Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Co polecamy? - Dobre produkty
ZSK - 2016-10-03, 22:22 pastaoostrymżarciu.txt
SlowikOrtograficzny napisał/a:
Ocetliszki
Uuu, stąpasz pan po cienkim lodzie, tu miłośników pudliszek jest wincyj niż komarów nad jeziorem.KicerK - 2016-10-03, 22:28 Ile dostajecie za wpis płatne trolle z kotlina??V - r - 2016-10-03, 22:50 Włocławek to mój guilty pleasure.Love178 - 2016-10-05, 00:35
macbed napisał/a:
Ej no serio, piję codziennie po pół litra mocnej kawy, raz sypana raz rozpuszczalna, jakoś energii mi od tego nie przybywa
Moja koleżanka ma taką metodę (ale podkreśla, że bardzo rzadko to robi), że do kawy wlewa trochę pepsi i daje to mocnego kopniakaChodnikowyWilk - 2016-10-05, 08:21 Yyy tylko pytanie co daje jej tego kopniaka, gazowana kawa z karmelem e150d i z dodatkowym cukrem?
[ Dodano: 2016-10-05, 09:22 ]
Bo kofeiny w pepsi jest sladowa ilośćwidzu - 2016-10-05, 09:24 ChodnikowyWilk, cukier zawsze daje kopa.bartek82r - 2016-10-05, 10:21
widzu napisał/a:
ChodnikowyWilk, cukier zawsze daje kopa.
krojechleb - 2016-10-05, 11:22
Love178 napisał/a:
macbed napisał/a:
Ej no serio, piję codziennie po pół litra mocnej kawy, raz sypana raz rozpuszczalna, jakoś energii mi od tego nie przybywa
Moja koleżanka ma taką metodę (ale podkreśla, że bardzo rzadko to robi), że do kawy wlewa trochę pepsi i daje to mocnego kopniaka
Albo energy drink z wódką tylko rzadko bo może po tym odpierdalać na dekiel no i ponoć na serce źle działaDavos - 2016-10-05, 11:29 Bartek ChodnikowyWilk - 2016-10-05, 11:31 Po chuju fest alternatywa, wóda zamiast kawy krojechleb - 2016-10-05, 14:37
ChodnikowyWilk napisał/a:
Po chuju fest alternatywa, wóda zamiast kawy
Może być jeszcze amfetamina ZSK - 2016-10-05, 16:53
krojechleb napisał/a:
Albo energy drink z wódką tylko rzadko bo może po tym odpierdalać na dekiel no i ponoć na serce źle działa
Takie Jagerbomby rozkurwiają mój organizm, nie polecam.Ascara - 2016-10-05, 16:56
krojechleb napisał/a:
Albo energy drink z wódką tylko rzadko bo może po tym odpierdalać na dekiel no i ponoć na serce źle działa
To, że rzadko nie pomoże. Działanie szkodliwe jest przy każdym użyciu - przynajmniej to na krążenie, nie wiem jak z "odpierdalaniem na dekiel". Takie połączenie może wywołać zaburzenia rytmu serca i w następstwie zgon - to nie jest np. zawał, który rozwija się minutami i godzinami, a po prostu nagle pikawa zaczyna wariować, przestaje pompować skutecznie krew i w przeciągu sekund padasz na ziemię już bez tętna. Ryzyko takiego zdarzenia jest dokładnie tak samo za każdym użyciem.
Na zdrowie!ChodnikowyWilk - 2016-10-05, 17:01 Czyli łączenie alko z kawą też jest złym pomysłem?ZSK - 2016-10-05, 17:15
ChodnikowyWilk napisał/a:
Czyli łączenie alko z kawą też jest złym pomysłem?
Jak miałem jakieś 14-16 lat to kuzynostwo pracowało w Hiszpanii i przywozili tamtejszy specjalny likier do kawy, nie pamiętam pisowni, ale wymawiało się to "karahijo" i było w takiej lustrzanej butelce. Lali to do zwykłej kawy i dosypywali cukru. Smakowało to zajebiście i było całkiem mocne. Pamiętam ten smak, ale nie wiem jak go opisać. Na necie są jeszcze jakieś inne likiery i przepisy, także temat całkiem rozwinięty krojechleb - 2016-10-05, 17:20
Ascara napisał/a:
krojechleb napisał/a:
To, że rzadko nie pomoże. Działanie szkodliwe jest przy każdym użyciu - przynajmniej to na krążenie, nie wiem jak z "odpierdalaniem na dekiel". Takie połączenie może wywołać zaburzenia rytmu serca i w następstwie zgon - to nie jest np. zawał, który rozwija się minutami i godzinami, a po prostu nagle pikawa zaczyna wariować, przestaje pompować skutecznie krew i w przeciągu sekund padasz na ziemię już bez tętna. Ryzyko takiego zdarzenia jest dokładnie tak samo za każdym użyciem.
Na zdrowie!
Ja ten specyfik piłem raz w życiu. Kumplom częściej się zdarza i z samych obserwacji wnioskuję, że w młodym wieku ryzyko jest znikome ale że to gówno to poinformowany byłem już wcześniej;)Ascara - 2016-10-05, 17:24 krojechleb, nie znikomy - więcej osób w starszym wieku może mieć podatne na zaburzenia rytmu serce, ale wśród młodych też się zdarza. Znikomy, kiedy ktoś jest 100% pewny, że nie ma tendencji do zaburzeń rytmu.
Co do kawy - tam jest dużo mniej kofeiny, więc trzeba naprawdę mieć pecha, ale teoretycznie tak.krojechleb - 2016-10-05, 17:26
Ascara napisał/a:
krojechleb, nie znikomy - więcej osób w starszym wieku może mieć podatne na zaburzenia rytmu serce, ale wśród młodych też się zdarza. Znikomy, kiedy ktoś jest 100% pewny, że nie ma tendencji do zaburzeń rytmu.
Co do kawy - tam jest dużo mniej kofeiny, więc trzeba naprawdę mieć pecha, ale teoretycznie tak.
A to ja cały czas mam na myśli zdrowych ludzi:)JankielKindybalista85 - 2016-10-05, 20:17
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Jak miałem jakieś 14-16 lat to kuzynostwo pracowało w Hiszpanii i przywozili tamtejszy specjalny likier do kawy, nie pamiętam pisowni, ale wymawiało się to "karahijo"
To było harakiri i zabijało tak jak Ascara mówi. Otarłeś się o śmierć z powdu zaburzenia akcji serca ziomek.ZSK - 2016-10-05, 20:21 Bardziej otarłem się o kuratora, ale to historia na osobne opowiadanie