://niespodzianka.pl/p...cc5948265ed.jpgJankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:10
Moris299 napisał/a:
JankielKindybalista85 napisał/a:
[blablabla] Masz rację.
a ty nie.
Czasem tak bywa. Nikt nie jest nieomylny.
Barbra napisał/a:
szlugi powinny być jeszcze droższe
Taa? A może skoro wiem jak wyglądasz, gdzie studiujesz i gdzie mieszkasz i już raz na Ciebie na mieście wpadłem to odwiedzę Cię jutro u Ciebie i trochę postalkuję, co?
Moris299 napisał/a:
Barbra napisał/a:
szlugi powinny być jeszcze droższe
true
A Ty się za naukę weź a nie za planowanie jak mnie ograbić z jeszcze większej części mojej śmiesznej wypłaty nieczuły cżłowieku!
Zaknafein napisał/a:
co
No też właśnie nie wiem co oni pierdzielą!
monjiczq napisał/a:
Janek w ogole w tym wcieleniu wygladasz jak goryl wiedz
Monisiu ale ja tak po prostu wyglądam. I owszem, wiem.
Mackers napisał/a:
Czemu papierosy mają być droższe, dafaq?
Bo Morys tak chce. I Barbuszka też. Bo są nieczuli i samolubni.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Czy notoryczne picie na umór jest złe? Odpowiedź uzasadnij.
Tak, jest złe. Z jednego prostego powodu: jest skrajnością a wszelkie skrajności są złe. W notorycznym piciu niewielkiej ilości alkoholu oraz w okazjonalnym upijaniu się na umór nie widzę nic złego. Osobiście preferuję pierwszą opcję.
Barbra napisał/a:
bo z każdą podwyżką cen znajdzie się kilka osób które stwierdzą "teraz to już przesadzili, rzucam to guwno"
Teraz to już przesadziłaś! Rzucam Cię! Nie przyjdę jutro pod twój dom stać w cieniu drzwea po drugiej stronie ulicy i gapić Ci się w okno. Foch!
Mackers napisał/a:
A potem kupują fajki od miejscowych dilerów i trują się prawdziwym gównem
Albo wstrzykują sobie marihuanen i wciągają nosem przyprawy Kucharka!
Barbra napisał/a:
w ogóle powinni tego zakazać :<
I tu się zgodzę. Niech te rządowe kurwy się uczciwie zdecydują:
albo
1) mamy wyjebane na to że ludzie palą więc nie będziemy się ośmieszać tymi kampaniami i napisami na paczkach, których i tak nikt nie czyta a tą wyjebaną w kosmos akcyze nazwiemy uczciwie podatkiem od luksusu a nie zachęcającym do rzucenia środkiem do ratowania ludziom zdrowia.
albo
2) Skoro szlugi są tak kuerwsko złe to ich zakażmy w chuj i całkowicie tak jak twardych narkotyków i po problemie. ALE WTEDY NIE BĘDZIE PINIONDZÓW W BUDŻECIE WIĘC JAKŻE TO TAK?
Jeśli chodzi o stosunek do papierosów rząd niczym nie różni się od studentki z zadupia, która od czasu do czasu wali się z typem w którego kawalerce mieszka żeby mu nie płacic hajsów na wynajem a mimo to i tak bierze te hajsy od swoich nieświadomych starych i pała świętym oburzeniem gdy ktoś ją nazwie zgodnie z prawdą dziwką.
Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu a jest nielegalna a to guwno można palić innym ludziom przed nosem :<
A tutaj zupełnie niespodziewanie Barbuszce włączył się WojtekVanHelsing. Lol w chuj.
macbed napisał/a:
Wy tu serio o fajkach od 2 stron?
Nie no, to mój temat. Więc na żarty, nie na serio.
Barbra napisał/a:
tak
Jeszcze jedno słówko do Barbuszki jako mieszkanki Krakowa: dziwi mnie że tak napierdzielasz na papierosy chociaż dym z nich jest mniej trujący od naszego krakowskiego powietrza. Ba dum tss!
Zaknafein napisał/a:
Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu
co
No właśnie.
KicerK napisał/a:
Barbra napisał/a:
szlugi
śmieszy mnie to określenie
W sumie faktycznie zabawne słowo. Kopsnąć Ci szluga czy ci styknie jak obstawię pojarę?
