To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

Barbra - 2015-11-05, 19:26

bo z każdą podwyżką cen znajdzie się kilka osób które stwierdzą "teraz to już przesadzili, rzucam to guwno"

taką mam nadzieję :-)

Mackers - 2015-11-05, 19:28

A potem kupują fajki od miejscowych dilerów i trują się prawdziwym gównem

:-)

Barbra - 2015-11-05, 19:33

w ogóle powinni tego zakazać :< heroina nie szkodzi otoczeniu a jest nielegalna a to guwno można palić innym ludziom przed nosem :<
macbed - 2015-11-05, 20:02

Wy tu serio o fajkach od 2 stron?

Barbra - 2015-11-05, 20:05

tak
Zaknafein - 2015-11-05, 21:23

Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu

co

KicerK - 2015-11-05, 22:30

Barbra napisał/a:
szlugi

xD
śmieszy mnie to określenie

Zaknafein - 2015-11-06, 13:52

jakie papierosy palisz/paliłeś?
bartek82r - 2015-11-06, 14:10

Pewnie te -> http://niespodzianka.pl/p...cc5948265ed.jpg
JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:10

Moris299 napisał/a:
JankielKindybalista85 napisał/a:
[blablabla] Masz rację.
a ty nie.

Czasem tak bywa. Nikt nie jest nieomylny.

Barbra napisał/a:
szlugi powinny być jeszcze droższe

Taa? A może skoro wiem jak wyglądasz, gdzie studiujesz i gdzie mieszkasz i już raz na Ciebie na mieście wpadłem to odwiedzę Cię jutro u Ciebie i trochę postalkuję, co? :troll:

Moris299 napisał/a:
Barbra napisał/a:
szlugi powinny być jeszcze droższe
true

A Ty się za naukę weź a nie za planowanie jak mnie ograbić z jeszcze większej części mojej śmiesznej wypłaty nieczuły cżłowieku!

Zaknafein napisał/a:
co

No też właśnie nie wiem co oni pierdzielą!

monjiczq napisał/a:
Janek w ogole w tym wcieleniu wygladasz jak goryl wiedz

Monisiu ale ja tak po prostu wyglądam. I owszem, wiem.

Mackers napisał/a:
Czemu papierosy mają być droższe, dafaq?

Bo Morys tak chce. I Barbuszka też. Bo są nieczuli i samolubni.

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Czy notoryczne picie na umór jest złe? Odpowiedź uzasadnij.

Tak, jest złe. Z jednego prostego powodu: jest skrajnością a wszelkie skrajności są złe. W notorycznym piciu niewielkiej ilości alkoholu oraz w okazjonalnym upijaniu się na umór nie widzę nic złego. Osobiście preferuję pierwszą opcję.

Barbra napisał/a:
bo z każdą podwyżką cen znajdzie się kilka osób które stwierdzą "teraz to już przesadzili, rzucam to guwno"

Teraz to już przesadziłaś! Rzucam Cię! Nie przyjdę jutro pod twój dom stać w cieniu drzwea po drugiej stronie ulicy i gapić Ci się w okno. Foch!

Mackers napisał/a:
A potem kupują fajki od miejscowych dilerów i trują się prawdziwym gównem

Albo wstrzykują sobie marihuanen i wciągają nosem przyprawy Kucharka!

Barbra napisał/a:
w ogóle powinni tego zakazać :<

I tu się zgodzę. Niech te rządowe kurwy się uczciwie zdecydują:
albo
1) mamy wyjebane na to że ludzie palą więc nie będziemy się ośmieszać tymi kampaniami i napisami na paczkach, których i tak nikt nie czyta a tą wyjebaną w kosmos akcyze nazwiemy uczciwie podatkiem od luksusu a nie zachęcającym do rzucenia środkiem do ratowania ludziom zdrowia.
albo
2) Skoro szlugi są tak kuerwsko złe to ich zakażmy w chuj i całkowicie tak jak twardych narkotyków i po problemie. ALE WTEDY NIE BĘDZIE PINIONDZÓW W BUDŻECIE WIĘC JAKŻE TO TAK?

Jeśli chodzi o stosunek do papierosów rząd niczym nie różni się od studentki z zadupia, która od czasu do czasu wali się z typem w którego kawalerce mieszka żeby mu nie płacic hajsów na wynajem a mimo to i tak bierze te hajsy od swoich nieświadomych starych i pała świętym oburzeniem gdy ktoś ją nazwie zgodnie z prawdą dziwką.

Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu a jest nielegalna a to guwno można palić innym ludziom przed nosem :<

A tutaj zupełnie niespodziewanie Barbuszce włączył się WojtekVanHelsing. Lol w chuj.

macbed napisał/a:

Wy tu serio o fajkach od 2 stron?

Nie no, to mój temat. Więc na żarty, nie na serio.

Barbra napisał/a:
tak

Jeszcze jedno słówko do Barbuszki jako mieszkanki Krakowa: dziwi mnie że tak napierdzielasz na papierosy chociaż dym z nich jest mniej trujący od naszego krakowskiego powietrza. Ba dum tss!

Zaknafein napisał/a:
Barbra napisał/a:
heroina nie szkodzi otoczeniu

co

No właśnie.

KicerK napisał/a:
Barbra napisał/a:
szlugi

śmieszy mnie to określenie

W sumie faktycznie zabawne słowo. Kopsnąć Ci szluga czy ci styknie jak obstawię pojarę?

Zaknafein napisał/a:
jakie papierosy palisz/paliłeś?

Przez całe liceum albo niebieskie Chesterfieldy bo były w tamtych złotych czasach po 4,20-4,40 za paczkę i Cristale mentole bo oboje rodzice oraz wujowstwo zgodnie je palili. Otwierali paczkę, gdzieś z nią szli, potem zapominali gdzie ją pizgnęli więc otwierali nową... i człowiek przychodził ze szkoły, dom pusty a wnim 6 otwartych paczek fajek, w każdej po 9-14 sztuk czyli ilości idealne, żeby zajmuać po dwa. Robiłeś obchód mieszkania i miałeś paczkę za frajer. Eldorado. Jak się temu oprzeć?!

Więc przyzwyczaiłem się do mentoli tak, że na studiach paliłem już wyłącznie mentolowe fajki. Z czasem i tu już sam nie wiem czemu przerzuciłem sie z normalnego rozmiaru na cieńkusze i teraz jestem pizda w świecie palaczy bo jaram cienkie mentole jak jakaś cipka albo pedał. :haha: No i trudno. "Normalne" fajki są dla mnie jak wódka: nie smakują więc jak nie mam mentoli to po prostu nie palę wcale.

bartek82r napisał/a:
Pewnie te -> http://niespodzianka.pl/p...cc5948265ed.jpg

Te to tylko w liceum. Za to bardzo często. Na studiach już praktycznie nigdy a po studiach to się raz zdarzyło. Ale w LO to paaaaaanie... https://www.youtube.com/watch?v=cGPS-C1h-KQ

Barbra - 2015-11-06, 19:26

Bo są nieczuli

właśnie przeczuleni na ten smród :troll:

w cieniu drzwea po drugiej stronie ulicy i gapić Ci się w okno. Foch!

nie widać stamtąd mojego okna B-)

dziwi mnie że tak napierdzielasz na papierosy chociaż dym z nich jest mniej trujący od naszego krakowskiego powietrza.

no tak bo jak już masz złamaną nogę to co ci przeszkadza dodatkowo złapać grypę żołądkową :crazy:

JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:28

Barbra napisał/a:

właśnie przeczuleni na ten smród :troll:

nie widać stamtąd mojego okna B-)

no tak bo jak już masz złamaną nogę to co ci przeszkadza dodatkowo złapać grypę żołądkową :crazy:

Od Ciebie za to zalatuje cykorem. :troll:

Nie stamtąd. Stąd. Stąd widać.

No to by akurat było niefortunne. Ze złamaną noga nie da się co 5 minut biegac do kibla.

Moris299 - 2015-11-06, 19:30

JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:35

A O TO CI CHODZIŁO!!!!!!!!!!

No to teraz się kurwa skończyły podśmiechujki że morys nie ogarnia, że hakier, że mu autobus spierdala i że z bydgoszczy i że nie umi zagadać bardziej niż matematyki!

TERAZ TO WSZYSCY Z SZACUNKIEM DO MOJEGO ZIOMKA!

macbed - 2015-11-06, 19:38

Nie

Mackers - 2015-11-06, 19:38

Pff, w dzisiejszych czasach byle Morys może się dostać do klubu 69 :troll:

[ Dodano: 2015-11-06, 19:39 ]
Byle Mackers niestety nie.

macbed - 2015-11-06, 19:39

Ja też jestem w klubie :I
Nie widzicie czwórek, bo Chińczycy boją się tej liczby, a jak coś jest w jakikolwiek sposób związane z chińskimi bajkami to tego unikacie, szach mat

JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:41

Mackers napisał/a:
Pff, w dzisiejszych czasach byle Morys może się dostać do klubu 69

Potem będzie tym imponował laskom:
"-Maurycy, a liżesz cipkę?
- Bicz Plis! Ja byłem w klubie 6969!"

macbed napisał/a:
Ja też jestem w klubie :I
Nie widzicie czwórek, bo Chińczycy boją się tej liczby, a jak coś jest w jakikolwiek sposób związane z chińskimi bajkami to tego unikacie, szach mat

Nie nie jesteś. Klub 69 to nie to samo co klub 6969. Sorry. A już jak otworzę klub 696969 to pozamiatam do reszty.

Barbra - 2015-11-06, 19:51

nie umi matematyki!

z tego się nie wyśmiewałeś >:<

JankielKindybalista85 - 2015-11-06, 19:52

Akurat z tego nigdy. A jeśli nawet to ja mogę bo w moim przypadku to nie jest podszyte pogarda wywyższanie się bo sam matematyki nie umim.