Zaknafein napisał/a:
jakie papierosy palisz/paliłeś?
Przez całe liceum albo niebieskie Chesterfieldy bo były w tamtych złotych czasach po 4,20-4,40 za paczkę i Cristale mentole bo oboje rodzice oraz wujowstwo zgodnie je palili. Otwierali paczkę, gdzieś z nią szli, potem zapominali gdzie ją pizgnęli więc otwierali nową... i człowiek przychodził ze szkoły, dom pusty a wnim 6 otwartych paczek fajek, w każdej po 9-14 sztuk czyli ilości idealne, żeby zajmuać po dwa. Robiłeś obchód mieszkania i miałeś paczkę za frajer. Eldorado. Jak się temu oprzeć?!
Więc przyzwyczaiłem się do mentoli tak, że na studiach paliłem już wyłącznie mentolowe fajki. Z czasem i tu już sam nie wiem czemu przerzuciłem sie z normalnego rozmiaru na cieńkusze i teraz jestem pizda w świecie palaczy bo jaram cienkie mentole jak jakaś cipka albo pedał. No i trudno. "Normalne" fajki są dla mnie jak wódka: nie smakują więc jak nie mam mentoli to po prostu nie palę wcale.
Te to tylko w liceum. Za to bardzo często. Na studiach już praktycznie nigdy a po studiach to się raz zdarzyło. Ale w LO to paaaaaanie... https://www.youtube.com/watch?v=cGPS-C1h-KQBarbra - 2015-11-06, 19:26
Bo są nieczuli
właśnie przeczuleni na ten smród
w cieniu drzwea po drugiej stronie ulicy i gapić Ci się w okno. Foch!
nie widać stamtąd mojego okna
dziwi mnie że tak napierdzielasz na papierosy chociaż dym z nich jest mniej trujący od naszego krakowskiego powietrza.
no tak bo jak już masz złamaną nogę to co ci przeszkadza dodatkowo złapać grypę żołądkową JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:28
Barbra napisał/a:
właśnie przeczuleni na ten smród
nie widać stamtąd mojego okna
no tak bo jak już masz złamaną nogę to co ci przeszkadza dodatkowo złapać grypę żołądkową
Od Ciebie za to zalatuje cykorem.
Nie stamtąd. Stąd. Stąd widać.
No to by akurat było niefortunne. Ze złamaną noga nie da się co 5 minut biegac do kibla.Moris299 - 2015-11-06, 19:30 JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:35 A O TO CI CHODZIŁO!!!!!!!!!!
No to teraz się kurwa skończyły podśmiechujki że morys nie ogarnia, że hakier, że mu autobus spierdala i że z bydgoszczy i że nie umi zagadać bardziej niż matematyki!
TERAZ TO WSZYSCY Z SZACUNKIEM DO MOJEGO ZIOMKA!macbed - 2015-11-06, 19:38
NieMackers - 2015-11-06, 19:38 Pff, w dzisiejszych czasach byle Morys może się dostać do klubu 69
[ Dodano: 2015-11-06, 19:39 ]
Byle Mackers niestety nie.macbed - 2015-11-06, 19:39
Ja też jestem w klubie :I
Nie widzicie czwórek, bo Chińczycy boją się tej liczby, a jak coś jest w jakikolwiek sposób związane z chińskimi bajkami to tego unikacie, szach matJankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:41
Mackers napisał/a:
Pff, w dzisiejszych czasach byle Morys może się dostać do klubu 69
Potem będzie tym imponował laskom:
"-Maurycy, a liżesz cipkę?
- Bicz Plis! Ja byłem w klubie 6969!"
macbed napisał/a:
Ja też jestem w klubie :I
Nie widzicie czwórek, bo Chińczycy boją się tej liczby, a jak coś jest w jakikolwiek sposób związane z chińskimi bajkami to tego unikacie, szach mat
Nie nie jesteś. Klub 69 to nie to samo co klub 6969. Sorry. A już jak otworzę klub 696969 to pozamiatam do reszty.Barbra - 2015-11-06, 19:51
nie umi matematyki!
z tego się nie wyśmiewałeś JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:52 Akurat z tego nigdy. A jeśli nawet to ja mogę bo w moim przypadku to nie jest podszyte pogarda wywyższanie się bo sam matematyki nie umim.